Peach Tenyésztési módszerek

Az elmúlt években sok kertész komolyan kezdte komolyan, hogy részt vegyen az egzotikus fák termesztésében. A kerti barack-reprodukció népszerűvé vált. Gyümölcseit csodálatos íze jellemzi. Gyümölcsfák mind a magokból, mind a vegetatív módszerből. A cikk beszélni fog arról, hogy milyen őszibarack tenyésztési módszerek léteznek.

Peach Tenyésztési módszerek

Peach Tenyésztési módszerek

Peach Tenyésztési módszerek

Csendes reprodukció

Sok módja van az őszibarackfák fajtájának. Nagyon gyakran Daccias ragyog. A gyümölcsfa reprodukcióját zöld és viharvert vágások végzik. Az ágak kizárólag reggel és felhős időjárás alatt kerülnek betakarításra. A vízbe helyezett zöld dugványok. Annak érdekében, hogy a gyökeresedés gyorsan, egyszerűen és szükségtelen problémák nélkül történt, olyan speciális eszközt használhat, amely stimulálja a rizómák képződését. Megfelelő méz, “heteroacekin” vagy borostyánsav.

A 3-4 lemezek megszakadták, hogy közvetlenül a szubsztrátumba kell szállítani. Meg kell tennie, hogy állandó helyzetben vannak-e. A leveleknek simán kell vágniuk.

A dugványok fedezéséhez kihasználhatja a hétköznapi bankokat. Leszállás, hogy otthon következik.

Peach Tenyésztési módszerek

Peach Tenyésztési módszerek

Annak érdekében, hogy a gyökerezés sikeres volt, számos fontos intézkedést kell igénybe vennie.

 • A dugványokat olyan helyen kell tartani, ahol elegendő világítás. A napenergia ultraibolya egyenes sugarai azonban nem szabad semmilyen módon.
 • Fontos figyelemmel kísérni a talaj hőmérsékletszintjét. Körülbelül 18-25 fokos hőnek kell lennie.
 • Ugyanilyen fontos az optimális páratartalom fenntartása érdekében. E célból a vizet a szokásos raklapba öntjük. Amikor a gyökerezés ideje jön, a raklap vízmennyisége csökkenteni kell. A fiatal levelek kialakulása jelzi, hogy a dugványok sikeresen képesek voltak.
 • Időről időre az időre kell elvégezni.
 • A szubsztrát, amelyben vannak dugványok, nedvesnek kell lenniük, de nem túl nedvesnek kell lenniük. Ügyeljen arra, hogy kövesse.

Amint sikerült sikeresen gyökerezni az őszibarackcsöveket, a kocsit a kertbe szállítjuk, és a hajtásokat a talajba dugják. Fontos kiválasztani a megfelelő helyet a kiszállításhoz. Az őszibarack esetében kissé propenálnak vagy “nyitott” zónának kell lennie. A dugványok szükség esetén vízre van szükségük. 30 nap elteltével a földes szobában van. Ezután az előkészített anyagot állandó, kiválasztott helyhez kell csatolni. Szükség lesz arra, hogy jól mozogjon, majd különleges szerves műtrágyát készítsen.

Az őszibarackfák tenyésztésének módszere az egyik legnépszerűbb. Így sokféle fajtát termelhet – a másodlagos napoktól az oszlopig.

Peach Tenyésztési módszerek

A légláncok terjedése?

Gyakran a kertészek vonzzák a gyümölcsfa tenyésztésének ilyen változatát. Végrehajtani, meg kell választani egy olyan ágat, amely meglehetősen erős. A fa kora 2-3 éven belül kell lennie, az ág vastagságának optimális mutatója – ceruzával. A megfelelő elemnek fél furcsanak kell lennie.

Az összes műveletre kiválasztott ágon a gyűrű alakú kéreg feltétlenül levágódik. A gyümölcsök kissé magasabbak, mint a vágás, el kell távolítania. Ezt követően egy üveget kell csatlakoztatni, hogy a nyakát elküldjük. Következő üdülőhely a szubsztrátum kitöltéséhez. Ehhez nem csak föld, hanem moha vagy fűrészpor is. A zajnak az alulról 1/3 palackon kell elhelyeznie. A kapott kialakítás megfelelő technikákkal van rögzítve.

A reprodukció módjának kiválasztása érdekében különös figyelmet kell fordítani a szubsztrátum állapotára és minőségére. Szükség van a víz rendszeres kiürítésére. Amint az első gyökerek nyilvánvalóak, az egész design megengedhető, hogy szétszereljük, és őszibarack transzplantált a kertben tartós helyére.

Peach Tenyésztési módszerek

Hogyan lehet növekedni a csontból?

Az egészséges gyümölcsfa meglehetősen lehetséges a csontból. Azonban, hogy jó betakarítást hozzon, és nem fog fájni, a kertésznek tudnia kell néhány fontos árnyalatról. Ne használjon olyan csontokat, amelyeket a piaci körülmények között vásárolt gyümölcsökből vettek. Az ilyen műveletek, az őszibarack jobban megfelel, melyet termesztett a szomszédok vagy ismerősök a területen. A főbb állapotot meg kell jegyezni – az őszibaracknak ​​növekednie kell a korábbi éghajlati helyzetben.

A csont, amelyből a csont zárva van, szükségszerűen teljesen egészséges és érettnek kell lennie. Ha bármilyen kár vagy az első károk jelei észrevehetőek, jobb, ha nem használja. A kiválasztott anyagnak megfelelő felkészülésre van szükség a leszálláshoz.

 • A csontok szükségszerűen jól kell mosniuk és száraznak kell mosniuk. Figyelmeztetni fogja a vetési anyagok díszítését.
 • Közvetlenül a leszállás előtt a csont, akkor lesz szükség, hogy öntse a folyadékot, és hagyjuk, hogy ugrott egy rövid időintervallumban.
 • Ezt követően gondosan átszúrni kell az egyik féllel.

Peach Tenyésztési módszerek

Peach Tenyésztési módszerek

A hideg módszerrel a csírázás folyamatára utalhat. Ismerje meg a funkciókat.

 • Először olyan mély ételeket kell felvenni, amelyek nem rendelkeznek borítóval. Meg kell tölteni a homokos vagy hidratált tőzeggel. Ha homok, akkor durva szemcsés, jól mosott és szitáljon minden felesleges zárványhoz és alomhoz.
 • Elkészített csont, amely homokos keverékben vagy tőzegbe merült. Az optimális mélységi paraméter megközelítőleg 6-8 cm.
 • A következő szakaszban a tartály egy egyszerű műanyag zacskóba csomagol. Korábban az utóbbi lyukat úgy, hogy a leszállás megkaphassa a szükséges mennyiségű levegőt.
 • Ezt követően a csomagban lévő tartályt a hűtőszekrényben lévő polcra küldjük, és ott hagyják ott az egész téli időszakra.
 • Időről időre a polietiléncsomagot meg kell nyitni, és követni kell a tőzegkomponens állapotát. Szükség esetén szükség van a szórópisztoly használatára. Ami az öntözést illeti, itt meg kell adni a maximális figyelmeztetést itt. Ha a talaj túl sok, akkor a mag csak rothad.
 • A 4. hónapról a hajtások megkezdődnek. Bizonyos esetekben ez egy kicsit korábban történik – 3 hónap után.
 • Most meg kell kapnod az ételeket a hűtőszekrényből. A csontokat külön kell keresni, előre előkészített tartályokban.
 • A használt vázákban kell elvezetni a vízelvezető lyukakat, és ugyanolyan tőzeg, humorozás és levélterület kombinációja tökéletesen alkalmas talajként.

Ezután a kitöltött vázákat kell küldeni a szobába, ahol elegendő természetes fény. Győződjön meg róla, hogy fenntartja az optimális hőmérsékleti módot. Kezdetektől kezdve ezeknek a mutatóknak nem kell több mint + 10 fokot elérniük, így a tartályok megengedettek az üvegezett erkélyre vagy a verandán. Néhány nap múlva a kapacitást hazafelé mutatják, és elküldjük a lakásba, ahol a hőmérsékletet körülbelül +18 fokot kell tartani.

Szükséges, hogy kövesse a földet. A szárítás mentén kell öntözni.

Peach Tenyésztési módszerek

Peach Tenyésztési módszerek

Peach Tenyésztési módszerek

A vakcinázás sokszorosítása

Nagyon jó eredmények hozza a barack vakcinázásának reprodukcióját. Sok kertész termesztési gyümölcsfákat termesztenek a helyszíneken. A vakcinázással történő reprodukció sikeres lesz, és problémamentes lesz, ha számos fontos feltételnek felel meg. Ismerje meg a legjelentősebbeket.

 • Figyelembe kell vennie, hogy kompatibilis gátlás és ólom.
 • A hőmérséklet-levegő mutatók nem eshetnek a oltóanyagok során +5 Celsius fokozat alá.
 • Győződjön meg róla, hogy kiválasztja az érlelés és az állomány dátumát, valamint az ólom.
 • A vakcinázás kezdete előtt a merülésnek a gyümölcslé állapotában kell lennie. Ugyanez, éppen ellenkezőleg, békében kell lennie.

Az állomány szerepében a vadon élő szilvákat vagy a cseresznyét használhatjuk. Az állomány palántáinak kiválasztása célszerű figyelembe venni az életkorukat. Ideális, másolatok, amelyek 1 vagy 2 évesek. A dugványok az őszi időszakban kell betakarítaniuk. Hosszúaknak 35-40 cm-re kell lenniük. 2-3 veséknek kell lenniük. Az alsó felük vízbe merül, tavasszal. A tárolás legjobb helye alagsor.

Ezt meg kell fontolnunk A sikeres vakcinázás a ferde vágás függvényében van. A paspotka bizonyos szögben le kell vágnia. A beállítások megengedettek. Az összes manipuláció végrehajtása érdekében éles kést kell előkészíteni. A hossza háromszor kell lennie a dugványok nagyobb átmérőjének háromszorosa. A trigger egy utazással van összekötve, majd gyenge a polietilén fólián keresztül. 30 nap elteltével az ágnak meg kell vágnia. Szüksége van a vakcinázásnál magasabb vonalra. A vizsgált eljárás ösztönző hatással lesz a vesék növekedésére.

Amint a cutlets felnőnek, és eléri a magasságot 20 cm, a kötés biztonságosan eltávolítható.

Peach Tenyésztési módszerek

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása