Szilva memória Timiryazev

 • Szerzői: BAN BEN. DE. Efimov, H. NAK NEK. Yenikeev, S. N. Satarov (All-orosz kiválasztási és technológiai Kertészeti Intézet és óvoda)
 • Megjelentek: Victoria X Radin Red
 • A feltételezések éve: 1959
 • A növekedés típusa: Középálló
 • korona: kerekített, bokor, sűrűség és hajlító átlag
 • Teljes méretű: Közepes
 • A magzat súlya, g: 22
 • Formában: ovate-hosszúkás
 • Festés: Sárga, rózsaszín-vörös repedt elpirul
 • Bőr : gyenge viasz raid, anélkül, hogy

Lásd az összes jellemzőt

Pluma memória Timiryazeva képes kihívni sok tesztelt kulturális fajtát ügyes kezekben. Azonban még ez a tisztességes növény is töbölhető, vagy teljes jelentéktelenséget okozhat. Az események hasonló fejlődésének elkerülése és tisztességes eredmény, objektív és pontos információ szükséges.

Az eltávolítás története

A hazai szilulák ez a képviselője nem nevezhető újoncot a kertészetben. Timiryazev teljes fajtesztet 1948 óta, 1959-ben a kulturális termesztés listáján szerepelt. Ismeretes, hogy a projekt a VCIA Kertészetben és az óvodában vezetett. A fajta eltávolításának munkáját Ynikeev, Efimov és Satarov tenyésztői vezették. A piros és a Victoria genetikai anyaga alapja alapja volt.

A fajták leírása

Úgy néz ki, mint egy otthoni szilva. Az univerzális kinevezéssel rendelkező kultúra átlagos fákat ad. A törzsek koronázták a lekerekített koronát, ami vizuális benyomást keltett a bokor tetejéről. Az ágak száma és a levelek mérsékelten nagyszerűen. A világosbarna hajtások szépek. A levelek formájában hasonlóak egy fordított tojáshoz, világos zöld színű festve és könnyű ráncok. Úgy gondolják, hogy Timiryazev emléke 21 évig képes élni.

Gyümölcs jellemző

Az egyszemélyes értékek közepes méretűek. Átlagosan 22 grammot tudnak mérni. Geometriailag ilyen gyümölcsök a hosszúkás tojáshoz legközelebb eső gyümölcsök. A sárga héjat egy kifejezett elpirul borítja. A csont mérsékelten nagy, és a péptől elválasztott problémák nélkül.

Ízi tulajdonságok

Sárga cellulóz a memória memóriájának viszonylag lédús. Igaz, alig képes legyőzni a jegyzék rekordját. A szálak gyümölcsei. Számukra különböző ízű, savanyú édes és friss érzés jellemezhető. Aroma mérsékelten kifejezve.

A szárazanyagok aránya eléri a 15% -ot. Cukor tartalom 9,3%. A szabad savak koncentrációja a húsban – 1,4%. 1 kg-os gyümölcsben 110 mg C-vitamin van. A kóstolásvizsgálat átlagos becslést ad 4,2 pontról.

Érés és gyümölcsözés

Timiryazev memóriája a közepes színvonalú csatornák számára vonatkozik. Az adott női gyűjtemény dátuma általában augusztusban vagy az első őszi napokban történik. De az időjárás befolyásolja, és számos más jelentős tényezőt. A Spearness meglehetősen magas, számíthat a betakarításra 3-4 év után a kiszállást követően. A virágzás általában május 13-22-én esik; időszakosan gyümölcsözés, de ez az időszakosság rosszul fejeződik ki.

Hozam

Fajta termelékenység – átlag felett. Ez nem zavarja meg a nagy számú újabb típus kialakulását. Hivatalosan bejelentette, hogy az 1 fa gyűjteménye elérheti a 9 kg-ot. A konkrét mutató a talaj előkészítésétől, a mezőgazdasági berendezések egyéb intézkedéseitől és az időjárástól függ. Érdemes megjegyezni, hogy az összeszerelt termés könnyen szállítható jelentős távolságra.

Régiók növekvő

A fajta a közép- és középső autonóm régiók számára, különösen:

 • Moszkva;

 • Ryazan;

 • Penza;

 • Smolenskaya;

 • Tula régiók.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

Samoploden fokozat. Kell használni a beporzó növények termesztésében. Figyelembe kell venni azonban, hogy az önelégültség nem mindig állandó. A pollinátorok jelenléte néha növelheti az általános termelékenységet.

Növekvő és gondoskodás

Leszállt egy ilyen szilva a tavaszi legígéretesebben. A legjobb siet, amíg a vesék feloldódnak. Ha zárt gyökérrendszerrel ellátott palántákat használ, akkor nem kell rohanni – lehetséges, hogy októberben befogadó, miközben lehetővé teszi a meleg időjárás.

FONTOS: Timiryazev memóriáját el kell távolítani legalább 3 méterre a kerítéstől, otthonról vagy háztartási épületről. Ugyanazt a távolságot tartják más leszállásokkal kapcsolatban.

Ez a szilva nem tolerálja a víz konvergenciáját és stagnálását a gyökérzónában. Ezért az alacsony emelkedésű kirakodások a legjobban tartózkodnak. A talajvizeknek legalább 2 m mélységben kell lenniük. Optimális talajok – semleges loams vagy peres. A savas földterület javul a csiszolási dolomit vagy a puff lime.

A tavaszi leszállás ajánlott még késő ősszel készíteni. A leszállás idején a Földnek nincs ideje kipufogógázásra – de nem kritikus a kultúrához. De ha eltűnik, a gyümölcslevek aktívan mozognak a növények belsejében, és ez egy hűséges szinte Harbinger hiba. A homokos területek javasoljuk a felső tőzeg telítését. A metszést ugyanúgy végezzük, mint a fa csatornák esetében; A központi karmester csak vágása van megadva.

A fejlesztés első évében a palántákat a talajszint felett 1 m-en kell választani. A második évben májusban vagy júniusban meg kell oldania a legfeljebb 25 cm hosszúságú növekedést. Nem szükséges félni – az ilyen radikális intézkedések tolerálhatósága fiatal korban kiváló. A harmadik szezonban a hajtások folytatódtak a csontváz ágakat, és a központi karmester 30 cm-re csökkent. Egyéb lépések ebben a pillanatban 15 cm-re vágnak.

A 4 évtől kezdve a fejlődési igények elvezetése már elvékonyodásban és szaniter vágásban. Ha minden rendben megtörtént, akkor a növény hozzáadásának szükségessége nem merül fel. Reload Leszállás megbízható kézi út.

A túlzott hidratáló és ürítés ugyanolyan ártalmas Timiryazev emlékére. Ezért az öntözés intenzitását kicsapjuk a csapadék alapján; A csemeték az aszálynál erősebbek, mint a felnőtt másolatok, és aktívabbnak kell lenniük.

Szerződés körében ajánlatos a mulch. A timiryazev emléke szükséges augusztusig. Túl hosszú, a hajtások növekedése sürgetheti a növényt, és már halálra hozhatja, hogy az első hideg. A vízálló öntözés szükségessége októberben azonban nem törekszik. Az első két évben az etetés kezdetben illetékes kirakodása alatt nincs szükség.

A műtrágyák általában tavasszal és nyáron készülnek. Az őszi etetés nem megfelelő, és akár károsíthatja a növényeket is. Az ásványi anyagok készítése, nem felejtheti el a szerves alkatrészeket. A Született területet folyamatosan meg kell őrizni. A téli kialakulás előtt a fát betörő folyadékkal permetezzük 3% -os koncentrációban.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Ellenállás a patológiáknak és a fő kártevőknek – nem átlag felett. Ezért a megelőző feldolgozást és más támogató intézkedéseket kell elvégezni. Ugyanúgy vesznek részt, mint a többi lefolyófajta esetében. A kábítószerekre vonatkozó utasításokat szigorúan be kell tartani. A káros rovarok között különleges veszélyt jelentenek a pincerek.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

Téli keménység a Timiryazev emlékezetében – tisztességes szinten. Azt is meg kell jegyezni, hogy ez a növény túlélheti a forró időszakokat bármilyen probléma nélkül. Érdemes megjegyezni, hogy a fagyok hajtásai átlagosan erősebbek, mint a virágos vesék.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása