Őszibarack, mint

 • Szerzői: Draghavseva I.DE., Yakovuk B.DE., Zhukov A.VAL VEL.
 • A növekedés típusa: Középálló
 • Célja: Fogyasztás a friss formában, a konzerváláshoz
 • Szállítási képesség: Jó
 • Tavasz: a leszállás után a 3. évhez való csatlakozás
 • Régiók növekvő: Chernomorskaya zóna, a Krasnodar területe, a prikubanskaya zóna
 • A csont eloszlása ​​a pépből: Jól kaptuk
 • Gyümölcsösszetétel: Szaharov – 6,73%, savak – 1,18%, p-hatóanyagok – több mint 80,0 mg / 100g
 • Téli keménység: Megnövekedett
 • A magzat súlya, g: 100-130

Lásd az összes jellemzőt

Mint az orosz tenyésztők által származtatott barack-fokozat. És ne légy olyan népszerű a kertészek körében, de még sok rajongója van a telített klasszikus íz és a magas piacképesség miatt.

A fajták leírása

Mint az átlagos fafa, eléri az 1,5-2 m magasság elérését. A növénynek van egy kompakt korona, a levelek egy lanceális formában fejlődnek, és kis szegfűszegek vannak. A gyökérrendszer 20-50 cm-re fekszik a talajfelszíntől, és a fa virágzás hasonlít a Sakura virágzására – ebben az időszakban, rózsaszín vagy piros virágok virágzik a fán.

Gyümölcs jellemző

Peach Husky meglehetősen nagy, súlyuk – 100-130 g. A gyümölcs fényes vörös bőrrel rendelkezik, és belül van egy húsos sahary sárga színű. A fajta nagy teljesítményű és közlekedési.

Ízi tulajdonságok

A szerencséset egy kellemes harmonikus íz és kifejezett aroma jellemzi. A csont jól elkülönül a péptől. A friss formában, az íze a gyümölcs a becslések 4,8 ponttal, ráadásul ezek a őszibarack előállításához használt szárított gyümölcs és hús.

Érés és gyümölcsözés

A fa első gyümölcsei a leszállás után a harmadik évet hoznak. A virágzás tavasszal megfigyelhető, és a termény július második évtizedében összegyűjthető.

Hozam

Átlagban, a bemutatott fajta, az összes olyan szabályok agrotechnikai, képes hozni 10-12 tonna gyümölcs hektár.

Növekvő és gondoskodás

A leszállási színpadon már a fát gondoskodnunk kell. A reteszelés előírható tavasszal (március-május) vagy őszén (augusztus-november). A dátumokat a régió éghajlati viszonyainak megfelelően választják ki, ahol a kultúrát termesztik.

Kényelmesebb husky fog érezni a kertben. A leszállás a következő lépésekből áll.

 1. A kiválasztott területet, vágja le az ültetési yamát átmérőjű és 60 cm mélységgel. Oszd fel a kacsat két részre – felső és alsó rétegre.
 2. Keverjük össze a talaj felső részét komposztdal, szuperfoszfáttal és kálium-szulfáttal. Helyezze ki az így kapott készítményt az alján.
 3. Áztassa a palántát (egyébként, jobb, ha 1-2 éves korban előnyben részesítik a leszállási anyagot 1-2 év alatt).
 4. Kerék a lyukak közepén, és tegye közzé a vetőmagot. Óvatosan kiegyenesítse a gyökereket.
 5. Tegye a föld szabad helyét és az öntöző növényeket.

A különböző hasonlóság növekedése nem nehéz, de bizonyos szabályokat be kell tartani.

 • Nyáron rendszeresen frusztrálja a gerincet, és távolítsa el a gyomokat.
 • Ez a fa mérsékelt hidratálószert szeret, ezért figyelje meg az “arany középső” öntözését és szükség esetén hidratálja a talajt.
 • A műtrágyákban minden évben évente szükség van a növényre. Az etetés típusa a talaj típusától függően van kiválasztva. Extra-zöld kompozíciók használhatók.
 • Tavasszal a virágzó fára kell vágni. A korona kialakulása egy év elteltével történik, a növény több mint 4 éve korában a formáció nem igényel. Ez a lehető leggyakrabban csökkenti a koronát, hogy csökkentse a generatív vese számát, amelynek fejlődése gyakran jellemzőre jellemző. Engedélyezhető, hogy további egészségügyi vágást végezzen.
 • A Laiki fajta jellemzi a megnövekedett téli keménység, ezért nem kell menedéket a télre.

Értékelések áttekintése

A barack husky fő előnye, a kertészek szerint gazdag íze, valamint esztétikai fa nézet virágzás alatt – ebben az időszakban, az őszibarack lehet a kert fő dekorációja. Az agrotechnika előnye a fajta nagy fagyállóságának tekinthető. Ezenkívül ez a típus ipari célokra alkalmas. A mínuszok között az a tény, hogy a palánták nehezen kaphatók, amit a szerelmesek körének enyhe népszerűségével magyarázhatunk.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: