Peach Losko-2

  • Szinonimák nevek: Loiko-2
  • A növekedés típusa: Középálló
  • Érlelési idő: Rankorperic
  • Önsebesség: Önellátott
  • Célja: Fogyasztás frissen, konzerváláshoz, gyümölcslevek főzéséhez
  • Csontméret: Közepes
  • A csont eloszlása ​​a pépből: nincs elválasztva
  • Téli keménység: -31,7 ° C és -34,4 ° C között
  • A magzat súlya, g: 110-130
  • Festés: Halványsárga, az éretlen gyümölcs zöldes-sárga, a napos oldalon egy gyönyörű karmin-vörös elpirul

Lásd az összes jellemzőt

Azok számára, akik kizárólag bizonyított és megbízható fajtákat termelnek az országban, érdemes meglátogatni az őszibarack kultúrát a szokatlan névvel Loyko-2 fehérorosz kiválasztás, amelyet az egyszerű agrotechnológia és a bőséges hozam jellemzi.

A fajták leírása

A LOYKO-2 egy közepes minőségű fa, amely a barna-olíva-olíva színű ágai jó terjedelmével rendelkezik, a ragyogó bevonattal, kifejlesztett gyökérrendszerrel és egy kerek alakú koronával. Általános szabályként az őszibarack fa lyyko-2 magassága 2-re nő.5-3 méter.

Wood Bloom korábban – május első hetében. Ebben az időben a vastag koronát bőségesen borítja nagy szőke virágokkal, kellemesen illatos.

Gyümölcs jellemző

A belorusz barack a középosztályú fajok finom képviselője. A magzat átlagos tömege 110-130 gramm. A gyümölcs formája helyes – lekerekített, bársonyos felületen. A technikai érettség szakaszában a gyümölcs zöldes sárga színű. Az érett gyümölcsöket fényes és szokatlan szín jellemzi – a világos sárga felületet egy carminno-vörös blush-tal hígítják, amely a gyümölcs felületének szinte felét foglalja el. Héja a gyümölcs vékony, nem kemény, súlyos. A hasi varrás gyengén kifejeződik.

Gyümölcsök célja nem csak fogyasztásra a friss formában, hanem a konzervek, feldolgozás lekvárok, marmalands, kompótok, felhasználásra főzés. Az összegyűjtött őszibarackok könnyen szállíthatók hosszú távolságokra, és egy hétig tárolják. A gyümölcs lágyulás lassan történik.

Ízi tulajdonságok

A Peach Loyko-2 emlékezetes íze van. A zöldes sárga pépet húsos, szelíd, enyhén laza és rostos konzisztenciával kell ellátni. Fényes édesség az ízlésben, harmonikusan kombinálva a fűszeres savval és a kárpitos vastag gyümölcslével. Egy kis csont gyakorlatilag nem különül el a magzat pépétől. Illat gyümölcs klasszikus őszibarack – könnyű, de kellemes.

Érés és gyümölcsözés

Loyko-2 kultúra korai termékenységgel. A gyümölcsfa az egyéves palánták ültetése után 3-4. évben kezdődik. A gyümölcs aktív érlésének fázisa július közepétől kezdődik. A fa maximális termelésének időtartama 7-8 évig tart. Évente és stabil növényi barackot ad, kihagyás nélkül.

Hozam

Az őszibarack fajok hozama jó, fokozatosan növekszik, mint a fa nőtt. A leszállás után az első néhány hozam mérsékelt hozamot figyeltek meg – 20-25 kg gyümölcs, de évek óta.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

Különböző önfenntartó (több mint 60%), így a növényi donorfák hasonló dátumokkal virágzik. Néha a beporzó fák kirakodása csak 20-40% -kal növeli a hozammutatókat. Ezenkívül a fa nagy mennyiségű méhet vonz, ami szintén hozzájárul a beporzáshoz.

Növekvő és gondoskodás

A fa ültetése tavasszal (a növényzet előfordulása előtt), és esik (havonta állandó fagyokra). Optimálisan szerezzen kétéves palántákat egy kifejlesztett gyökérrendszerrel. A leszállást egy tisztított és egyenletes telken, a kert déli oldalán, ahol védelem van a vázlatokkal szemben (épületek, kerítések).

A belorusz barack intenzív mezőgazdasági mérnöke számos eseményből áll: öntözés (3-4-szer – a virágzás, a gyümölcsök, a gyümölcsök öntése, az őszi peroxid), az adagolók háromszor szezononként, a korona kialakulása, a száraz és sérült ágak, rendszeres vékonyság, a felesleges ágak gyújtása, a betegségek megelőzése, a közeli zóna ízesített és mulching, valamint a téli előkészítés.

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

A fajta, a lehető legmagasabb fagyállóság, így a kultúra könnyedén legyőzi a hőmérséklet csökkenését -35 fok. Menedékre lesz szükség csak az északi régiókban, ahol szinte minden gyümölcsfát szigetítenek a burkolat vagy az agrofluorin. A déli és a központi régiókban nincs szükség.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A nagy immunitás miatt a fát rendkívül ritkán betegségnek vetik alá (Monilila Burns, Slopososforiosis, Leaf Curl, penész) és kártevők. A védelemnek rendszeresen megelőző permetezést / feldolgozást kell végeznie.

A talaj-éghajlati feltételekre vonatkozó követelmények

Belorusz barack maradék, imádja a napot, a hőt és a fényt, és könnyen elviselje az aszályt. Az ideális talaj a fa számára a közepes kikötőből készült, termékeny, söpört, hidratált, lélegző. Fontos, hogy a felszín alatti víz áthaladása mély, mivel a fa rizóma rosszul reagál a nedvesség stagnálásra.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása