Razorny ribizli

  • Szerzői: Astakhov A. ÉS. (Fnc vick őket. BAN BEN. R. Williams)
  • Megjelentek: 37-5 x fokozatú galamb
  • A feltételezések éve: 2007
  • Az érés időzítése: korai érés
  • A növekedés típusa: Középálló
  • Hozam: Magas
  • Célja: Univerzális
  • A bogyók tömege, g: 1.9
  • Epishers: Közepes, főtengely, barnás-olíva, finomkezes, matt, interstices hoztuk
  • Lap: Három penge, közepes vágásokkal, nagy, sötétzöld; Kiadó lemez, bőrös, ráncos, matt

Lásd az összes jellemzőt

Minden szeretett fekete ribizli a vitaminok és nyomelemek, egy bogyó, amely mindig nagy igényig kertészek és fogyasztók. A bogyó nem csak hasznos, hanem minden formában is ízletes, friss, torták és sütemények kitöltése, különböző lekvárok és dzsemek, kompótkezelés és gyümölcslevek formájában. Sokan úgy tekintik, hogy a mazsola ideális a termesztéshez.

Az eltávolítás története

A szerzők az egyedülálló fajta eltávolításában. ÉS. Astakhov, aki az FNC Vick felé vezetett. BAN BEN. R. Williams és csapata. A kívánt eredmény elérése érdekében a 37-5 formát és a doves fajta sóhajtását szülői fajtáként használták. A mazsint 2007-ben használhatjuk.

A fajták leírása

Kompakt közeg (150 cm) A Bush reproduktív, egy elég sűrített állapotban található, a forgattyústengelyek rögzített interstices. A barnás-olíva színű matt kéreg alig észrevehető bemenetet tartalmaz. Sötétzöld háromcsillapított levelek, a közepes mélységek disszekciójával matt, enyhén ráncos, domború bőrös felület. Egy bokor virágzik nagy halványsárga virágok összeszerelt közepes méretű kefe, számozás 6-12 bogyók.

A bogyók jellemzője

Kerekített, egy matt fekete bogyó nagyméretű (1,9 g), nagyszámú vitamin és tápanyag. A Berry szorosan csatlakozik a gyümölcshöz, és gyakorlatilag nem jelenik meg a paplanban, ami lehetővé teszi, hogy várjon az egész termés érlését.

Ízi tulajdonságok

A berry-t nagy édességgel megkülönböztetik – a cukrok tartalma eléri a teljes tömeg 9% -át. Ezenkívül a gyümölcsök aszkorbinsavval és más savakkal (1,8%), C-vitamin (162% / mg). Azonban a sav íze szinte nem érezhető, az illat erős, de nem szar, inkább frissítő.

Érés és gyümölcsözés

A fajta a korai kategóriába tartozik – a gyümölcsözési időszak a júliusi első számokból következik be.

Hozam

Ebben a tekintetben a ribizli mutatók a mazsolák szintén magasságban vannak – egy bokor, amely akár 2 kg-ot gyűjt, 1 hektár 30-70 centerrel.

Régiók növekvő

A fajta a közép- és északnyugati régiói termesztésére mutatták, de az ő megsértése lehetővé teszi a termesztés minden területen, kivéve az északi.

Leszállás

A bokrok tavasszal és őszén ültethetsz, de sok kertész részesíti az őszi időszakot, hisz abban az időben, hogy elég maradjon a gyökérhez, de a tavaszi ribizli gyorsabb. A tömörség megmenti a területet a leszállás alatt, megfigyelve az 1-1,2 méteres távolságot a növények között. Gyakrabban már nem lehetséges, különben a sűrítés érvényesül. Megnövekedett páratartalom, ez a gombás betegségek forrása.

Az ültetés helyszínének helyszíne, meg kell próbálnia elkerülni a könnyű árnyékolókat, majd a bogyó mézes-édes lesz. A talajnak termékenynek kell lennie, semleges savassággal. Ha a pH-szint túl magas, akkor a talajt ki kell választani krétával, mészvel, dolomit lisztjal vagy vakolattal. A leszállási gödör alján 70×70 cm méretű, vízelvezető rétegnek kell megszerveznie. Az ökológiai alapon dúsított föld komposzt, nedves, madár alom, és a fa hamu, szuperfoszfát, káliumsó. Nehéz vékony talajokat kell lazítani. Ehhez a folyami homokot használhatja. Sidential vetés is hozzájárul a talaj kitöréséhez.

A legmegfelelőbb a tápanyagok bukása. Az esőzések során és az olvadáskor a talaj telített a szükséges nyomelemekkel. A ribizli negatívan reagál a magas páratartalomra, amelyet egy hely kiválasztásakor figyelembe kell venni. A közelben nincs felszín alatti víz hely, és még inkább, így lehetetlenné válik a mocsaras rövidnadrágban. Ha ez megengedett, a gyökérrendszer gyorsan elkezdődik.

Növekvő és gondoskodás

A ribizli további ellátása a mazsola egyszerű, és megköveteli az elemi agrotechnikai szabályok betartását, amelyekért köszönetet mond a finom és hasznos bogyók kiváló terméséhez. Annak ellenére, hogy a ribizli nem szereti a víz stagnálását, hetente 1-2 alkalommal rendszeres öntözésre van szüksége, figyelembe véve az időjárást – a bokrokat az aszályban öntözik, általában az áthúzódó esőzések során, általában törölve.

Az öntözés legkedvezőbb idő – az este, amikor a nap sugarai elveszítik tevékenységüket, és az elkövetkező éjszaka nem engedheti meg, hogy gyorsan száradjon nedvességgel. Ez azt jelenti, hogy a növényeknek több ideje lesz a “részeg”. Mindenki tudja, mennyire veszélyesen vizet a hő a nappaliban, de a bokor alatti öntözés nem károsítja az üzemet. Ha az összes lombozat víz alá esett, azaz egyszerű módja annak, hogy elkerülje az égési sérülést – érdemes megnehezíteni a szomszédos területet. A párolgás védi a szelíd leveleket, és mire a nedves föld megszárad, levelei és levelek.

A tápanyagok elhelyezése nemcsak az őszén. A tavaszi nyári időszakban időben történő táplálás ugyanilyen fontos. Az első tavaszi etetés a bootonizáció időszakában és az égetés kialakulásában történik – erre a kálium-foszfor-kompozíciókra. A betakarítás után a ribizli a szuperfoszfáttal, a kálium-szulfátot, a kálium-szulfátot táplálja. Az ásványi műtrágyák és a szerves anyagok bevezetése mellett a nyár folyamán többször is táplálkozhat egy fermentált gyógynövény infúzióból.

Ami az egészségügyi vágást illeti, a felnőtt bokrok esetében szükséges. A rugó régi hajtásait eltávolítják, így a bokor nem tölti az erejét. Ha törli, el kell hagynia az úgynevezett csendes hajtásokat, azaz nulla, az erős és megbízható kiválasztáskor, képesek jó betakarítást adni a következő évre. Nyár közepén a tapasztalt kertészek eltávolítják az új ágak részét, körülbelül 10 cm-es rövidítéssel. Ez a technika serkenti az új hajtások megjelenését.

A fagyasztott gyökerek elkerülése érdekében a gyökérköröket a télen elárasztják, majd mezőgazdasági. Minden menedéket kora tavasszal eltávolítják, amint lehetővé teszi. A föld, hogy a gyökerek zavarba jöttek, a legjobb, ha eltávolítani, de úgy, hogy ne váltson egyszerre, tele az őszi szervek.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A fekete ribizli mazsola erős immunitással rendelkezik, sikeresen ellenzi a fajok hagyományos betegségét és kártevőket – gombás betegségek és talaj. A 100% -os garanciák azonban nem léteznek; ezért nem szükséges figyelmen kívül hagyni a megelőző kezeléseket inszekticideket és fungicideket.

Ellenállás kedvezőtlen éghajlati viszonyokhoz

A mazsola kiváló ellenállással rendelkezik, és nem fél a fagyoktól és a könnyű árnyékolóktól is.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása