Paradicsomos szív

 • Szerzői: AGOOFRIRA SEARCH LLC
 • A feltételezések éve: 2003
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Friss használat
 • Érlelési idő: LATTIVE
 • Az érlelés időzítése, napok: 120-130
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Bush méret: Középálló
 • A bokor magassága, lásd: Legfeljebb 150

Lásd az összes jellemzőt

Bizonyították, hogy hosszú ideig a növények nem érdemlik kisebb tiszteletet, nem pedig a közelmúltban származtatott fajták helyett. Ezért érdemes megismerni a paradicsom bullhing szívének jellemzőit. Szükséges a termesztés sajátosságaival és az illetékes mezőgazdasággal megvalósítandó lehetőségekkel.

Az eltávolítás története

A bika szívének fokozatát az agrofirm “keresés” kiválasztási létesítményeire hozták létre. 2003-ban regisztrálták és masszív felhasználást tettek. Vannak azonban más állítások. Egyéni forrásokban írják, hogy melyik növény – a népi válogatás gyümölcse Olaszországból. Azonban az a tény, hogy 2001-ben a kereső személyzet benyújtotta az első szerző kérelmét, amely 2 év után teljesült.

A fajták leírása

Bull szív – jó determináns paradicsom. Javasoljuk, hogy mind nyitott földön, mind üvegházakban üljenek a film alatt. A bokrok az átlagos típusra vonatkoznak. A legjobb esetben 1,5 m-re képesek nőni. A levelek száma kicsi, mert ezek jellemzőek az átlagos méretre és az egyszerű zöld színre.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Amikor a szarvasmarha szívének bogyója épült, de nem volt ideje érett, zöld lesznek. A fagyasztott folt jellemzőre jellemző a fajta esetében. De ez nem túl nagy. A szemüveges bogyók teljesen piros. Az egyetlen paradicsom tömege nagyon erősen ingadozik, átlagosan 108-225 g.

A kultúra csak a gyümölcsök megjelenéséhez kapható. Ők, valóban, vizuálisan hasonlítanak a szívre. Egy kefe 1-5 paradicsom.

Kóstolási jellemzők

Ez a fajta rendkívül ízletes, mint sok más fajta. Az egyes paradicsom húsának bolha lesz. Érdemes megjegyezni annak tisztességes sűrűségét, amely feltétlenül kéri még a legigényesebb fogyasztókat is. Édes határozottan uralkodik. A savas jegyzetek vannak jelen, de nem túl észrevehetőek, és nem rontják el az általános benyomást.

Érés és gyümölcsözés

A Bull Heart nagyon későn éri el. Az érett gyümölcsök képződésénél 120-130 nappal a zöld csírák megjelenése után szükséges. Néha rossz időjárás miatt ez az időszak továbbá eltolódik. De a paradicsommal szaggatható, ha számos más fajta már befejeződik a gyümölcsözést.

Hozam

Bejelentette, hogy képes összegyűjteni 3-4 kg gyümölcs 1 kV. M. Mert a bullish szív, bár nem a legtermékenyebb fajta, de még mindig megérdemli a gazdálkodók figyelmét. Többnyire összeszerelt bogyók frissek. Van olyan információk, amelyeket egyes tulajdonosok sikerült növelniük a gyűjteményt a nyitott földön 5 kg-ra. De erre alaposan kell dolgoznom.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Hosszú növekvő szezon, még az Orosz Föderáció déli régióiban is, nem teszi lehetővé a palánták elhagyását. A nyílt területen való transzplantáció nem történik meg, mielőtt a palánták 70 napos életkorba jutnak. Ugyanakkor szükségük van a valódi állapotuk és az aktuális időjárási viszonyok vezetésére is. Körülbelül egy hét – jobb akár 10 nap – a hajtások kialakulására.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A kirakodási anyagok ragaszkodnak ahhoz, hogy a 700×300 mm-es szabály szerint egy bokrokat kell elhelyezni. A kertészek gyakorlata azt is mutatja, hogy ez egy teljesen tisztességes lehetőség. Legalább 1000 mm legyen. Nyilvánvaló, hogy önmagában a leszállási minta alig korlátozott – meg kell és más aggodalmakat fizetni egy csomó időt.

Növekvő és gondoskodás

Saját növényi magvakat vagy nem hivatalos forrásokat kell fertőtleníteni. A mangán vagy a hidrogén-peroxid magvak oldatával a tiszta vízben mossuk. Talaj a palántákhoz, vagy készen áll, vagy vegye be a kertben (az erdőben). A második kiviteli alaknál 200-220 fokos hőmérsékleten 1/4 órát kell kiszámítani a sütőben. Vegye ki a palántákat üveggel vagy filmekkel, de rendszeresen az ilyen fedél eltávolításra kerül, hogy a növényeket szellőzzük és nem befolyásolja a penész.

Amikor megjelenik a 2 vagy 3-as jelzőtáblázat, a paradicsomot külön tartályokkal átültetik. A bullish szív nagymértékben szenved a nedvességből származó oszcillációkból, és a felesleges víz megszakad. Ezért a fajta túlzott öntözése kategorikusan ellenjavallt. Jobb, ha mérsékelten vízzel vizet, majd legfeljebb 7 cm vastagságú mulcsot használunk, hogy a víz üzemmód simán megváltozik. Középvízfogyasztás 1 Bush-on – 3 l-t hetente, kivéve a csapadékmennyiséget.

A fejlődés korai szakaszában a paradicsomnak nitric táplálkozásra van szüksége. Legelőnyösebb, kész keverékek eredetileg egy ilyen növényre. Ha a szerves műtrágyák használatosak, akkor 3 nap múlva után, minden bizonnyal a hamu kiütése mellett helyezkednek el. Nem szükséges sokat használni – egy paradicsom elegendő 60 g. A kenyeret eltávolítják a kezdeti virágos vese felé, és magasabb – alkalmazzák a bokor képződését.

A szarvasmarha szív súlyos gyengesége a fitoophluorózisnak való kitettség. A megelőzését komolysággal kell ellátni. A kezeléseket 7 nap elteltével és 21 nap után végzik el a helyszínen történő leszállás után. Az összes érintett leveleket a szemetet vagy az égést küldjük, nem alkalmasak komposztra. A betakarítás mind a technikai, mind a biológiai érettség lehetséges.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Régiók növekvő

Az ilyen paradicsom kertje és növényi termesztése alkalmas:

 • Távol-Kelet;

 • Arkhangelsk régió, Karelia;

 • Moszkva régió;

 • terep a Volga-medencében, a Volga és az okoy között;

 • Urális régiók;

 • Nyugati és Kelet-Szibéria területén;

 • Krasnodar régió;

 • Stavropol régió;

 • Chernozem földje Oroszország központja.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: