Paradicsomos breadmaking rózsaszín

  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Determinánsok
  • Érlelési idő: Korai
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • Eladhatóság: Magas
  • Bush méret: Éjszakai minőségű
  • A bokor magassága, lásd: 60
  • Jellemző bokor: Raskyady
  • Az érett gyümölcs színe: rózsaszín
  • Formában: Lapos mag, gyenge briend

Lásd az összes jellemzőt

A Paradicsom Basel Pink a korai fajták között nemcsak szelíd színű, hanem kiváló termék tulajdonságokkal is rendelkezik. Valóban jó a friss formában, mindent egy nagy magzatiból állíthatunk saláta vagy mártás az edényre. A fajta nagyra értékeli mind a paradicsom magángyűjtők, mind a gazdálkodók, amelyeknek nagy hozama különösen fontos.

A fajták leírása

A bokrok alacsonyak, a nyitott talajban eléri a 60 cm-t. Az űrlap terjedhet, buja tetővel és erős hajtásokkal. Paradicsom klaszterek nehéz, 3-5 gyümölcsök.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Nagy, rózsaszín paradicsom, mindegyik tömege 350-600 g. Forma pambbry, lapos. Seed Chambers kis méretű, sok közülük, kis magvak.

Kóstolási jellemzők

A paradicsom nagyon édes, egy sahamista a húsos pépen repült. Jó újrahasznosítás, friss használat, feldolgozás a gyümölcslevek, saláták.

Érés és gyümölcsözés

Ez a paradicsom korai változatossága, gyorsan elérve az érettséget.

Hozam

Alaptalan rózsaszín egy nagy hozamú paradicsom.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Ha egy tengerparti módszert a növények talajában 50-60 napig tart. Vezetés Ez jobb, ha azonnal elveszti a külön tőzegcserepeket, anélkül, hogy később merülne. A csírázás színpadán 23-25 ​​fokos hőmérsékleten tartják őket. Hasznos lesz a növekedési stimulátorban lévő magvak előzetesebbé tételére, hogy barátságosabb csírázást biztosítsunk.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsomos breadmaking rózsaszín

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsomos breadmaking rózsaszín

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsomos breadmaking rózsaszín

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Vannak növények a gerinceken elég szoros, akár 5/1 m2. Ajánlott leszállási séma 30 × 50 cm.

Növekvő és gondoskodás

A determináns paradicsom nem igényel lépéseket vagy más különleges ellátást. A nyitott talajban a bokrok elég ahhoz, hogy tisztítsa meg az alsó leveleket a virágcserek alatt. A Garercert a támogatáshoz nem kötelező, de kívánatos a gyümölcstermesztés időszakában a paradicsom jelentős tömegének köszönhetően. A bokor kialakulása jobb, ha 2-3 szárat termel, így csak 1 léptető alatt 1 virágkefe vagy két, a menekülés és fölötte rögzítése. A többiet manuálisan szegezik.

Fő gondozási szabvány. A paradicsom meglehetősen jól reagál az ásványi táplálásra, különösen a gyümölcsözés időszakában. A bőséges nedvességnél nem kell, de szükség van az öntözési folyamat ellenőrzésére. Nos, ha a növények nedvességet kapnak a csepegtető öntözőrendszeren keresztül. A forró nyáron tartsa a nyers mulching talaját.

Paradicsomos breadmaking rózsaszín

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsomos breadmaking rózsaszínÉlesztőParadicsomos breadmaking rózsaszínBórsavParadicsomos breadmaking rózsaszínJódParadicsomos breadmaking rózsaszínHamuParadicsomos breadmaking rózsaszínKalcium-selitraParadicsomos breadmaking rózsaszínbukkinsavParadicsomos breadmaking rózsaszínTejszérumParadicsomos breadmaking rózsaszínHidrogén-peroxidParadicsomos breadmaking rózsaszínCsirke alomParadicsomos breadmaking rózsaszínSzódaParadicsomos breadmaking rózsaszínCsalánParadicsomos breadmaking rózsaszínMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A paradicsom nagy immunitással rendelkezik a gabona növények nagy részével kapcsolatban. Ellenáll a Fusarious fadingnek, VTM, Clapporiosa. Az üvegházakban gyakran csodálkoznak a phytoofluoro, rendszeres permetezést igényel.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsomos breadmaking rózsaszín

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsomos breadmaking rózsaszín

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsomos breadmaking rózsaszínPhytofluoroParadicsomos breadmaking rózsaszínPuffadt harmatParadicsomos breadmaking rózsaszínCsúcsParadicsomos breadmaking rózsaszínClapporiosParadicsomos breadmaking rózsaszínSzürke gnilParadicsomos breadmaking rózsaszínDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A Paradicsom Basel Pink jogosan tekinthető büszke a szibériai tenyésztőkre. A hőmérsékletcseppek ellenállnak, jól tolerálják a szélsőséges időjárási viszonyokat, a gyümölcsöket nyitott földön és üvegházakban, függetlenül attól, hogy befolyásolják a befolyást.

Régiók növekvő

Kezdetben a fokozat az urálok és a szibériai. Más régiókban jól akklimatizálódott, bizonyíthatja még a déli sebességet is a nappali fény nagyított időtartamával.

Értékelések áttekintése

Mint a vörös fajta, a csirke rózsaszín sikeresen meghódítja a nyári házak szívét gyönyörű és nagy gyümölcsökkel, kellemes ízű. A fajta pozitív visszajelzést és adaptációs képességeit kapja. Javasoljuk a nyílt talajban, de lehet földterület és az üvegházban, ha az időjárás nem teszi lehetővé az utcán való leszállás. A kertészek szerint a nyitott térben lévő kötet jobb, ha 1 szárat vezet, így kiderül, hogy erősebb, nem igényel különleges ellátást, kivéve a szabványos agrotechnikai eseményeket.

Sok nyári lakosok évek óta ezt a fokozatot, megküldték nélkülözhetetlenségét kemény éghajlati viszonyokban. A látványos gyümölcsszín is jóváhagyást eredményez. De ha elveszíted a pillanatot, a növények nagymértékben szenvedhetnek a fitoforoktól és más gombás betegségektől. Meg kell jegyezni, hogy a gyümölcsök gyakran deformálódtak, ne kalibrálva, a virágok hajlamosak Terryre. Vissza a mínuszok közé tartozik a vetőmagok gyenge csírázása – A valódi mutatók csak 25-30%.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása