Ribizli fekete boomer

  • Az érés időzítése: Közepes
  • A növekedés típusa: Magas
  • Hozam: Magas
  • A bogyók tömege, g: 5-7
  • Lap: szelíd zöldes árnyalattal
  • Bogyó szín: Sötétkék
  • Kilátás: Fekete
  • Berry méret: Nagy
  • Bogyó forma: lekerekített
  • Bőr : Fényes, rugalmas

Lásd az összes jellemzőt

Smorodine Black Boomer (lefordítva az angolul “az izgalom”) nemcsak az eredeti név, hanem jellemzői is. Berry Bush Gyümölcsök Négy szezononként nagy, vitamin, sötétkék, ribizli, kellemes ízű. Az Oroszország különböző régióiból származó kertészek kedvelik a kitermeléssel és a különböző betegségekkel szemben.

Az eltávolítás története

A Kharkov Breeder N közepes fokozatú. Ns. FelsőSzõs fajták csodaország és Selechenskaya – 2.

A fajták leírása

A ribizli fekete boomer a középső könnyebbé válik. Tökéletesen érzi magát a napenergia, a védett területeken. Egy kifogásolt, átgondolt ribizli, legfeljebb 120 cm, erőteljes, egyenes, vastag ágak és kis szelíd zöldes levelek. A gyümölcs júniusától kezdődik – a déli régiókban, júliusból – északi részen. A gyümölcsök nagyok, a kefében lévő bogyók száma legfeljebb 20 darab, nagyon nagy teljesítményű jelzővel.

A bogyók jellemzője

A sötétkék kerek bogyók hasonlóak a szőlőhöz, 5-7 gramm súlyú, lekerekített formájú fényes, rugalmas bőrrel, száraz bogyós szétválasztással. Igazi ribizli! Ideális nyers formában, megőrzésben, cukrászművészetben, gyümölcslevek, lovak, szószok létrehozásában.

A kategóriába tartozó minőségű.

Ízi tulajdonságok

Finom, sűrű, húsos, homogén barna bogyós hús fekete boomer illatos, nagyon kellemes, édes, jelentéktelen savval. A bőr nem kemény, sima.

Ha nyers formában vagy fagyasztásban használják hőkezelés nélkül, minden nyomelem mentésre kerül, a nyár ízét, a C-vitamin, a fruktóz, egy csodálatos szaga.

Érés és gyümölcsözés

A közepes osztály elkezdi örülni minket finom bogyókkal a nyár közepén. Ugyanabban az időben érik egymást, akár 20 darabot egy klaszterben. Ebből az ágból a súlyuk alá kerülhet a földön. Amikor etetés, időszerű öntözés, kedvező időjárási viszonyok, a betakarítás kétszerese a szezonban. A fajta eltér a gondozás, a betegség ellenállóképesség, a vitalitás szempontjából. Érett gyümölcsök az ágaktól, szinte nem esnek.

Hozam

Fekete boomer nagy hozamú. 5-7 kilogramm bogyók összhangban vannak a bokor a szezonban.

Régiók növekvő

A fekete ribizli Oroszországban van kialakítva, minden régió alkalmas a termesztésére. A fajta ellenáll a különböző természetű szeszélyeknek.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

A ribiszkák jó termése a fajták pollenének normális szennyezésétől függ, vagy sajátja. Ahhoz, hogy gazdag tengeri, dolgozni kell a keresztpollináción. A szarvasmarhák szomszédságában csak használat: a bogyók nagyok lesznek, és a betakarítás magas. Ehhez hozzájárulhat a permetezés során, mangán és bórsav oldatával.

Leszállás

A ribizli bokor magasra utal, négy ággal van kialakítva, amelyek magassága eléri a 120 cm-t. Nagy terméssel támogatja a támogatást. Helyszín a leszálláshoz Jobb, ha a széltől, a napenergiától védett szélet választja. Tavasszal a profilaktikus vágást, a felesleges vagy érintett ágak eltávolítását kell termelni.

Növekvő és gondoskodás

Ribizli fajta fekete boomer téli hardy. Berry Bush szerves trágyázószerekkel, mészoldatokkal, granulált szuperfoszfáttal kell ellátni. A betakarítás érlelése során nem rossz az öntözéshez hetente 2-3 alkalommal, hogy megőrizze a bogyók ízét, a gyökérrendszer szárításától. Tavaszi és őszi gondozás, mint bármely más fekete ribizli.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A fekete ribizli egyik jellemzője a vírusos betegségek, betegségek immunitása. Az offseason-ben a bokrokat speciális biológiai vagy kémiai eszközökkel dolgozzák fel a kártevők és a kullancsok.

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

Rendezés fekete boomer aszály-ellenálló, Hardy magas hőmérsékleten. Télen – fagyálló. A pozitív kertész véleménye szerint jól alkalmazkodik szélsőséges külső időjárási körülmények között, anélkül, hogy csökkentené a hozamsebességet.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: