Paradicsomcukor garland

  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: sózás és konzerválás
  • Érlelési idő: Közepes
  • Az érlelés időzítése, napok: 100-105
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, üvegházakra
  • Eladhatóság: Magas
  • Szállítási képesség: Magas
  • Bush méret: Magas
  • A bokor magassága, lásd: akár 180

Lásd az összes jellemzőt

Növekszik a paradicsom kedvezőtlen időjárási körülmények között, a hűvös és a rövid nyári szezon nem túl egyszerű, mert erre különleges típusú paradicsomot kell választania. Ez magában foglal egy új paradicsom minőségű cukorgyűjtő, gyönyörűen növekvő és kertben, üvegházban.

Az eltávolítás története

Paradicsom Sugar Garland – Ez viszonylag új, de sok daches és mezőgazdasági termelő, aki szerette a középső szélű osztályt, amely létrehozott egy csoport orosz tudósok Agroting “szibériai kert”. A tenyésztők fő feladata volt a paradicsom eltávolítása, amely a nyílt és védett talajokban kedvezőtlen körülmények között növekszik, stabil és magas hozamok. Az Orosz Föderáció kiválasztási eredményeinek állami nyilvántartásában a kultúra még nem történt meg, mivel a fajták még nem zárultak ki.

A fajták leírása

A fajta típusú paradicsom a cukorkarland egy olyan incomerminant típusú növény, amely 180 cm-re nőhet. Az üvegházban a bokrokat akár 2 méteres magasságig húzza ki. A bokrok gyenge zsíros zöld levelekkel, erős szárral és rugalmas ágakkal, erőteljes gyökérrendszerrel, telített növényekkel, tápanyaggal ellátott növényekkel, valamint egy egyszerű típusú virágzással rendelkeznek. Az első gyümölcskefe 4-5 lapon fekszik, ahol 5-6 bogyók vannak kialakítva. A nevét a paradicsommal lógó gyümölcskeféknek köszönhetően.

A növény növekszik, szükség van egy bokrot helyesen – 1-2 szárakban, a tartós szár és a törzs támogatására, valamint rendszeresen törli az új lépéseket, amelyek nagyon gyakran jelennek meg. A paradicsomos univerzális találkozó, így alkalmas friss salátákra, alkalmazások főzésre, konzerválásra és feldolgozásra a mártásokon és a ketchups-on. Ezenkívül a paradicsom ideális az egész Air Ordraw számára a bankokban.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A paradicsom a nagyméretű fajok osztályára utal. Kedvező körülmények között a paradicsom sok 150-300 grammot tárcsáz. Formájú zöldség szív alakú, súlyos hegyes orrával. A magzat felülete enyhén bordázott az alapon. Az érett paradicsomnak fényesen málna színe van, aranyviharokkal hígítva. A zöldségmentes zöldségmentes zöld színű formában. A paradicsom bőre vékony, enyhén merev, de az evés közben nem érzés. A fajtákat a hosszú távú fókusz és a közlekedés jellemzi, jelentős veszteségek nélkül. Ezenkívül a paradicsom ellenáll a repedésnek.

Kóstolási jellemzők

Íze a zöldségben. A bogyók húsát húsos, lédús, közepes sűrűségű, kis mennyiségű magvakkal és kifejezett cukorral. Az ízlésben az édesség, a könnyű savanyúság, a méz aroma által kiegészített. A zöldség intenzív rózsaszín cellulóz kontextusában. Tartózkodás és üresség nélkül.

Érés és gyümölcsözés

Paradicsom Sugar Garland Medium. A palánták első csírázataitól a bokrok érett bogyókéig 100-105 napig halad. A gyümölcs kefe, a paradicsom egyidejűleg érlelődik, így nagyon kényelmes eltávolítani a termést. A gyümölcstermelés időtartama nyúlik, így a bokorra a bokoron az őszig. A paradicsom érleléskor nem jelennek meg. Az aktív termelés fázisa júliusi első számokból kezdődik.

Hozam

Növényi kultúra stabil és magas hozam. Az összes agrotechnikai ajánlásnak az egyik bokorból a szezonra történő összhangban akár 5 kg érett bogyót is eltávolíthat.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A paradicsomot maggal emeli. Vetőmagot márciusban tartják – 60-65 napig a növekedés helye előtti leszállás előtt. A fajok magvak csírázása kiváló, ezért tömegesen hajtsa végre az 5-7 nap múlva. Az egyes edények / csészék szerint a növényeket a 2-3 lapos megjelenés színpadán keresik.

Az üvegházban a palánták transzplantációja április utolsó hetében zajlik, a kertben – amikor a talaj jól melegszik (május második felében).

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A bokrok sűrűsége és elrendezése minden paradicsom számára egyéni. 1 m2-nél ajánlott a paradicsom 3 bokrát ültetni, amely lehetővé teszi a növény számára, hogy elegendő mennyiségű fényt és levegőt kapjon. A földterület megfelelőnek tekinthető 40×60 cm-es rendszernek.

Növekvő és gondoskodás

A fajta tökéletesen illeszkedik a talajhoz, de pozitívan reagál a komplex ellátásra a növekedés és a gyümölcsözés teljes ciklusában. Tehát a növekvő cukor-garland paradicsom, szükség van vízzel vízzel vízzel vízzel a gyökér gyökerei alatt, lazítsa meg a talajt, formálja és kösse össze a bokrokat, távolítsa el a lépéseket, hogy 2 hétenként műtrágyákat készítsen, valamint védje meg a műtrágyákat és vírusok a kártevők és vírusok inváziójáról. Az üvegházakban a szellőzést úgy végezzük, hogy a páratartalom szabályozható legyen.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A paradicsomban, magas természetes immunitás. A paradicsom állt tolerálja a Fusarious fadingot és a csúcs rothadását, de a fitoofluorois és az antracnóz hatással lehet. A betegségek elleni védelme segíti a megelőző permetezést. A rovarok között veszélyesek a Colorado bogár (a nyílt talajban) és a fehérflink (üvegházhatású körülmények között).

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A növényi kultúrában magas rizs ellenállás az éles hőmérsékleti különbségekkel szemben, azonban a növény nem érzékeli az emelkedett hőmérsékletet (hő) és a túlszárnyas levegőt. Ez az oka annak, hogy a paradicsom kényelmes növekedni és gyümölcsökkel a kockázatos mezőgazdasággal és hűvös nyáron.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: