Paradicsomméret nélküli

 • Szerzői: Oroszország
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Friss használat, gyümölcslé, ketchup és paradicsom paszta
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyorsokhoz, zárt talajhoz, üvegházakhoz
 • Szállítási képesség: kielégítő
 • Bush méret: Középálló
 • A bokor magassága, lásd: 100-120
 • Az érett gyümölcs színe: Piros

Lásd az összes jellemzőt

A paradicsommérés nélküli nagyméretű változatosság még mindig nem elegendő az orosz királya számára, de azok, akik sikerült a növényi kultúrát a kertjükön, pozitívan reagálnak róla. A paradicsom gondozásában a stabil betakarítás kellemesen meglepődik.

A fajták leírása

Növekedési típus – Meghatározott. Az univerzális fajta nyílt vagy zárt talajban történő növelésére szolgál, beleértve a különböző típusú üvegházakat és üvegházakat.

Érett paradicsomot használnak az alábbi lehetőségekben:

 • Friss használat;

 • gyümölcslevek, paradicsompaszta és ketchupok előkészítése;

 • Különböző ételekhez (saláták, hideg snack).

A bokrok nem túl magasak. Az átlagos támogatható paradicsom eléri az 1-2,2 méteres magasságot. Az üvegházhatású termesztés feltételeiben akár egy és fél méterig is növekedhetnek. A növények meglehetősen erősek, felfüggesztik növekedését a nagy mennyiségű gyümölcsök kialakításában. A levelek szabványos forma, szín – smaragd, zöld. A virágzás során a virágzó bokrok nagy sárga virágokkal vannak borítva. Az első gyümölcskefe 8 vagy 9 lap után alakul ki. A többi 1-2 laptól távol van.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Zöld paradicsom, az érés folyamatában élénk vörös árnyékot szerez. A méretek nagyon nagyok. Majdnem minden példány egy-egy és fél kilogrammon belül súlyos. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a fajta és a neve. Növényi forma – hengeres, enyhén hosszúkás. Hegyi sűrűség – átlag. Az érlelt paradicsomot maximum 3 hétig tárolják a hűtőszekrényben.

Tapasztalt nyári lakosok megjegyzik, hogy a gyümölcsök gyakran egyenetlenek. Néhányan egy kilogramm, mások – 300 vagy 400 gramm. És vannak lekerekített és kissé lapos példányok, észrevehető szalaggal.

A paradicsomot sűrű és rugalmas bőrrel borítják, jellegzetes csillogással. A keresztirányú szakaszban 4-6 magkamerák, de a magok egy kicsit.

Kóstolási jellemzők

Miután elfogyasztott friss paradicsom, kellemes édes utóíz marad. Íze hagyományos, könnyű savanyúsággal. Illat kellemes és étvágygerjesztő. A legtöbb pozitívan reagál a fajta ízére. Használjon zöldségeket saláták, gyümölcslevek és hideg snackek előkészítéséhez. Az édes Tribus miatt néhány hostessek paradicsom lekvároznak. A fajta gyümölcse nem ajánlott a télen, vagy állítsa be a konzervátumot.

Érés és gyümölcsözés

Gyümölcsözés – feszített, és a dátumok – a közepén. Sokat függ a termesztési régió és a feltételek (üvegház vagy szabadtéri).

Hozam

Fokozat – magas hozamú. 6-7,5 kilogramm nagy zöldség gyűjthető össze egy bokorból. Az ültetvények egy négyzetméterről 20 kilogrammra. Gyűjtött gyümölcsök problémamentes szállítás nélkül. A termés volumenét számos tényező befolyásolja, amelyek között az öntözési gyakoriság, ahogy a kultúra sok vizet igényel.

És a gyümölcsözés, etetés. Rendszeresen kell teljesíteniük a termelékenységet. Egy másik fontos feltétel – a megfelelő hőmérsékleti rendszer betartása. A napfény gyakorlatilag nem befolyásolja a betakarítás mennyiségét, csak a gyümölcs ízén.

A meleg és kényelmes éghajlatú területeken a bokrok korábban gyümölcsöknek tűnnek. Az első gyümölcs június végén nyerhető. Az utolsó hullám szeptember végéig esik.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A fajta vetőanyaga dimenziómentes, mind a palánták kiterjesztésére, mind pedig a nyílt földön való vetésre. A második lehetőség kevésbé előnyös, mivel a paradicsom egyszerűen nincs ideje érni a meleg szezon végéig. A legtöbb régió vetőmagot alkalmazott. A vetőmagokat március második felében tartályokban vetik. Az alkalmazott anyag kívánatos, hogy gyenge Warman-oldattal helyettesítsék.

Kezdjük, nagy és sekély tartályokat használnak, amelyek kétharmados hordozóval vannak kitöltve. Ha a talaj otthon készül, fertőtlenítik. A nedves talajba mélyítve. Annak érdekében, hogy gyorsabban csúszjanak, a tartályt film vagy üveg borítja. A kapacitások minden nap szellőztetik, eltávolítva a megfigyelő anyagot.

Az első csírák megjelenése után a menedék teljesen eltávolítható. A 2-3 levelek megjelenése azt jelzi, hogy itt az ideje, hogy terjessze a palántákat külön tartályokban. Öntözött root palánták, miközben a talaj felső rétegét szárítják. A túlzott nedvesség a penész és a gomba okozhat.

A tavasz végén vagy a nyár elején a palántákat nyitott földre átültetik. 2-3 héttel a növények megkeményedése előtt, a tartályt a friss levegőben lévő fiatal bokrokkal hagyva. Így alkalmazkodnak az új hőmérsékleti körülményekhez.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Megfelelő folyamat a zöldségek növelésére – 75×35 centiméter, ami azt jelenti – 3-4 bokor egy négyzetméteren.

Növekvő és gondoskodás

Formáció és gőzölés – A mezőgazdasági technika fontos elemei. Annak ellenére, hogy az alacsony minőségű, a bokrok kötődnek. Bokrok 1-2 szárban. Közvetlenül a palánták ültetése után öntözik őket, és a talajt a humorozásból vagy fűrészporból egy mulcsréteg borítja. A mérlegek rendszeresen eltávolítják, és a talaj felső rétege – lazítsa meg. Annak érdekében, hogy ne töltsön sok időt az öntvényen, rendszeresen ki kell nyitnia az alsó leveleket és lépéseket. Csúsztassa le a bokrokat, amikor megjelenik az első betakarítás. Valamint az ágak nem szakadnak meg a zöldségek súlya alatt. Öntözés végrehajtása közben a száraz héj jelenik meg. Nézd meg a földet, hogy ne konvergáljon.

Tekintettel a nagyméretű paradicsomra, a fokozatnak elegendő mennyiségű táplálkozási mennyiséget igényel. Átfogó kompozíciókat alkalmaznak a palánták állandó leszállásra. Két hét, szerves kompozíciók nagy nitrogéntartalmúak. Amint a bokrok virágzik, vagy gyümölcsök, ásványi műtrágyák hozzáadnak a földre. És a talajban a kálium- és foszfortartalmú vegyületeket intenzív betakarítással teszi.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: