Szilva otsarka prime

  • Szerzői: USA
  • A növekedés típusa: Középálló
  • korona: élénkíteni, széles, hullám, nyitott, karmester nem, vastag, erős skála
  • Fa magasság, m: 3.5-4
  • Teljes méretű: Nagy
  • A magzat súlya, g: 120
  • Formában: kerekített, kissé hosszúkás és a növekedés irányába mutatott
  • Festés: Sötét rózsaszín, könnyű viasz
  • Bőr : Vékony, a cellulóz rossz
  • Húst (konzisztencia): lédús, szelíd

Lásd az összes jellemzőt

Szilva – gyümölcs, melynek csodálatos íze van. Otsarka miniszterelnök – a desszert gyümölcsök egyik fajtája, amelyet csodálatos szállítási és piacképességgel különböztet meg.

A fajták leírása

Ez a növény az átlagos növekedési erővel rendelkezik, általában 3-tól nő.5-4 m magas. A korona egy felnőtt alakban széles, nyitott, tál formájában van kialakítva.

Gyümölcs jellemző

Szilva gyümölcsök otsarka miniszterelnök, tömeges átlag 120 gramm. Színes a sötét rózsaszín árnyalatú szilva, a bőr vékony, és a cellulóz a lédús belsejében.

Ízi tulajdonságok

A leírt fajták gyümölcsei édesek, a kis savanyúság jellemezve, van egy illat.

Érés és gyümölcsözés

A termelés időtartama 3-4 évig következik be. A szilvák érlését július közepén figyeljük meg. Fák otsarka premier gyümölcs rendszeresen.

Hozam

Változatos tisztességes, legfeljebb 60 kg egy növényből.

Régiók növekvő

Növelje ezt a fajtát az urálokban, az ország külvárosában és még déli régióiban.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

Otsarka premier önmagát.

Növekvő és gondoskodás

Az éghajlati viszonyainkban az öntözési szilva jelentős hatást gyakorol a növekedés erejére, a növények hozamára és kitartására. Nagyon fontos, hogy a vízadag jól nedvesítette a talajt a gyökérrendszer mélységéhez. Különös esetünkben legalább 40 cm, és emlékezni kell arra, hogy a gyökérrendszer hosszú elárasztása csökkenti a talajban lévő levegő tartalmát, és kedvező feltételeket teremt a kórokozók fejlesztéséhez.

Olvasson tovább  Malina Barnaulskaya

A miniszterelnök különösen nagy szükség van a tápanyagok a virágzás idején, így kora tavasszal (áprilisban), szükséges, hogy egy többkomponensű műtrágya tervezett gyümölcsfák. A második és a harmadik adagolási adag 4 hetes időközönként történik. A nyár végén vagy az ősszel (a termés betakarítása után), akkor is meg kell használni a műtrágyákat is, lehet használni a komposztot vagy a trágyát, köszönhetően nekik a lefolyó jobban felkészült a télre.

Az OCARK miniszterelnök fejlesztése olyan eljárás, amely lehetővé teszi a gyümölcs minőségének javítását. A művelet során el kell távolítani a sérült első, majd gyenge, kortikát. Hagyja a gyümölcsöket 10-20 centiméter távolságra, akkor elegendőek lesznek a tápanyagok fán.

Győződjön meg róla, hogy tisztítja a gyomokat, néha hiányzik a közeli szünet kör egy gyomlása. A gyomnövény elleni küzdelemben a moha segíti a természetes eredetű gyógyszert. A termék kézi permetezők használatára szolgál. A termék megfelelő használatával az eszközök cselekvése a nap folyamán látható.

A szilvák további védelme, az Ocark Premier with withwear használatával érdemes. Az ilyen feldolgozás megvédi a fákat a sebek megjelenéséből, amelyek a napfény és az erős fagy hatása alatt alakulnak ki. A virágozást novembertől január végéig kell tartani. A szárak feldolgozásához a Premier mész.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Annak ellenére, hogy a leírt fajta nagy ellenállást mutat a kártevőknek és a betegségeknek, megelőző kezelést kell végezni kora tavasszal. Az ilyen eljárás célja az OCSARK elsődleges fák védelme a gombás betegségek és kártevők között, azt rendszeresen kell elvégezni az egész évszakban. Érdemes figyelmet fordítani, nem maradt a fa szárított gyümölcsök alatt, amelyek hozzájárulhatnak a barna rothadás előfordulásához. Már korai tavasszal meg kell kezdeni az első permetezést. A hatékony védelem ebben az időszakban réz vagy “topxin” alapján kábítószereket biztosít.

A kártevőktől a Nima olajja segít.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

Plum Otskaca Premier magas téli keménységgel rendelkezik.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: