Plum replaae alta

  • Szerzői: Cseh Köztársaság
  • A feltételezések éve: 1947
  • A növekedés típusa: Silnororal
  • korona: Kerekített ovális, közepes vastag
  • Fa magasság, m: 6-ig
  • Teljes méretű: Nagy
  • A magzat súlya, g: 38
  • Formában: lekerekített
  • Festés: Alapvető – világos zöld, bevonás – rózsaszín-piros, teljesen lefedve az összes magzatot; Viasz virágzó vastag
  • Bőr : aprítás nélkül, vékony, sűrű, könnyen eltávolítva, laza-súlyos következetesség

Lásd az összes jellemzőt

Annak érdekében, hogy az ízletes és illatos szilva évente élvezhessék, elegendő egy klasszikus szilva fát üzembe a nyári házon, amely jó gyümölcs lesz. A legmegfelelőbb, különösen a leányvállalatok számára – az újonnan érkezők, az Altan cseh kiválasztás korai szilva-fokozatú rangodja.

Az eltávolítás története

A RENCODE ALTA a cseh tenyésztők erőfeszítéseinek eredménye. Eltávolították a magvakultúrából Renclod Green. 1947-ben megjelent gyümölcskultúrát az állami gesztusban. Zoronizált fokozat Észak-Kaukázusi és Nizhnevolzh régióban. A fajta más névvel rendelkezik – lila kerek.

A fajták leírása

Szilva Renklod Alta egy erősebb fa, ovális kerek formájú korona. Kedvező éghajlat mellett a fa legfeljebb 6 méteres magasságban nő. Mérsékelten megvastagodott koronával, sötétzöld lombokkal, fényes felületekkel, a vastagabb hajtások megítélése a kéreg barna-lila színével, az ágak terjedése és a kifejlesztett gyökérrendszer.

A Blossom április második felében kezdődik. Ebben az időben a fa koronája szó szerint borítja a kis fehér-fehér virágcsengővel, ami kellemes illatot készít.

Gyümölcs jellemző

A szilva a nagyszabású kultúrák kategóriájára utal. Egy egészséges fa, a gyümölcsök átlagosan 38 gramm. A szilva formája helyes – zökkenőmentes felületű és naiza viasz. Az érett szilva gyönyörű színű – világos zöld, rózsaszín-vörös elpirulva szinte az egész felületen hígítva. A lassú szar vékony, de tartós, kis barna szubkután pontokkal borított. A hasi varrás a magzatban alig észrevehető.

Olvasson tovább  Őszibarack Big Hani

Az elvezetés jellemzője jó szállítási és hosszú távú fókusz (legfeljebb két hét). Maximális hosszú távú tárolás az ízlés és az árukereskedelmi tulajdonságok elvesztése nélkül a lefolyóban, egy kicsit ésszerűtlenül összegyűjtött. Tartsa a gyümölcsöket fából vagy műanyag tartályban.

A gyümölcs célja univerzális – friss, konzervdobozokat fogyasztanak, elakadásokon, lekvárokban, marmalandokban, kompótékban, valamint fagyasztva fogyasztják.

Ízi tulajdonságok

A RENCODE ALTA kiváló ízlésről híres. A sárgás pép mérsékelten sűrű, szelíd és lédús következetességgel rendelkezik. A gyümölcs íze kiegyensúlyozott – savanyú édes, mustár és tartósság nélkül. A csont kicsi, könnyen elválasztható a cellulóztól. A cukrok több mint 10% -a és 1% savak részeként.

Érés és gyümölcsözés

Ez a szilva nézet az átlagos érésű fajták osztályát jelenti. A termőfát a leszállás után 4-5. évben adja. Ruder szilva fokozatosan, így a gyümölcsözési időszak kissé feszült. A kóstozási időszak augusztus közepétől kezdődik, és néhány hétig tart (szeptember előtt).

Hozam

A szilva nagy produktív. A hozam mutatói a fa korától függenek. Átlagosan egy fa a szezonban 20-35 kg gyümölcsöt ad. 7-8 nyári fa, 35-40 kg eltávolítva, és a 12-15 évesnél idősebb csatorna 90 kg-ot ad.

Önki időtartam és a beporzás szükségessége

Az Altana renklodja önálló megjelenés, így a groes számának növelése nélkül. Ez hozzájárul a további keresztbeplinációhoz. A fákat mesterséges módon beporolhatja, de jobb, ha a donorfák ültetése, egyidejűleg virágzik ezzel a szilva minőségével. Optimális gazdálkodási fák a szilva Renklod Alta számára: Victoria, Kirk, Mirabel, Nancy, Magyar olasz, Anna Sep.

Növekvő és gondoskodás

A palánták ültetése és tavasszal (áprilisban), és ősszel (szeptember második felében). Az agrotechnológia egyszerű kultúrával rendelkezik, de a talajnak és a helynek óvatosan kell lennie. A szilva a termékeny, laza és lélegző talajokat nedvesség nélkül szereti. A telket megfelelő mennyiségben kell lefedni, és védeni kell egy erős széltől.

Olvasson tovább  Miért a paradicsom az üvegházban sárga és mit kell tennie?

A gyümölcsfa gondozása magában foglalja a rendszeres öntözés, a műtrágya alkalmazás, az ágak szaniter vágását, a korona kialakulását, a talaj lazítását és mulasztását, a rovarok és vírusok elleni védelmet, valamint a rágcsálók invázióját.

Ezenkívül a fákat télre kell készíteni – fehér maszkok, a gyökérrendszer védelme speciális anyagokkal. A speciális hibákban egy / kétéves falura van szükségük, amelynek teljes mértékben meg kell harapnia a mezőgazdasági vagy zsákot.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A fát nagy immunitás jellemzi, amelynek gyakorlatilag nem a gombás betegségeknek, valamint a repedezett-fóruózisnak, a krakkolónak és a polisztikusnak ellenáll. Leggyakrabban szilva beteg moniliózis. A kártevők között a legveszélyesebbek: Szilva gyümölcs, hullám, lövöldözős mol.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

A stresszállóság miatt a gyümölcskultúra könnyen átadja a fagy, a hőmérséklet ingadozásokat, a rövid szárazság és a súlyos hő. Negatívan a gyümölcsfa fejlődése túlzott páratartalmat és nedvességet.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: