Szilva rencle tambovsky

  • Szerzői: Kiválasztás TSGL
  • A növekedés típusa: Középálló
  • korona: Széles körben elterjedt
  • Fa magasság, m: 3.5
  • Teljes méretű: Neurrupikus
  • A magzat súlya, g: 20-35
  • Formában: kissé hosszúkás
  • Festés: sötétbolyó
  • Bőr : viaszos
  • Húst (konzisztencia): sűrű, lédús

Lásd az összes jellemzőt

Háztartási Plug Rencle Tambovsky egy szintben desszert gyümölcs fogyasztásra alkalmas friss és tartósítására – lekvár, lekvárok, lekvár, kompótok. A gyümölcsöket a főzés és a cukrászászatban használják. A termesztés megsértésének köszönhetően még egy kezdő is képes lesz megbirkózni a növekedéssel.

Az eltávolítás története

A kezdeményezők tenyésztők. N. Satarov és H. NAK NEK. Yenikeyev a központi genetikai laboratóriumból, amely a kertészeti név és a. BAN BEN. Michurina. A bemutatott szilvát a vörös és rencle zöld kereszteződések eredményeként kaptuk.

A fajták leírása

A közepes minőségű fa széles elterjedésével (legfeljebb 3 méter átmérőjű) lekerekített ovális, szinte egy gömb alakú korona, 3,5 m magassága eléri. A szürkés árnyalatú és fiatal hajtások csontvázai, vöröses és barna dagály, sötétzöld lombokkal borították. A lemezlemez közepes méretű és lekerekített alakú, fűrészméretű élei, jól látható csíkok és kis snackek.

Virágok Rencle Tambov bőségesen – az ágak teljesen borítottak a hófehér illatos virágok sapkájával, mivel gyakorlatilag nincsenek látható lombozat és menekülés. Szinte mindegyikük tengeri. A gyümölcsök alkotnak mind a keksz ágak, mind az éves növekedés.

Gyümölcs jellemző

Lekerekített, kissé megnyúlt alakú, a gyümölcsök sötét lila színű borított vastag csavar a Pruin, rendelkeznek tömege 20-35 g és számos szubkután pontok. Bőr vékony, de sűrű. Egy kis csont jól elkülönül a péptől.

Ízi tulajdonságok

Sárga, zöldes árnyalattal, sűrű lédús hússal mérsékelten édes ízű, könnyű fűszeres savval. A kóstoló Bizottság számos desszert tulajdonított.

Érés és gyümölcsözés

A szilva a közép-varionce kategóriára vonatkozik – a betakarítást az elején és szeptember közepén gyűjtik össze. A gyűrés az óvodában való volatilitás után 3-4 évig következik be.

Hozam

Ennek sajátossága a különböző gyümölcsös fajták, amelyek rendszeresek lehetnek, majd egy fára, amely átlagosan 8-10 kg. A szabálytalan gyümölcsökkel a 30 kg-os betakarítás látható, de az átlag 25 kg.

Régiók növekvő

A fajta jól fejlődik, és teljes visszatérést ad az Orosz Föderáció déli és központi régióiban.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

Rencle Tambovsky magától hajtóanyag, megszerzésére stabil hozamokat közelében kell lennie fajták beporzó: Piros, renclod, renodelode kollektív gazdaság és mások.

Növekvő és gondoskodás

A leszállás helye napfénynek kell lennie – az árnyékolás teszi a gyümölcsöket vizes és sós. Talaj – laza, lélegző, termékeny, mérsékelt savas lúgos egyensúly. Ha nincs ilyen föld a jövőben a jövőben, akkor erőfeszítéseket kell tennie, és hozza meg a szükséges feltételhez. A föld dolomit liszt, vakolat vagy kréta segítségével padló.

A szilva nem tolerálja a hosszú túlfeszültséget, így nincs vizes élőhelyek és felszín alatti vízmászás. Szélsőséges esetekben mesterségesen elérte a fél méterre.

A leszállási pálya mérete – 50x50x60 cm, az alján, szervez egy vízelvezető 10 centiméteres kavicsot, kavicsot, törmeléket vagy törött téglákat. Ugyanakkor van egy ideiglenes támogatás a fiatal fa számára. Ha a talaj nehéz, agyag, akkor a folyó homok, tőzeg, szerves (nedves, komposzt, madár alom), speciális komplex ásványi műtrágyák, fa hamu.

A nem fermentációs talajt eltávolítják a helyszínről, a termékeny keverék része elalszik a gödörbe, és kitölti ⅓. A nyitott gyökerek fél óráig előre áztatják a “Kornvin” -t, majd szépen kiegyenesítik a földőrzés felszínén, és elaludnak a fennmaradó talajon. A gördülőkörnek bőséges vízzel kell lennie meleg vízzel, és másnap a mulcsréteg vagy a széteső réteg fedezésére.

A növény további gondozása az öntözés, a gyomirtás, az etetés, az egészségügyi és formáló vágás.

Az első évben egy fiatal üzemnek szüksége van gyakori öntözésre – a talajszárítás elfogadhatatlan, de a mocsár is lehetetlen. Navigáljon a helyzetet – esős időben, az öntözés törlésre kerül, súlyos hőben és aszályban minden nap öntözött. A felnőtt fák havonta 4-szer öntöznek.

A szilva optimális verziója szezonban 3-4 alkalommal. A nitrogén trágyák korai rugót tesznek ki, a bootonizáció időszakában, a burkolat-foszfor-gyógyszerek, a betakarítás után – Nitroposka, esik, egy vastag réteget öntünk vastag rétegbe.

Egészségügyi vágás Kora tavasszal töltött, eltávolítja a sérült, száraz, érintett, növekvő belső hajtásokat. A formázó vágás lehetővé teszi, hogy a koronát gyönyörű és jól ápolt megjelenést adjon, a felesleges hajtások eltávolítása lehetővé teszi a levegő és a napsütés a koronába a napfénybe.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A fajta meglehetősen erős immunitású tulajdonosnak tekinthető, és ritkán beteg. Ez azonban nem garantálja a betegségek és kártevők sérüléseinek teljes hiányát. Mert a növény lehet veszélyes kártevők, mint pl. Szilva gyümölcs, twey és szilva mol. A paraziták és betegségek elleni küzdelemben a hagyományos megelőző feldolgozó inszekticidek és fungicidek segítenek.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

Recode Tambovsky az átlagos téli keménységben különbözik, ami ebben az almafák és cseresznye, amely nem teszi lehetővé, hogy növelje mérsékelt szélességi.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: