Paradicsomhagymás kanna

 • Szerzői: Oroszország
 • Szinonimák nevek: Barnaul Canning
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Friss használat, lazac és konzerv
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 95-100
 • Növekvő feltételek: nyitott talajra
 • Bush méret: Éjszakai minőségű
 • A bokor magassága, lásd: 40

Lásd az összes jellemzőt

Az orosz paradicsomfajták tökéletesen megfelelnek a hazai éghajlat követelményeinek, és jól illeszkednek a gilderek számára. Paradicsom Barnaul Cannery – ezek közül az egyik lehetőség. Ezért azonban gondosan meg kell vizsgálni a jellemzőit és árnyalatát.

Az eltávolítás története

Az Altai tenyésztők által kifejlesztett növény. Ezért eredetileg a Wessenoszibirszk éghajlat kemény körülményeihez igazodtak, és növekedtek az urálokban.

A fajták leírása

Alternatív neve – Barnaul Canning. Egy ilyen paradicsom meghatározó tenyészetet képvisel. Az alacsony szálú bokrok legfeljebb 40 cm-re emelkednek.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A Barnaul Canning Bogyók használata a friss formában meglehetősen lehetséges. Megőrizhető vagy sóztatható. A gerincállapotban a gyümölcs narancssárga színű színt szerez. Tömege 40-50 g-ig ingadozik. Paradicsom formájában hasonlít a hosszúkás ovális; Sűrű bőr alatt elrejti a húsos pépet.

Kóstolási jellemzők

A Cannery Barnaul elegendően édes paradicsomnak tekinthető.

Érés és gyümölcsözés

Korai Barnaul Canning Matures 95-100 napig. De mielőtt ezt kellene, hogy sikoltozzon. Zöld. Mert a palánták használata szigorúan feltétlenül.

Hozam

A gyűjtemény 3 és 6 kg közötti lehet 1 kV-ig. M. A pontos mutató a kertészek tényleges időjárási és agrotechnikai készségeitől függ. A bogyók 60 napon belül alakulnak ki. 1 bokor 5-10 gyümölcsből áll.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Vetőmagok 2 hónappal az átültetés állítólagos pillanatát megelőzően. 1-2 felnőtt levelek kialakulása után merülni kell. Mivel a palánták nagyon kihúzhatók, jobb, ha azonnal válasszon nagy konténereket. Minden bokor ideális esetben egy külön fazékban. Észrevéve a lombozat lezárását, az edényeket azonnal el kell terjeszteni.

Néha elkerülje a csemeték húzását nem működik. Ebben az esetben a transzplantációt horizontális módon végzik. Hosszirányban (a kertre vonatkoztatva) ásni egy árok körülbelül 20 cm mélységig. A paradicsom palántákat úgy kell elhelyezni, hogy a csúcsok északra nézzenek. A horony el kell esnie a földet, de a felső részeket 15-20 cm-rel kell emelni a felület felett.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsomhagymás kanna

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsomhagymás kanna

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsomhagymás kanna

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Hagyományos megközelítés – 60×40 cm – Ez a fajta nem kívánatos. Jobb megfelelően kövesse a 70×30 cm-t. Ez az, hogy a legjobb segít feltárni a paradicsom képességeit. Az átültetés idején a nyílt talajon, a virágkefék, vagy akár felgyorsulnak. Mindezt törölni kell.

Növekvő és gondoskodás

Csomagolás és forma Ez a kultúra nincs szükség. Néha a földön azonnal vetés, palánták nélkül. Ebben az esetben film menedéket kell használnia egy jól felszerelt területen. Hogy a növekedési stimulánsok használják-e az egyes kertészeket függetlenül kell megoldaniuk. A jó elődöket figyelembe veszik:

 • sárgarépa;

 • káposzta;

 • Kerti zöldségek.

Paradicsomhagymás kanna

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsomhagymás kannaÉlesztőParadicsomhagymás kannaBórsavParadicsomhagymás kannaJódParadicsomhagymás kannaHamuParadicsomhagymás kannaKalcium-selitraParadicsomhagymás kannabukkinsavParadicsomhagymás kannaTejszérumParadicsomhagymás kannaHidrogén-peroxidParadicsomhagymás kannaCsirke alomParadicsomhagymás kannaSzódaParadicsomhagymás kannaCsalánParadicsomhagymás kannaMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsomhagymás kanna

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsomhagymás kanna

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsomhagymás kannaPhytofluoroParadicsomhagymás kannaPuffadt harmatParadicsomhagymás kannaCsúcsParadicsomhagymás kannaClapporiosParadicsomhagymás kannaSzürke gnilParadicsomhagymás kannaDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A kultúra meglehetősen erős hűtést okozhat. De ennek a képességnek a visszaélése alig indokolt. Kritikus a hőmérséklet legfeljebb 11 fok és kevesebb. FONTOS: A növény nagyszámú betegség és kártevők hatását is mozgathatja.

Értékelések áttekintése

Még véletlenszerűen megvásárolta az ültetési anyagot e fajta nem fog csalódni. Busta kicsi, de a határ még mindig szükséges. A bogyók sűrűek, sőt, formájuk tökéletesen ellenáll. Az ültetési anyagok alkalmazásait a betegség ellenállása tekintetében teljes mértékben megerősíti a kertészek tapasztalata. A gyümölcsök száma meglehetősen nagy, minőségi szintén nem csalódnak.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása