Paradicsom Zlatovlask

  • Szerzői: Tereshonkova T. DE., Klimenko N. N., Kostenko A. N. (Agrofirma Search LLC)
  • A feltételezések éve: 2009
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Friss használat, az egész szarban
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 95-100
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • A bokor magassága, lásd: 150-200
  • Hűtőközeg: Közepes

Lásd az összes jellemzőt

A Sárga paradicsom Zlatovlask fokozata tökéletesen bizonyította magát, de gyümölcse és frissen elég jó. Egyéb előnyök közé tartozik a növények sikeres termesztése szinte minden éghajlati övezetben az Orosz Föderáció területén. Észak és északnyugati, az urálokban és Szibériában, a leszállás kizárólag a film alatt készült, az üvegházakban.

Az eltávolítás története

Választók LLC “Agrofirma Search” dolgozott. Az orosz állami nyilvántartásban hivatalosan 2009-ben benyújtották.

A fajták leírása

Paradicsom Zlatovlask, egy bokor 1 vagy 2 magas szárból van kialakítva. A növekedés folytatódik 150-200 cm-re. A lombhullató fedél térfogata a közepes, az árnyékolása zöld. A virágzat egyszerű, a gyümölcsök az ecsettel vannak kialakítva, 10-18 akadály.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A paradicsom cseresznye méretű, minden gyümölcs eléri a súlyt legfeljebb 15-20 g. A magzati forma lekerekített, megfelelő, vékony és sima. Az éretlen paradicsomban zöld, áttetsző, érett – sárga. A belsejében lévő cellulóz, átlagos sűrűsége és jellegzetes kellemes illata van.

Kóstolási jellemzők

A Chilovlask fokozatára, édes ízű, könnyű savanyúsággal.

Érés és gyümölcsözés

A fajta a korai paradicsomra utal, 95-100 napos levelek érlelésre. A legtöbb régióban a betakarítás 30-45 nap elteltével kezdődik a nyitott talajon való leszállás dátumától.

Hozam

A növények legfeljebb 3,5 kg gyümölcsöt adnak a jó piacok négyzetével. M.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A vetés március 3-án vagy április elején kezdődik. A nyílt talajban vagy üvegházban a paradicsomot a keményedés után továbbítják, ha a fagyok fenyegetése nélkül stabil meleg levegőhőmérsékletet hoznak létre. Jellemzően ez a pillanat május második évtizedében jön.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom Zlatovlask

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom Zlatovlask

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom Zlatovlask

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A növényeket a 60×30 cm-es séma szerint helyezik el, sorok. 1 négyzetméterenként. m nem ajánlott több mint 3 bokrot ültetni.

Növekvő és gondoskodás

A fajta paradicsom, mint például a többi intederminánsok, teljes körű agrotechnikai eseményt igényel. A bokor kialakulása 1 vagy 2 szárban történik. Kötelező is harisnyakötő, periodikus lőszerek. A fajta megkülönböztető jellemzője az első ecsetek után a betakarítás több hullámának megszerzéséhez hívható. A növekedési pontnak augusztus elején kell csípnie.

A magvak nyílt földön nem ajánlottak. A sikeres csírázáshoz különleges feltételeket kell teremteniük. A vetés egy tartályban vagy tápanyaggal töltött kazettában történik. A magokat ezután a film alatt tartják, és meleg és nedves környezetben biztosítják őket a csírázás pillanatáig. 14-21 nap után különálló tartályokban válogathat.

A harisnyatartó a tartóhoz azonnal végrehajtásra kerül, ha a nyílt talajra kerül. Jobb, ha egy növényt 1 száron vezetünk, rendszeresen megszakítja a leveleket az alsó gyümölcscsoport alatt. Az öntözést szigorúan a gyökér, meleg víz alatt hajtjuk végre, csepegtető öntözéssel vagy egy eltávolított osztóval történő öntözéssel. Ismételje meg az eljárást, hogy a nedvesség ajánlott 4 naponként, a hő gyakrabban.

A növények hasznosak lesznek a mezőgazdasági vagy természetes növényi anyagok mulasztásához. Tőzeg, fűrészpor, szalma. Egy ilyen talajtakaró hasznos lesz a további talaj lazításához. Az etetők van szükség, ez a fokozat 14 naponként, váltakozásával trágyával él és ásványi, száraz műtrágyák alapuló kálium és foszfor. Ez a frekvencia segít a gyümölcsöknek a szükséges íz és aroma megszerzéséhez.

Paradicsom Zlatovlask

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom ZlatovlaskÉlesztőParadicsom ZlatovlaskBórsavParadicsom ZlatovlaskJódParadicsom ZlatovlaskHamuParadicsom ZlatovlaskKalcium-selitraParadicsom ZlatovlaskbukkinsavParadicsom ZlatovlaskTejszérumParadicsom ZlatovlaskHidrogén-peroxidParadicsom ZlatovlaskCsirke alomParadicsom ZlatovlaskSzódaParadicsom ZlatovlaskCsalánParadicsom ZlatovlaskMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A nagyobb betegségek fokozata stabil. A fungicidek megelőző feldolgozása csak a hideg és nedves időszakok szigorításában szükséges. A kártevők közül a trips, csigák, kagyló és germinális legyek legnagyobb veszélye.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom Zlatovlask

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom Zlatovlask

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom ZlatovlaskPhytofluoroParadicsom ZlatovlaskPuffadt harmatParadicsom ZlatovlaskCsúcsParadicsom ZlatovlaskClapporiosParadicsom ZlatovlaskSzürke gnilParadicsom ZlatovlaskDohánymozaik vírus

Értékelések áttekintése

Paradicsom Zlatovlask sikerült sok tapasztalt kertre. Meg kell jegyezni, hogy a magvak gyűjteményét saját gyümölcsökből lehet elvégezni. A nyári lakosok tapasztalatai szerint az első díjak már júliusban kezdődnek, és az alacsony szilárd sebesség javítható, ha a paradicsomot ecsettel vágja. A paradicsom cseresznye szokatlan színe és jellegzetes édessége is csodálatot, különösen ez a kombináció, mint a gyerekek. Zlatovlask öntjük, és a sós, falatozás évfolyam – paradicsom jól tartja a formáját, nem tört megőrzése, igen vonzók.

A méltóság felfedezésével, a jó érzékenység megkülönböztethető és a növény jó érzékenysége. A bokrok jól reagálnak a fa hamu, null megoldások. A meleg éghajlatban a sebek az első fagyokig alakulnak ki. A késői gyümölcsök otthon nyomhatnak. Ne engedje, hogy pihenjen, különben a héja elkezd repedni.

Gyakorlatilag nincsenek hiányosságok. Az egyetlen dolog, ami nem túl elégedett a zöldségekkel – nagyon intenzív növekedés a hajtások. A paradicsomnak különösen tartós támogatásra van szükségük, különösen a gyümölcstermelés időszakában. Némelyik használja az alvó erre a célokra, ültető növények sorok mellett. A vetőmag vásárlásakor a nyári lakosok említik a kollektív anyag megfordulását.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása