Szilva hollywood

  • A növekedés típusa: Középálló
  • korona: szétszórt, lehajolt, ritka
  • Fa magasság, m: 4-5
  • Teljes méretű: Közepes
  • A magzat súlya, g: 35
  • Formában: ovális kerek, egydimenziós
  • Festés: piros lila
  • Bőr : Gyengéd, a downstream egy erős viasz
  • Húst (konzisztencia): sűrű és kissé száraz, olvadó és szelíd
  • Színpady : sárga-rózsaszín

Lásd az összes jellemzőt

Az ízletes és hasznos szünetekre vonatkozó ismeretek esetében nagyon fontos, hogy felvegye és üzembe egy magas színvonalú változatot a helyszínen, amely nem lesz szeszélyes, gyorsan alkalmazkodik a talajhoz, és következetesen jó hozamokat ad. Az ilyen kicsapódott hollywoodi amerikai kiválasztás listája.

A fajták leírása

Plum Hollywood, California származtatott tudósok, egy közepes minőségű fa fröccsenő ágak, gyenge elhanyagoltsága, lelógó korona és erős hajtások sötétvörös. A fa jellegzetes jellemzője a burgundi vörös lombozat sima felületű. Átlagosan a fa 4-5 méteres magasságig növekszik. A fa virágzik – a lombozat tömeges megjelenéséhez – május első évtizedében (6-tól 14-ig). Ebben az időszakban a Krone egy úszóforma fehér-rózsaszín frottír színei fedeznek. A fát helyesen lehet díszes gyümölcs, igazi kerti dekoráció. Az éves növekedésű virágos vesék alakulnak ki. A szilvafa gyors növekedését az első 2-3 évben a leszállás után (25-30 cm éves növekedés).

Gyümölcs jellemző

Az amerikai tenyésztés szilva képviseli a közép-mély osztályok osztályát. Egy egészséges fa, gyümölcsök elérése tömeg 35 gramm. Az ovális kerek formák szilva sima felülete kifejezett viaszral rendelkezik. Jellemző, hogy a gyümölcsök egydimenziós. A gyümölcsök piros lila színűek. Bőrgyümölcsök vékonyak, könnyű tulajdonban.

Az érett szilva univerzális célokkal rendelkezik – frissen fogyasztják, főzésben használják, kompótkezeket és italokat, újrahasznosítják, pácolják és fagyasztva. A betakarítás szállítható, valamint hűvös helyen tárolható.

Ízi tulajdonságok

Íze a gyümölcs kiegyensúlyozott. Emlékezetes. A sárga-rózsaszín pép van egy húsos, gyengéd, egy kis száraz szerkezet, mérsékelt gyümölcslével. Az ízlésben az édesség érvényesül, tökéletesen kombinálva a fűszeres savval, kapcsolat nélkül és tartósság nélkül. A belső csont könnyen elválasztható a péptől. A gyümölcstartás 9% cukrot és majdnem 2% savakat tartalmaz. A gyümölcsök könnyen eltűnnek a magzatból.

Érés és gyümölcsözés

A Hollywood egy átlagos érésű szilva. Az első betakarítás a 4-5. évben várható. A periodikus fajta gyümölcse – közvetlenül az éghajlati jellemzőktől és a kataklizmustól függ. A bőséges hozamok után a pihenőszezon jöhet. Masszívan énekelni a szilvákat augusztus közepén, néha a nyár utolsó hetében.

Hozam

A Plum Hollywood kiváló indexekről híres. Az intenzív mezőgazdasági mérnökök egy fából, átlagosan 23,5 és 25 kg édes csatorna. Ipari méretben az átlagos mutatók is örömmel töltik el – 140-148 központi ürítés 1 hektár.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

A szilva nézet önmagára utal, ezért szükség van olyan donorfákra, amelyek egy időben virágzik, hollywood szilva. A keresztbeporzás hozzájárul a hozam jelentős növekedéséhez. A legjobb halálos fák rencle nyugodt és békés.

Növekvő és gondoskodás

A palánták ültetése csökken, és tavasszal – mindez a termesztési zóna éghajlatának jellegétől függ. A szomszédok közötti távolságnak olyannak kell lennie, hogy a koronák ne árnyékoljanak egymást.

Komplex ellátás a gyümölcs- kultúra hollywoodi áll az események láncolatát: öntözés, etetés, lazítás és talajtakarás a talaj, a formáció a korona, egészségügyi és fiatalító vágás az ágak, a betegségek megelőzésére, felkészülés a téli.

Annak ellenére, hogy a szárazság ellenállást, a fa legyen locsolás 4-szer a szezon – abban az időben a virágzás, amikor a gyümölcs van jelölve, az etetési időszak gyümölcs, őszi talaj meghökkentésnek. A műtrágyák évente háromszor ajánlottak. A súlyos téli régiókban a fák különleges anyagokkal rendelkeznek – burkolat, agrofiber.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A Drug Tree Hollywood magas immunitással rendelkezik, így rendkívül ritkán beteg moniliózis, lyukos pöttyös, játék és gyümölcs rothadás. Ezenkívül a gyümölcskultúra nem vonzza a kártevőket és a rágcsálókat, ami a legfontosabb, ne felejtsük el a megelőzést és a megfelelő gondosságot.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

A fa nagy ellenállással rendelkezik a csökkentett hőmérsékletekkel (-20 … 25 fok), valamint aszályellenállással. Kényelmes, hogy szilva egy napsütéses helyen, a vázlatoktól és a széltől védett, ahol a talaj kellően meg kell nedvesíthető, lélegző, termékeny, mély talajvízzel. Ideális – ezek Sophobes vagy Loam. Ez is fontos a talaj savasságának, amelynek semlegesnek kell lennie. Nehéz alakítani a fát a nedvesség és a folyamatos árnyalat.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása