Szilva amer

  • Szerzői: Lengyel-amerikai kiválasztás, Egyesült Államok
  • Megjelentek: Standard X Stanley
  • Szinonimák nevek: Amers
  • A növekedés típusa: Középálló
  • korona: Kapcsolódó
  • Teljes méretű: Nagy
  • A magzat súlya, g: 50-60
  • Formában: ovális, enyhén lapított
  • Festés: Violet-Bluish vagy Burgundy-Bluish
  • Bőr : egy kis viaszral

Lásd az összes jellemzőt

A szilvafa kiválasztása az országba való leszálláshoz, érdemes figyelmet fordítani olyan fajtákra, amelyek bőséges hozamokat hoznak anélkül, hogy összetett mezőgazdasági mérnöki tevékenységet igényelnének. Pontosan olyan közepes szabad szilva az Amers lengyel-amerikai kiválasztás.

Az eltávolítás története

A lengyel és amerikai tenyésztők csoportjának erőfeszítései miatt beérkezett szilva amerek. Kétféle típusú – standard és stanley. A fa szerény, és produktívan növekedhet minden klimatikus zónában.

A fajták leírása

Az Amers egy közepes minőségű fa, lekerekített korona formában. Ez egy mérsékelt sűrítő világos zöld lombozat, kifejlesztett gyökérrendszer és közepes elágazás jellemzi. Virágzás történik a médiában. Ebben az időszakban Krone csak könnyű virágokkal alszik, amely kellemes illatot hozott.

Gyümölcs jellemző

A lengyel-amerikai tenyésztés szilva a nagyméretű növények osztályához tartozik, 50-60 gramm tömegű. A gyümölcs alakja helyes – ovális, enyhén lapított. Érett álmok világos és gyönyörű színűek – az időjárási viszonyoktól függően, a megvilágítás mértéke és a régió sajátosságai, a gyümölcsök lila-kékes vagy bordó kék színűek. Húzza meg a szilvákat mérsékelten sűrű, sima, hangsúlyos viaszral. A csont a lefolyóban kicsi, könnyen elválasztható a Meaktytól.

A cél az univerzális – a szilvat frissen fogyasztják, a főzésben, a konzerválásban, az elakadás, az elakadás, a kompótékok újrahasznosítása. Ezenkívül tökéletes fagyasztás, a szilánk. A fajta kellemes jellemzője a szállíthatóság és a hosszú távú negyedik hét – akár 3-4 hétig.

Ízi tulajdonságok

A gyümölcs íze kiváló. A konzisztenciájában lévő húst hasonlít a sárgabarackra. Ez sűrű, húsos, jellegzetes borostyánsárga vagy narancssárga színű. Az íz, az édesség és a desszert aroma által kiegészített savak harmonikusan kombinálva vannak. A péppel közepes gyümölcsösség, és a héj teljesen nem érezhető, ha eszik.

Érés és gyümölcsözés

A szilva Amers a közepes ágyas fajták ízletes képviselője. Az első betakarítást 2-3 éven át a leszállás után. Gyümölcsfa rendszeresen, szóköz nélkül. Lehetséges, hogy az első gyümölcsöket augusztus végéig sült, és szeptember közepén esik a frukciós csúcs. Spill gyümölcsbarát. Hosszú ideig betakarítani kell, hogy eltávolítsa a szilvát a technikai érettség szakaszában.

Hozam

A szilva ratifikáció meglehetősen magas. A gyümölcsök több szakaszba kerülnek. A megfelelő gondossággal és kedvező körülmények között 1 fa, 20-30 kg finom csatorna.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

A fajta részben önmagában elterjedt, így a helyszínen ültetett donorfák biztosan szükség lesznek. A farkasfáknak egyszerre kell virágozniuk az Amers szilvával. A legjobb pollinátorok fajtái: fal, császárné, bluffszerű és Nisbolia, elnök és magyar dabrovskaya.

Növekvő és gondoskodás

A lengyel-amerikai szilva Amers nem igényel túl összetett mezőgazdasági technológiát, hanem a növekedés és a talajkultúra helyét egy kis kaprick. A csemete jobb ültetése egy jól megvilágított helyen a talajvíz mély áthaladásával. A talajnak termékeny, lélegző, nedvességterülő, semleges vagy alacsony savtartalommal kell rendelkeznie.

A vetőmag ültetése korai tavasszal történik (a növényzet kezdete előtt), vagy ősszel (egy hónappal a stabil fagyok előtt). A szilvafa mezőgazdasági mérnöke: rendszeres öntözés, takarmányozás, lazítás, gyomlálás, ágak szaniter vágása, a korona kialakulása, a közel szünet zóna és a kártevők védelme és a betegség védelme. Ezenkívül nem szükséges elfelejteni a korona rendszeres vágását, mivel a lombozat és az ágak nagyon gyorsan nőnek. Ez a rengeteg fény, amely pozitív hatást gyakorol a gyümölcsök minőségére és a termés mennyiségére.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A gyümölcskultúra mentessége jó, így a lefolyó ecsettel van teljesen stabil. Ezenkívül a faállóság a legtöbb gombafáknak megfelelően tolerálja a legtöbb gombás betegséget. Az egyetlen dolog, ami a fajta számára érzékeny, moniliózis.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

A szilva kiváló stresszállósággal rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyen tapasztalható a hőmérsékleti különbségek, a hőmérséklet (fagyállóság), a hő és a rövid szárazság csökkenése. Fényes kultúra a vázlatokhoz, erős szélekhez és túlzott talajnedvességhez.

Értékelések áttekintése

Az Amers szilva nézete már régóta nagy kereslet volt a szerelmesek és a gazdálkodók körében, növekvő gyümölcsökkel ipari léptékben. Ez annak köszönhető, hogy a hidegálló minőségű fokozat gyorsan megszokik az élőhelyhez, ritkán téve a gombás betegségeknek és következetesen gyümölcsöknek. Ezenkívül a szilva univerzális célja van, mint a házigazdák megvesztegetve.

A kertészek hátrányaiból azt mutatják, hogy a korona gyakori dugványai, valamint a gyümölcsök zuhanyozására van szükség.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: