Őszibarack Top Sweet T5

 • Szerzői: Kanada
 • Szinonimák nevek: Top Sweet T5
 • A növekedés típusa: Középálló
 • Érlelési idő: késő
 • Célja: Fogyasztás frissen, konzerváláshoz, gyümölcslevek főzéséhez
 • Hozam: Magas
 • Eladhatóság: Magas
 • Szállítási képesség: Magas (5-6 nap)
 • Tavasz: 3-4 évig csatlakozik
 • Régiók növekvő: Alkalmas különböző zónák növekedésére

Lásd az összes jellemzőt

Peach Top Sweet lehet kiváló asszisztens kertészek, és kérem őket. De csak a megfelelő kulturális kulturális módszerek lehetővé teszik, hogy megfelelő időben biztosítsák a jó eredményt. A kertészek számára is meg kell ismerni az üzem alapvető botanikai jellemzőit.

A fajták leírása

A kanadai eredetű növénynek van a hivatalos szinonimája – Top Sweet T5. A fajta átlagos barackját kiváló kiterjedés jellemzi.

Gyümölcs jellemző

Különösen nagy őszibarack Top Sweet T5 sárga-narancssárga színekkel rendelkezik. Ezeket a telített blush is jellemzi. A hivatalos leírásban a lekerekített geometriát ünnepeljük. A tömegváltozás 190-280 g. És érdemes figyelmet fordítani a következőkre is:

 • A mulasztás teljes hiánya;

 • a pép telített narancs színe;

 • Tisztességes csont ág a magzat puha részéről.

Ízi tulajdonságok

Az összegyűjtött termés frissen alkalmazható. És a gyümölcslevek megőrzésénél és megszerzésénél használják. Megünnepeljük az ízlés kifejező édességét. Kóstoló vizsgálat során a hozam Top Sweet T5 értéket 5 pont. Érdemes figyelmet fordítani azonban egy kis savas megjegyzésre.

Érés és gyümölcsözés

Az első őszibarack 3-4 évig, nem korábban. Fokozatosan későn fejlődnek. Általában a betakarítás az elmúlt augusztusi évtizedben történik. Természetesen az időjárás jelentősen befolyásolhatja ezeket a határidőket. Bizonyos esetekben a gyűjtemény szeptember első 10 napján történik.

Hozam

A Top Top Sweet T5 eléri a tisztességes termelékenységet. Vintage Ez az őszibarack kiváló piacképességgel rendelkezik. A növénynek nagy kereskedelmi értéke van. Alkalmazható mind az ipari, mind a magán kertekben. Az összegyűjtött gyümölcsök 5-7 napot tartanak a hűtőszekrényen kívül.

Régiók növekvő

A fajta az összes lehetséges éghajlati zónában történő termesztésnek minősül. A fő területeken, ahol az őszibarackot termesztik, teljesen nyugodtan ültetheted.

Növekvő és gondoskodás

A vágást évente kell tartani. Az ülő vágással az ágak 40-45 cm-re csökkentek. Minden évben megszabadulnod kell a száraz, sérült hajtásoktól. Kell előre vágni és normalizálni a koronát. A fiatal növényeknek rendszeresen el kell terjedniük.

A talajt meg kell menteni, hogy a víz elérte a gyökereket. Ez körülbelül 40-45 cm. A fejlesztés első 30 napján az öntözést 3 nap alatt 1 alkalommal hajtjuk végre, 10 liter vízzel. Száraz időszakokban minden alkalommal 15-20 liter használatra van szükség.

A Föld lazításának szisztematikusan szükséges. Ugyanakkor sekély. A prioritási körből származó gyomnövényeket aktívan és szorgalmasan kell eltávolítani. Ha nem vágja le az őszibarackot a leszállás során, vagy hogy ne vigyázzon a rendszeres öntözésre, az enrage növények hatékonysága jelentősen csökken.

A talaj jobb, mint egy szublinos vagy más alacsony savtartási terület. Nem szabad elfelejtenünk a vázlatok veszélyeiről. Ezekből származó menedékhelyeket kerítések és egyéb akadályok biztosítják. Kiszámításra kerülnek, hogy a gyökeresedés a hideg hatása nélkül történt. A leszállási pont az ízlésükre van kialakítva, de hogy a leszállás problémamentesen telt el.

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

A fa átviheti a hideg és -32 fok közötti. Ilyen körülmények között további menedék nélkül alakul ki. Ezért lehetséges, hogy ilyen tenyésztést használjon a középső csíkban teljesen nyugodt.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A patológiákkal szembeni ellenállás és a káros rovarok viszonylag magas. Különösen nagy ellenállás a feltűnő göndör és penész. Végtelen tényezők elleni védelmi intézkedések ugyanazok, mint más gyümölcsfák.

A talaj-éghajlati feltételekre vonatkozó követelmények

A TOP SWIT T5 jellemző jellemzője vonzó téli keménység. A talajnak a felhasznált.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása