Paradicsomkrém brunel

  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: SEVENTENERMINANT
  • Célja: Friss használat, lazac és konzerv
  • Érlelési idő: Közepes
  • Az érlelés időzítése, napok: 90-120
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • Bush méret: Középálló
  • A bokor magassága, lásd: 140-150
  • Az érett gyümölcs színe: krémfehér
  • Formában: Plane-Core

Lásd az összes jellemzőt

Cream-Bruel fajta azonnal vonzza az egzotikus színes gyümölcsöket. A fehér, krémes, krémes sárga paradicsommal rendelkező paradicsom egy csoportja fokozatosan egyre népszerűbb, ma nem kevesebb, mint 2 tíz fajta. Crembula Brulee Oroszországban származik, az állami nyilvántartásban 2017-ben.

A fajták leírása

A paradicsomkrém-brulee egy féltechnikai fajta. A fajták kategóriája a gilderek legnagyobb népszerűségét élvezi. Az ilyen fajták képesek korlátlan növekedésére, és ugyanakkor meglehetősen kompakt lehet. Nem kell 2 méteres paradicsom növekednie, hogy végrehajtja a hozam potenciálját.

Paradicsomkrém Brulee növények elérik a 140-150 cm-t. Közepes méretű lombozat. A gyümölcsöket kis kefékben gyűjtik össze, 3-5 db.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Gyümölcsök szokatlan színű – könnyű vanília, valóban, hasonlít a fagylalt krém húsleves. A méret meglehetősen nagy – 160-250 gramm, az űrlap masszív, síkmagos, gyenge briend. A gyümölcsök belsejében sok kis kamrával van ellátva. A paradicsom fő része egy gyengéd citrom árnyalatú lédús hús, a paradicsom kontextusában egy egzotikus gyümölcsök hasonlít. A bőr vékony, úgy tűnik áttetsző, de sűrű, mérsékelten fényes, rugalmas, nem hajlik a repedésre. A gyümölcsök jól fekszenek, nem sokáig elrontani, kényelmes szállítás.

Kóstolási jellemzők

Íze finom, vékony, gyümölcs, puha táskák dinnye érzés. Paradicsom krém Brulee alkalmas frissételekre: Snackek, saláták, koktélok, desszertek. Gyönyörű az asztal díszítéséhez, szokatlan és dekoratív. Nagyon jó az üresekben, a vágásban, sőt az egész formában.

Figyelembe kell venni a Whitefield Tomatoes különleges élelmiszerértékét. Nincsenek oxálsav, amely különleges gyengédséggel rendelkezik. Valamint a pigmentek Anthocian és Licopine, amely kiváló hír az allergiákra hajlamos emberek számára. Ugyanakkor a fehér paradicsom sok cukrot tartalmaz, ami ízlésüket édes és szokatlan. Az ilyen paradicsomok ajánlottak különböző gasztrointesztinális betegségekkel rendelkező emberek számára. És erősítik az edényeket, az immunitást és az idegrendszert. Nagyon jó gyerekek és étrend.

Érés és gyümölcsözés

Átlagosan érik. Az első betakarítás azonban májusban érhető el. A vetőmag-határidőtől függ. Átlagosan a termés visszatérése június-júliusra esik. Távolítsuk el a fehér hordozó paradicsom termését időben, annál hosszabb ideig marad a gyümölcs, annál sárga színű lesz. Ha kétségek merülnek fel, a paradicsomot enyhén ésszerűtlenül összegyűjtik, az ilyen paradicsom kissé zöldes az alapon.

Hozam

Paradicsom hozam átlagos – 8-9 kg 1 kV-tól. M. Az ilyen indikátort filmgyógyházakban kaptuk.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A palántákat szabványként lefoglalják: márciusról áprilisig, a régiótól függően. A korábbi terményhez a korai vetés fényekkel. A palántákat a valós levelek 2-3 szakaszában veszik fel, Óvatosan követi a színek hiányát, mielőtt állandó helyen ültetné a növényt. Ha megjelennek, töröttek. Májusban vagy júniusban ültetik a talajban – Szibériára és a Távol-Keletre.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsomkrém brunel

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsomkrém brunel

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsomkrém brunel

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A közepes méretű Creort Creort fajták bokora, így 60 cm ellenáll, 40 cm-es növények között – 40 cm.

Növekvő és gondoskodás

Univerzális fajta, amely alkalmas termesztéshez és üvegházakhoz, valamint a nyitott talajban.

Kötelező harisnyakötő és a lépések eltávolítása. Formában 2 szár. Ellenkező esetben a növény igénytelen és szívós, szüksége szokásos bármilyen paradicsom. Kezelés: időben öntözés, ha a nyár túl száraz, de a kötelező égett a talaj között öntözés, etetés a jobb hozam és a minőség gyümölcsök.

Paradicsomkrém brunel

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsomkrém brunelÉlesztőParadicsomkrém brunelBórsavParadicsomkrém brunelJódParadicsomkrém brunelHamuParadicsomkrém brunelKalcium-selitraParadicsomkrém brunelbukkinsavParadicsomkrém brunelTejszérumParadicsomkrém brunelHidrogén-peroxidParadicsomkrém brunelCsirke alomParadicsomkrém brunelSzódaParadicsomkrém brunelCsalánParadicsomkrém brunelMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsomkrém brunel

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsomkrém brunel

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsomkrém brunelPhytofluoroParadicsomkrém brunelPuffadt harmatParadicsomkrém brunelCsúcsParadicsomkrém brunelClapporiosParadicsomkrém brunelSzürke gnilParadicsomkrém brunelDohánymozaik vírus

Értékelések áttekintése

Kisértékű vélemények. Az “Aelita Agro” cégtől származó, ugyanazon név jelenlétét zavarja, amely csokoládé barna gyümölcsökkel rendelkezik. A BELOPLODE CREAM BRULEE-t GAVRISH cég gyártja. Csak pozitív értékeléseket érdemelt: nagyon finom és szerény, még egy instabil nyáron is megmutatja magát, kötődik és gyümölcsöt ad. Nem beteg, ha a hő és a hideg cseréje, bár paradicsom – a tenyészet érzékeny a hőmérsékleti ingadozásokra. De ez a fajta teljes mértékben elvégzi az ígért gyártót. Paradicsom szereti azokat, akik szeretik a szokatlan üreseket, egzotikus salátákat, kreatívan megközelítik a főzést, és lenyűgözni akarják a vendégeket. A fajta nem túlterhelés, így nem alkalmas kereskedelmi termesztésre, bár meglehetősen prolifikus lesz a kirakodásban. A klasszikus paradicsom szerelmeseinek kritizálják a sápadt, implicit színűek fajtáit, és túl gyengéden megkülönböztethetetlen ízlést. Vannak előítéletek is a fehér-hordozó paradicsom ellen: úgy tűnik, páratlan és íztelen, így próbálnak. Egy élénk kóstolás után a konzervatív kertészek megváltoztatják az elmét: íze, bár nem tipikus paradicsom, de kellemes, frissítő, éles sav nélkül.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása