Strawberry pinberry (ananász)

  • Szerzői: Hans de Jong, Hollandia
  • Szinonimák nevek: Fehér álom, fehér ananász
  • Íz: Ananász ananászvédelem
  • A méret: Kicsi
  • Méret, lásd: 1,5-2,5 cm átmérőjű
  • Súly: Legfeljebb 30 gr
  • Hozam mértéke: Magas
  • Javítás: Igen
  • Az érés időzítése: átlagos
  • Előnyök: Ne érdekeljenek a madarak

Lásd az összes jellemzőt

Pineberry a desszert alfaja eper, szintén ismert a kertészek nevű ananász, fehér ananász és fehér álom. Az ízteretes árnyalatok szokatlan kombinációja lehetővé teszi, hogy a bogyót nemcsak a legmodernebb formában használhassa, hanem finom dzsemeket is készítsen tőle, a szószól. Ez a kerti szamóca hibridje nem érdekli a madarakat, amelyek megkülönböztetik a legtöbb analóg, és a magas téli keménység lehetővé teszi, hogy szokatlan fehér bogyókkal szokatlan fehér bogyókkal tenyésztik az éghajlati övezeteket.

A fajták eltávolításának története

A Strawberry Pineerry szerzője Hans de Jong tenyésztőnek tekinthető Hollandiából. Hollandia 2009-ben benyújtotta a közszéknek, az ANANASERDBEREN. Hibrid, eper chilei és eper szűz beszerzése. A dél-amerikai anyai növényeket egy vad fajból kapták meg, amely a kihalás szélén volt. A fenyő az eper első kulturális szöveti háziállatának tekinthető.

A fajták leírása

A holland hibrid fenyő a javítás kategóriájára utal, a szezon alatt 2 hozamot hajthat végre. A bokrok nagyobbak, mint az átlag, akár 20-30 cm magasságig, zöld rozetta, serdülő. Burgundia.

Az érés időzítése

A Pinebury számára az átlagos öregedés idővonal jellemző. Az első bogyók nem korábban, mint június vége. Az érlelés fényes vörös magvak vásárlása határozza meg.

Hozam

Magas, rosszul tolerálja a szállítást, így nem alkalmas ipari termesztésre. A terület 1 m2-jével kb. 1 kg gyümölcsöt gyűjthet. A zárt talajban ezek a mutatók növekednek. A bogyók megállítása nem lehet lógni a bokoron – nagyon hajlítja őt a földre, rothadt vagy száraz.

Bogyók és ízük

A Pineerry híres kiváló ízű tulajdonságokkal, az ananász erõs ízével rendelkezik. Az illatában a trópusi mangó édességével együtt is nyomon követhető. Kis méretű bogyók, legfeljebb 30 g tömeg, eléri az átmérő 1,5-2,5 cm. Fehér bőr, csikk élesítő pép, könnyű narancssárga színű.

Az ízlés édessége nem kifejezett. A fő hangsúlyt pontosan az ananász szokatlan árnyalatára tették. A hús némileg víz, ezt a tulajdonságot túlzott öntözés fokozza.

A termesztés jellemzői

A hibrid szükség van rendszeres öntözésre, a transzplantáció 4-6 évente. A bokrok egy üvegházban termeszthetők, mert hő-szerelmesek, hűvösek és a nyers időjárás aktívan befolyásolják a rothadás különböző formáit. Javasoljuk normalizálni a nedvesség érkezését az esős időszakokban. A Terry Sensitivity a talaj savasságának megjegyzése. Nem haladhatja meg az 5.0-6,5 pH-mutatót.

Mivel a bokrok nem túl nagyok, az egyes növények közötti megengedett távolság, amikor a sorok levágásakor 20-25 cm-re kell lennie, a 70-80 cm-es tartomány ajánlott a Riddles számára. Kívánatos talajtípus – fény vagy közepes sűrűség. Zárt gyökérrendszer jelenlétében a leszállási tartomány dátumait a tavasz közepétől az ősz kezdete előtt, más esetekben az április-május időszakában vagy augusztusban.

Hely és talajelőkészítés kiválasztása

A Pineerberry számára a leszállási helyek helyes választása. Érzékeny a bejövő napfény számára, a talajhőmérsékletre. Optimálisan, ha száraz, jól melegített hely lesz hozzárendelve a bokrok elhelyezéséhez, kissé predited. A napsütöttekkel való túlzott érintkezéssel rózsaszín színt szerezhet.

A talaj előkészítése a páfonybokrok alá, előzetesen szükséges, mivel a hozam közvetlenül attól függ, hogy milyen termékenységét növekszik. Javasoljuk, hogy 1 m2-40 g ásványi anyagot és 5-6 kg szerves anyagokat vezessen be a helyszivattyú. Ezt követően a talaj rendezi.

Beporzás

A kerti eper hibridjének virágzásának időzítése április-májusig terjed. Virágok a szamopidos hajtásokon, elegendő formában. A tenyésztés során a tenyésztés során nem igényel kirakódást a kerti szamóca egyéb fajtáinak közvetlen közelében, amely keresztmetszetet biztosít.

Alárendelt

Miután a műtrágyákat a talaj előkészítéséhez alkalmazta a talaj előkészítéséhez, akkor a táplálkozás már a lágyak kialakulásában van szükség, júniusban. Strawberry bokrok spray bórsav – 5 g por 10 liter vízzel készült. A szezonban 1-2 alkalommal adagolót tarthat az organikhoz, a madár alom elterjedése 1: 20 vagy Korovyat 1: 10-es koncentrációban. A fenyő is jól beszél, hogy belépjen az alvó kávéházak gyökerébe.

Strawberry pinberry (ananász)

A szamóca műtrágyairól szól

A szamóca ellátásának egyik fontos technikája az etetés. A rendszeres megtermékenyítés garantálja a gazdag terményt. Számos különböző módja van a szamóca táplálására, és mindegyikük egy bizonyos növényfejlési időszakra szól. Virágzás közben, gyümölcsözés és utána, az etetésnek másnak kell lennie.

További részletek

Strawberry pinberry (ananász)ÉlesztőStrawberry pinberry (ananász)BórsavStrawberry pinberry (ananász)AmmóniaStrawberry pinberry (ananász)HamuStrawberry pinberry (ananász)Jód

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

A Frost -25 fokot átruházza. Legjobb telek a menedékben. A távollétével befagyaszthatja, nem adhat fiatal slopot tavasszal. A déli régiókon kívüli termesztésben jobb, ha zárt talajban leszállni. Ha lehetetlen, az eper levelei maradnak, az egész bokor egy édesem, vastag réteg szalma és agrofluorin borítja.

Betegségek és kártevők

A Pineerberry egyik legfontosabb hiányosságai a leggyakoribb kerti eperbetegségeknek való kitettségnek nevezhetők. Ez meglepődik fehér és szürke rothadás, penészing harmat, különböző foltok. Például egy rugót intézkedés megelőző elleni harc kártevők és kórokozók a gombás fertőzések, bebizonyosodik locsolással a különböző forró oldatát 5 ml réz hangulat 10 liter vizet. 14 nap elteltével az alsó leveleket mangánnal öntheti, sötét cseresznye árnyalatára hígíthatja.

Strawberry pinberry (ananász)

A betegségek és kártevők elleni küzdelem

Az eper gyakran számos veszélyes betegség vonatkozik, amelyek súlyosan alááshatják állapotát. A leggyakoribb – rosszabb harmat, szürke rothadás, fényes folt, antracnóz és vertikillózis között. A fajta megvásárlása előtt meg kell kérdezni tőle, hogy ellenálljon neki a betegségnek.

További részletek

Strawberry pinberry (ananász)ZsizsikStrawberry pinberry (ananász)BellenkaStrawberry pinberry (ananász)HangyákStrawberry pinberry (ananász)Meztelen csigaStrawberry pinberry (ananász)AtkaStrawberry pinberry (ananász)NematódStrawberry pinberry (ananász)KirándulásokStrawberry pinberry (ananász)Bogarak

Strawberry pinberry (ananász)Buuray pöttyösStrawberry pinberry (ananász)RothadásStrawberry pinberry (ananász)HelyekStrawberry pinberry (ananász)Csavargó levelekStrawberry pinberry (ananász)SzárításStrawberry pinberry (ananász)Lyukak a levelekben

Reprodukció

A leggyakoribb módja annak, hogy egy fiatal eper palántákat kapjunk, a bajusz ágának nevezhető. Ebben az esetben több egészséges gyökerezésű hajtás megmarad a bokoron. A lapos aljzat kialakulása után új növényeket különíthet el a főből, hogy új helyre továbbítsák őket. A magvak hibrid formájának független termesztése gyakorlatilag nem eredményezi az eredményeket.

Értékelések áttekintése

Azok szerint, akik már sikeresen nőttek a szamóca melléről, ez az egzotikus bogyó megérdemli a legmagasabb értékelést. Kiderülékeny házi készítésű desszerteket és fagylaltot, és a vörös pigment hiánya csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A Pineerry csodálatos visszajelzést kapott a baba ételek használatáról, amely a tél fagyasztására alkalmas. A visszajelzések megemlítik, hogy a hibrid nem nagyon szeszélyes a termesztésben, a megfelelő leszállási helyek megválasztásával, a törékeny anyagokkal.

Negatív vélemények találhatók, de elsősorban a magok önállóan növekvő bokrokhoz kapcsolódnak. Azok, akik sikerült, hogy megjegyezték, hogy az ilyen növényekből származó gyümölcsök nagyon elveszítik az ízes tulajdonságokat, egy másik árnyalatú héjat és pépet szereznek.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása