Paradicsomos grushovka

 • Szerzői: Szibériai kiválasztás
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Univerzális
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Az érlelés időzítése, napok: 111-115
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Bush méret: Éjszakai minőségű
 • A bokor magassága, lásd: 50-70
 • Az érett gyümölcs színe: Málna

Lásd az összes jellemzőt

A paradicsom gyümölcsei elég érdekes kilátás – körte formájában, ahonnan és a fajta neve. A kertészek kertészei Ez a kultúra is az a tény, hogy nem igényel különleges feltételeket a termesztésére.

Az eltávolítás története

Paradicsom Grushovka – népi választék terméke. Ezért jelenleg számos fajta van hasonló névvel. Némelyikük pontosan a régi változatosságból származik. Így ez a fajta paradicsom – számos generáció története van. A cikkben megnézzük a paradicsom Grashoska szibériai választékot.

A fajták leírása

Ez a paradicsomkultúra sokoldalú fajta. A bokor zárt üvegházban érheti el a 105 cm-t, míg a szabadtéri terhelésen a Georstek felfelé nő egy métert. A fajták közötti fő különbség – a bokrok között megszűnik a bokor kialakulása után 5-7 ecset (6 paradicsom egy ecsettel).

A fajta legalacsonyabbsága ellenére a gyümölcsökkel betöltött szárak kötelező harisnyakötője szükséges. A kultúrát mind az üvegházakban, mind a nyitott talajban ültetik. A gyümölcsök tökéletesen tárolódnak, teljesen átruházott hosszú távú szállítás.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A körte alakú gyümölcsöknek gyönyörű málna színe van. A paradicsom súlya és mérete Átlag: Minden ilyen gyümölcsnek sok 80-120 gramja van, de elérheti a 250-et.

Kóstolási jellemzők

Georgic gyümölcsök elég húsos, lédús hús, tartós. A paradicsomnak kellemes íze és aromája van. Van egy kis savak. A zöldség az univerzálisnak tekinthető főzéshez. A fajták paradicsom ideális az egész üzemanyag-konzerváláshoz, valamint a fogyasztásra a friss formában.

Érés és gyümölcsözés

Grushovka – tipikus középváros. A gyümölcsök érleléséhez körülbelül 111-115 napos időszakra lesz szükség.

Hozam

Az üvegházban való növekedés során a kertészek magas fajta fajtákat ünneplik. Az egyik növénytől származó maximális gyűjtési arányt 5-6 kilogrammon jegyeztük fel. Azt kell mondani, hogy ez megköveteli a helyes kulturális ellátást.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Javasoljuk, hogy a földbeállítás előtt 1,5-2 hónappal a palánták vetőmagjait. A magvak ültetése esetén 2-3 cm mélységét kell megfigyelni, hogy melyik vetésre van szükség. Ellenkező esetben gyenge hajtások lesznek.

Az első lapok megjelenése után a palántákat megvásárolt komplexekkel vagy 120 gramm mennyiségben négyzetméterenként vásárolta. A piction elvégezhető, ha 3 teljes levele jelenik meg a palántákban.

Továbbá, annak érdekében, hogy a palánták az átültetést a földbeállításhoz erősítsék, az új feltételekhez való kelbimatizációt kell elvégezni. Fokozatosan szüksége van rá.

A palánták ültetése nyitott helyen lehetséges a talaj 14-16 fokos hőjének melegítése után. A különböző régiókban pontos idő változik. De átlagosan 60-65 nappal a vetés után. Ami az üvegházban való leszállást illeti, ez egy kicsit korábban történik.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsomos grushovka

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsomos grushovka

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsomos grushovka

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A jó betakarítás összeállítása érdekében ajánlott 1 négyzetméteres üzembe helyezni:

 • A nyitott földön – 5-6 bokrok;
 • A menedékhelyen – 4-5 növény.

Növekvő és gondoskodás

Agrotechnology Tomatov Grushovka rendszeres eseményeket tartalmaz, amelyek nem különböznek nagy összetettségben.

A leszállás előtt szerves műtrágyákkal, például száraz gyökerekkel, levelekkel, hamuval kell felszerelni. Kiegészíthetők nitrogén kompozíciókkal. 3 héttel a földbe való leszállás után egy másik etetést végeznek – itt összetett gyógyszerek.

Az első öntözés csak meleg vízzel történik. Ezután a talaj hidratálódik, mint a talajszárítás. Egy másik öntözés után az oxigén és a táplálkozás jó hozzáférését kell biztosítani a gyökerekhez. Győződjön meg róla, hogy gyomlált, nem engedi a paradicsom gyomok sírját.

Rendezett Grashsova, amint azt már említettük, szüksége van egy harisnyatartó törzsre, de a gőzölés nem nagyon ritka esetekben történik. Fontos továbbá, hogy ne felejtsük el időben megelőzni a betegségek és a kártevők támadásait.

A grúz sikeres termesztésének egyik összetevője a kiváló minőségű fajta magvak megszerzése.

Paradicsomos grushovka

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsomos grushovkaÉlesztőParadicsomos grushovkaBórsavParadicsomos grushovkaJódParadicsomos grushovkaHamuParadicsomos grushovkaKalcium-selitraParadicsomos grushovkabukkinsavParadicsomos grushovkaTejszérumParadicsomos grushovkaHidrogén-peroxidParadicsomos grushovkaCsirke alomParadicsomos grushovkaSzódaParadicsomos grushovkaCsalánParadicsomos grushovkaMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsomos grushovka

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsomos grushovka

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsomos grushovkaPhytofluoroParadicsomos grushovkaPuffadt harmatParadicsomos grushovkaCsúcsParadicsomos grushovkaClapporiosParadicsomos grushovkaSzürke gnilParadicsomos grushovkaDohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása