Paradicsomos nagy szépség

  • Szerzői: USA
  • Szinonimák nevek: Szépség lottringa
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Friss használat
  • Érlelési idő: Közepes
  • Az érlelés időzítése, napok: 110-115
  • Növekvő feltételek: üvegházakért
  • Bush méret: Magas
  • A bokor magassága, lásd: 180-200

Lásd az összes jellemzőt

Paradicsom nagy szépség – népszerű és kedvenc termék az egész világon. De a növekvő paradicsom technológiája olyan események, amelyek nem könnyűek.

Ez a kultúra eléggé caprick, a paradicsom gondozásának sok időt és türelmet igényel, így a gazdag betakarítás növekedése, keményen kell dolgoznia, és sok erőfeszítést kell tennie.

A fajták leírása

Az intenerminant fajta növény alkalmas az üvegházak növekedésére. A bokrokat magasra kezeljük, és elérhetik a 2 métert. Bokrok erősek, hagyják szokványos. Ez nem egy strandrette növény, olyan gyümölcsökkel, amelyek nem csak friss formában enni.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A gyümölcsök pirosak, amikor aludtál, nagy, mérlegel egy policalogramba. Egy kefében 6 darabra lehet kialakítani. Különös figyelmet fordítva a húst, amely üreges, húsos, de nem lédús. A paradicsomos nagy szépség jó mellekkel rendelkezik.

Kóstolási jellemzők

A fajta paradicsom kellemes ízű, édes.

Érés és gyümölcsözés

A fő szépség – közepes minőségű hosszú gyümölcsökkel. Július óta a betakarítás szeptemberben kezd összegyűjteni és befejezni.

Hozam

Ehhez a mutatóhoz ez egy közepes hozamú minőségű.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Március elején a magok eltemethetők, május közepén a palánták üvegházba kerülnek.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsomos nagy szépség

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsomos nagy szépség

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsomos nagy szépség

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Az üvegházhatáshoz az ültetési sémát 40-50 cm-re használják a bokrok és a 60 sor között.

Növekvő és gondoskodás

A harisnyatartó és a lépésenként ez az intedermináns fajta szükséges ahhoz, hogy csökkentse a terhelést a bokrokon, és ne adja meg a gyümölcsöket, hogy megtörjék az üzemet. Szintén használt és a bokrok kialakulása, míg 2 és 3 szár között hagyja.

A paradicsom nagy szépségének talajja alig játszik a fő szerepet a magas színvonalú termés termesztésében, nemcsak a palánták színpadán, hanem az üzem átadása után is. Ezért az ültetési magokat csak az elkészített földön kell elvégezni, és feldolgozása előtt a palánták átvitele előfeltétele előfeltétele.

A palánták előkészítése érdekében univerzális zöldségként választhat, így különleges “paradicsom” típusú talajtípusok – egy választék a boltokban a kertészek számára. Ha nem egy év alatti paradicsom termesztésével foglalkozik, használhatja a talajt az üvegházból. Ez az opció optimálisnak tekinthető, mivel a paradicsomos nagy szépség eredetileg a földön alakul ki, amelyben tovább növekszik. Gyakran a szakaszában kiültetés palánták halnak pontosan azért, mert a „konfliktus” a talaj – „otthon” lehet „puhább és kényelmesebb”, mint az üvegházhatású.

Egy vagy más módon, és a talajt előre el kell készíteni. Először is, a talajra vonatkozik, meg kell adni réz erdei, miután a betét ásványi és szerves műtrágyák. Ez néhány nappal a vetőmag leszállás megtartása előtt történik. Mielőtt áthelyeznénk a nagy szépség üvegházba tartozó palántákat, a talajt réz erőteljesen kell kezelni.

Ami a vetéseket illeti, a paradicsomos nagy szépség magja nem több, mint 5 milliméter, különben rossz és hosszú. A vetőmag leszállás mind az egyes edényekben, mind pedig nagy konténerekben végezhető el. Az első lehetőség kényelmesebbnek és kényelmesebbnek tartható a növények számára.

A kérdés az, hogy szükség van transzplantációs palánták kis tartályban több terjedelmes megjelenése után a baktériumok, amelyek mindegyike úgy dönt,. Ha a nagy szépség paradicsomja elegendő hely, nem kell újratelepíteni (ez további stressz), de ha a root rendszer megfelelő képződésének helye hiányzik, akkor jobb, ha transzplan.

Felhívjuk figyelmét, hogy a paradicsom nagy szépségét szárazságálló kultúrának tekintik, így nincs szükség gyakran, hogy gyakran és sokat. Ráadásul a tapasztalt kertészek meg vannak győződve arról, hogy a “érthetetlen” paradicsom jobb, mint az öntözéssel. Ezzel szemben, például az uborka, a paradicsom nagy szépsége nem tetszik sok víz – felesleges nedvességük “lélek”.

De a paradicsomok könnyű és hője. Annak érdekében, hogy a magok emelkedtek, kényelmes feltételeket kell teremteniük. De ne rohanjon a fűtési lámpák használatához – a kényelmes termesztési hőmérsékletet 18 és 25 ° C közötti jelzésnek tekintjük. További fényforrások és hőség beszerelésével egyszerűen égethet növényeket.

Ha előzőleg megtisztította, és a talaj kezelést végeztünk, a föld elég csak lebontani, és hagyja el a palántákat néhány napig, hogy megszokja az új feltételekhez. Amikor a csemeték szopódtak, és a nagy szépség kezdett fejlődni, a bokroknak “csipetre” kell lenniük. Sokan megcsinálják a szárat a palánták fejlesztésének színpadán. A fő hangsúlyt kell végezni az oldalirányú hajtások eltávolításán a transzplantáció után a tartós növekedési helyen.

Paradicsomos nagy szépség

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsomos nagy szépségÉlesztőParadicsomos nagy szépségBórsavParadicsomos nagy szépségJódParadicsomos nagy szépségHamuParadicsomos nagy szépségKalcium-selitraParadicsomos nagy szépségbukkinsavParadicsomos nagy szépségTejszérumParadicsomos nagy szépségHidrogén-peroxidParadicsomos nagy szépségCsirke alomParadicsomos nagy szépségSzódaParadicsomos nagy szépségCsalánParadicsomos nagy szépségMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsomos nagy szépség

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsomos nagy szépség

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsomos nagy szépségPhytofluoroParadicsomos nagy szépségPuffadt harmatParadicsomos nagy szépségCsúcsParadicsomos nagy szépségClapporiosParadicsomos nagy szépségSzürke gnilParadicsomos nagy szépségDohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása