Paradicsomi malva

 • Szerzői: Panchev Y.ÉS., Panchev Yu.Yu.
 • A feltételezések éve: 2018
 • Kategória: Hibrid
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 89-90
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Eladhatóság: Magas
 • Szállítási képesség: Igen

Lásd az összes jellemzőt

A híres kertvirág tiszteletére hívja a fejlődését, a Rabbing nem késleltette. Kiderült, nagyon jó eredmény. Azonban még ez a vonzó fajta is kérheti gyümölcsét csak nagyon figyelmes ellátás a kirakodások, és amikor figyelembe veszi az összes főbb jellemzőit.

Az eltávolítás története

Arról, hogy nem tudja annyira. A Malva fejlesztői a Panchev tenyésztői. ÉS. és Panchev Y. Yu. Hivatalosan megengedett gyakorlati termesztés 2018-ban.

A fajták leírása

Természet szerint a Malva az intenermináns hibridekre utal. Seep it és egyszerű kertek, és üvegházak a polietilén film alatt. A lehetőségek közötti választás a termesztési feltételek miatt következik be. A bokrok 1,8-2 m-re nőhetnek. Hűtőközeg mérsékelt. A lombozat maga is közepes méretű és zöld színű.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Semmi szokatlan az űrlapon általában nincs ott. Kezdetben feltörekvő zöld bogyók. Ugyanakkor nincs egyszerű zöld színük, de könnyű dagály. Ahogy a termény továbbfejlesztésre kerül, hogy elpiruljon. Az árnyalatok többi része:

 • a szokásos tömeg szétszórása 160 és 190 g között;

 • Sztereotípiás szív alakja gyengén kiejtett bordákkal;

 • 5-6 gyümölcs minden ecsettel;

 • 7-8 lapnál korábban nem korábban ecsetek könyvjelzője;

 • csuklós gyümölcsök;

 • Tisztességes magasságú magasság.

Kóstolási jellemzők

Hangsúlyozni kell, hogy a Malva gyümölcséje megkülönbözteti a kifejező sűrűségét. Ünnepelje a kényelmes édességet. Van egy savas megjegyzés. Általában az ízletes együttes harmonikus.

Érés és gyümölcsözés

A Malva-t korai érés jellemzi. A legtöbb esetben a termésfejlesztés 85-90 napon belül történik. Az üvegházban és a nyílt földön a gyűjtemény szinte egyszerre kell elindulnia. Mint mindig, figyelembe kell vennie az időjárás hatását.

Hozam

A tenyésztést a szilárd termelékenység megkülönbözteti. Lehetőség lesz akár 21-22 kg 1 kg bogyók összeszerelésére. M. Pontosabban csak az egyes termesztési feltételekre és az agrotechnológia jellemzőire hivatkozhatunk.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

55 vagy 60 nappal a palánták becsült mozgása előtt szükséges magvak. Minden régióban ez az időszak eltérhet. A vetőgépek előfordulása 5-10 napig lesz szükség. A palánták túl hosszúak ahhoz, hogy ne maradjanak. Meg kell ültetni legkésőbb a kockázata a tavaszi fagyok eltűnik.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsomi malva

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsomi malva

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsomi malva

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A Pyskinek 15-20 cm-es mélységben kell lennie. 1 négyzetméterenként. M földnek nem kell több mint 4 bokrot. A palánták között 30-40 cm van. Maga a transzplantáció ajánlott az esti vagy felhős pillanatban.

Növekvő és gondoskodás

Sharva bokrok feltétlenül. Előnyösen 1 vagy 2 szárakban végzik őket. Nincs nagy szükség az alternariasis elleni védelemre. És a növény meglehetősen következetesen tolerálja a sérülést egy dohánymozaik vírussal. Azonban ugyanazok a profilaktikus intézkedések, amelyek e fertőzések kitörése közepette hasznosak.

Általánosságban elmondható, hogy Malva szerény. És mégis ajánlott, ha szükséges. Építő tőzeg vagy fűrészpor mulching. Az etetés 2-3 héttel kezdődik a kiszállást követően. Az első alkalommal nitrogént vezetünk be a keveréket kálium és foszfor, de a további, a kevesebb nitrogént kell lennie.

Paradicsomi malva

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsomi malvaÉlesztőParadicsomi malvaBórsavParadicsomi malvaJódParadicsomi malvaHamuParadicsomi malvaKalcium-selitraParadicsomi malvabukkinsavParadicsomi malvaTejszérumParadicsomi malvaHidrogén-peroxidParadicsomi malvaCsirke alomParadicsomi malvaSzódaParadicsomi malvaCsalánParadicsomi malvaMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsomi malva

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsomi malva

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsomi malvaPhytofluoroParadicsomi malvaPuffadt harmatParadicsomi malvaCsúcsParadicsomi malvaClapporiosParadicsomi malvaSzürke gnilParadicsomi malvaDohánymozaik vírus

Régiók növekvő

A Malva Grade alkalmas Oroszország szinte minden régiójára, kivéve a legnagyobb helyet. A kultúra jó díjat tud adni:

 • Nyugati és keleti szibériai;

 • A Távol-Kelet szélei és régiói, az Észak-Kaukázus;

 • a Volga régió alsó, középső és tetejének helyei;

 • Chernozem;

 • Oroszország európai részének központi, északi és északnyugati területei.

Értékelések áttekintése

A növény nagyon tetszett a kertészkedés szakértői. A Föld jó műtrágya állapota alatt garantálhatja a tisztességes betakarítást. Ugyanakkor néha a kényelmetlenség az ágak törékenységét biztosítja. Az üvegházakban és az istenekben való leszállás körülbelül ugyanazt az eredményt adja. A gondozás nem okoz nehézséget.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása