Paradicsomos tsar temel

 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Univerzális
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Az érlelés időzítése, napok: 105-114
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, zárt talajra
 • Eladhatóság: Magas
 • Bush méret: Magas
 • A bokor magassága, lásd: 170
 • Jellemző bokor: Erőteljes

Lásd az összes jellemzőt

Kertészek, akik igyekeznek a különböző növényi kultúrák az oldalon, választhat a különböző úgynevezett cár szarvasgomba. A paradicsom egy nem szabványos formát, világos színt és egyéb pozitív jellemzőket ötvözi. Ugyanakkor a bokrok gondozása szinte nem különbözik a szabványos mezőgazdasági mérnöki.

A fajták leírása

A zárt vagy nyitott talaj körülményeiben a növények csodálatosnak és örömmel érezhetnek kiváló minőségű betakarítást. A fent említett fajta növekedésének típusa – intedermináns. Legfeljebb 170 centiméter magassága elérheti erős és vastag bokrok. Gyümölcsök célja – univerzális és gyakran használják a billeteket és a konzerveket. Levelek és hajtások – standard zöld. Lombozat formái – hegyes, paradicsom. Az ecsettel 5-6 zöldségből áll.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Generált zöld zöldségek megváltoztatják a színt a fényes pirosra. A bőrszín egységes. Tsar Trefel megkapta a nevét az óriási szarvasgombákhoz hasonlító szokatlan forma miatt (a paradicsom a tetején és az alsó részen) szűkültek). És az űrlapot összehasonlíthatjuk egy körte. A felület bordákkal borított. A gyümölcs súlya 200-300 gramm változik. Sűrű bőr alakú lédús hús. Az érett betakarítás hosszú ideig 1-2 hónapig tartható az íz és a megjelenés elvesztése nélkül.

A bőr vékony és nagyon könnyen eltávolítható. 4-5 vetőmag kamrából alakult ki. Formájuk – hosszúkás, hosszúkás. A gyümölcslé előállításához zöldségeket nem használnak a kompozíció nagy mennyiségű szárazanyagának nagy mennyiségének köszönhetően. A gyümölcsöket még mindig félreérthetik, így tárolják őket, és várják a technikai érettséget.

Kóstolási jellemzők

Az ízminőségű zöldségek kellemesen meglepődnek. Édes savval édesek. Ez a betakarítás természetes formában élvezhető, maximum vitaminok.

Érés és gyümölcsözés

Cár szarvasgomba – középvonalú rendezés. Gyümölcsbokrok hosszú ideig. Az érés időtartama 105 és 114 nap között a hajtások pillanatától kezdve és érett paradicsom gyűjtése előtt. Gyűjtsük össze a betakarítást a nyár közepe óta és az első fagyra.

Hozam

10-12 kilogramm zöldséget gyűjtenek az ágy négyzetméteréről. Az üvegházak növekedésekor 15 kilogrammhoz növelheti a hozamot. Jólét – Magas.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Március végétől számított időszakban és április első napjaiban a magmagok magvak kezdenek. Ha a palánták elérik az 50-60 napos életkorát, akkor időbe telik, hogy átadja a földre. A vetőmag hosszabbításához univerzális talajt vagy önállóan főtt talajt használt. Amikor egy második változatot választott ugyanazon arányban, tőzeg, leveles föld és humusz. Néha hozzáadhat fa hamut (1 praktikus). A feldolgozási eljárás végrehajtása után.

A használt csomagolásnak vízelvezető lyukakkal kell rendelkeznie az extra folyadék eltávolításához. Minimális kapacitás egy növényhez – 0,5 liter.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A webhely egy négyzetméterénél, 3-4 bokról ültetett. Leszállási rendszer – 70×40 centiméter. Ne próbálja meg növelni a leszállás következtében a hozamot. A fajta erős gyökérrendszerrel rendelkezik, így elegendő mennyiségű szabad hely van a növények között.

Növekvő és gondoskodás

A paradicsom átadását követően alkalmazkodni kell. A folyamat 10 napot vesz igénybe. Ebben az időben a növények egyedül maradnak, csak mérsékelt öntözés megengedett. A besorolás után megtermékenyítik, és a talaj földelésére szolgálnak (az eljárást 14 nap alatt végezzük).

Wennyes bokrok hetente egyszer. Az időjárási viszonyok megváltoztatásakor (a hőmérséklet és az aszály növekedése), az öntözést három naponta egyszer hajtják végre. A munka kívánatos este, 18 óra elteltével. A gyökér alatt öntött víz, hogy ne kerüljön a zöld tömegre.

A CSAR TSAR szarvasgomba szükség van kialakításra, mivel a nagyszámú folyamat kialakulására ferde. Optimális számú szárak – 1-2. Az ilyen formátum hozzájárul a teljes gyümölcshöz. És rendszeresen elvégezte a lépéseket. A felesleges hajtások eltávolítása csak akkor lehet, ha a bokrok teljes mértékben összekapcsolódnak, és a növekedés az állandó termesztési helyre történő átvitel után észrevehető lesz.

A bokrok két száron történő növekedéséhez a következő manipulációt végzik.

 • Először meg kell határoznia a fő szárat. Minden olyan lépés, amely a talaj felületéhez közel kerül, csökkenthető. Erősen lelassítják a paradicsom növekedési folyamatát és a bukások kialakulását.

 • Az első levél szinuszaiban hagyja el a folyamatot, és a többi eltávolításra kerül. Egyes kertészek három szárat alkotnak növényeket. Ebben az esetben hagyja a hajtásokat a második lemezlemez közelében.

 • A magas hozamok fenntartása érdekében a lépések 10-12 naponként törlésre kerülnek. A munkát óvatosan végezzük, anélkül, hogy károsítaná a növényeket.

A gyümölcskultúra fontos eleme a műtrágyák készítése. Az első alkalom, amikor a paradicsom táplálja az átadást a földre. Ezúttal a növények nitrogénre, foszforra és káliumra van szükségük. Két hét elteltével a táplálkozási komponensek következő része készült. Most a foszforban, káliumban, nitrogénben és hasznos nyomkövető elemekben gazdag készítményeket kell használni. A harmadik alkalommal a bokrok megtermékenyítik a tényleges növekedési fázisban. Hogy a növények erőteljesek és egészségesek voltak őket megtermékenyítik a nitrogént és a foszfort.

Következő szakasz – bootonization. Most a paradicsomnak szüksége van káliumra és foszforra. Ugyanazokat az alkatrészeket használják növényi műtrágyákban a gyümölcs alatt. Az utolsó alkalommal, amikor az etetést a gyümölcsözés, szivattyúzott talaj mangán, bór, kálium, jód és foszfor.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: