Peach Yelgavsky

 • Szerzői: Balti
 • Érlelési idő: Korai
 • Önsebesség: Önellátott
 • Célja: Fogyasztás frissen, konzerváláshoz, gyümölcslevek főzéséhez
 • Hozam: Jammer
 • Tavasz: A leszállás után a 3. évhez
 • A csont eloszlása ​​a pépből: Jó
 • Téli keménység: Magas
 • Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben: Gyengén kitéve
 • A magzat súlya, g: 60-90

Lásd az összes jellemzőt

Őszibarack – Népszerű kertkultúra, amelyek gyümölcsei univerzális jelentőségűek. Annak ellenére, hogy a legtöbb fajta jobban nő a déli régiókban, az ország északi és központi részeiben is megtalálhatók. Juicy és finom gyümölcsök szeretik a felnőtteket és a gyermekeket.

A fajták leírása

A Helgavsky fajta átlagosan eléri a magassága 3,5 méteres, de néhány példányt legfeljebb 4 vagy annál nagyobb. Korona méretek – 3-4 méter átmérőjű. Rózsaszín rózsaszín szín, egyenruha. A fák elkezdenek virágozni, mielőtt a levelek lefedik. A telített zöld színű levelek, a fűrész szélén.

Gyümölcs jellemző

A gyümölcsök méretének átlagát 60 és 90 gramm között kell beírni. A bőr színe zöld és fehér. A Napról világos rózsaszín folt jelenik meg a bőrön. Belül van egy könnyű hús. Kedvező és telített gyümölcslével telített. A gyümölcsben egy nagy barna csont alakul ki, amely könnyen leválasztható a pépből.

Ízi tulajdonságok

Kóstolási jellemzők a változatosságban Kiváló. Az íze kellemes savval ötvözi az édességet. Az őszibarack magas gasztronómiai tulajdonságai miatt gyakran természetes formában eszik a gyümölcsözés szezonjában. A gyümölcsök szintén rendkívül alkalmasak a jam, jáma, zucats, gyümölcslevek és egyéb gyümölcsök finomságainak főzésére is.

Érés és gyümölcsözés

A fák csak a leszállás után csak a harmadik évre kerülnek betakarítást. Augusztus elején éri a gyümölcsöt. Rendszeres gyümölcsözés.

Hozam

A Yelgavsky fajta hozamnak tekinthető. A megfelelő gondossággal és termesztéssel kényelmes körülmények között a termés rendszeres és bőséges lesz. Az ágak gyakran túlterheltek túlságosan sok gyümölcsökkel. Az extra tengeri eltávolítás elkerülése érdekében.

Növekvő és gondoskodás

Az őszibarackfák agrotechnológiát követelnek. Csak a termékeny és könnyű talajon található helyeken fákat néz ki. A savasságra való reakciónak alacsonynak vagy semlegesnek kell lennie. Ásványi készítményeket és szerves műtrágyákat kell bevezetni a földbe, hogy a fiatal növények gyorsan növekedjenek, és nem hiányoznak a táplálkozásban.

Az őszibarack a gravitációs gyümölcskultúrákra utal. Átlagosan a növekedés eléri a 60-80 centimétert és többet. Amikor a nitrogén műtrágyák, ezek által kis részletekben úgy, hogy a fák nem költenek az összes erők kialakulását lombhullató tömeg.

A sikeres télen, a káliumon és a foszforon alapuló jelenlét esetén. Ők táplálják az őszibarackot a csípő telek folyamatában. Tegyen műtrágyákat a prioritási kör területén.

Optimális fogyasztás fa:

 • Szervező – 20 és 30 kilogramm között;
 • Superfoszfát – 200-250 gramm;
 • Kálium-klorid – 100-120 gramm;
 • Fa Ash – 400 gramm.

A tápanyagoldatot a termesztett szezonban 2 vagy 3-szor használják, 3-4 hétig tartó intervallummal. Az előkészítéshez a következő komponenseket használják: túlterhelt trágya (1×10 arányban), madarak alom (1×20), ammónium-nitrát (10 liter víz fogyasztásra 2-3 kanalak). A helyszín négyzetmétere 10 liter a kapott készítményt fogyasztja.

A műtrágyák első része április elején hozzájárul, másodszor pedig a fák májusban termékenyek. A harmadik etetést június elején tartják. Ön kissé eltolódhat a munka időzítésére, de nem később július eleje. Ellenkező esetben a hajtások nem hagyják abba a magasságukat a megfelelő időben, és télen fagyasztják.

Amikor a műtrágyák alkalmazása előtt 3-5 napig száraz talajban termesztik a fákat, a fák bőségesen öntöznek, különben gyökereket éghetnek. A fiatalok és az alacsony fák esetében az ajánlott műtrágya arány 50% -kal csökken. A talajnak tiszta és hidratálnia kell. A gyomnövények megjelenésével azonnal eltávolítják.

Egy felnőtt fa öntése során 30-40 liter, vízfogyasztás fiatal növények számára – 10-15 liter. Az öntözés hetente egyszer. A fajta Jelgavsky korán virágzik, és rengeteg buja és fényes virággal borított. Ha az urilok túl sokak, kimerítik egy fát, és a gyümölcsök kicsiek lesznek és elveszítik a magas ízű tulajdonságokat.

A kertészek elvégzik a termés normalizálását, amelynek során megszabadulnak a korlátozás részéről. Elutasította a kicsi, gyenge és deformált. Nem adnak jó betakarítást. A fennmaradó OBSCE között 15-20 centiméterrel kell rendelkeznie. Ha az ág nagyon rövid, csak egy teljes körű petefészek marad.

Télen, a törzsek borítottak fehérre. Az oldat előállítására 5 liter vízben kevergetve egy kilogramm lime, 100 gramm réz hangulat és egy kis agyag, hogy a kompozíció viszkózus volt. Védje a vázizomások és törzsek alapjait is. Ők kötelesek sűrű papírt, burkolatot vagy édesemet. A film nem felel meg.

A gyökérrendszert a talaj felszínére helyezzük. A zsírréteg rágja, tőzeg vagy fűrészpor. Ha hatékonyan megvédi a fákat a hidegtől, akkor képesek lesznek túlélni a fagyokat akár 30 fok alatt nulla celsius alatt.

Édes és fényes barackgyümölcsök gyakran vonzzák kártevőket, amelyek megtámadják a csontkultúrák többi részét. A betakarítás védelme érdekében használjon kész készítményeket, amelyek bármely garantárboltban megtalálhatók. Használja őket szigorúan a csomagon feltüntetett séma szerint.

A gazdag és stabil gyümölcshöz, a fa korona rendszeresen hígítva. Ez egy szép megjelenéshez is kialakul. Az őszibarack figyelemre méltóan reagál a fiatalító vágásra.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása