Szőlő ajándék a közelben

  • Szerzői: Pavlovsky Evgeny Georgievich
  • Célja: Asztal
  • Bogyó szín: Sötét lila piros
  • Íz: Muscata
  • Érési idő (szűrő): Nagyon korai
  • Érési idő, napok: 95-100
  • Fagyállóság, ° C: -22
  • Súlycsomó, g: 512
  • A virág típusa: Oboy
  • Bánat: jelentéktelen

Lásd az összes jellemzőt

A szőlő kiváló díszítés minden választási területen. A vidéki helyszínek tulajdonosai, akik nagy és finom bogyók nagy és finom bogyóként kívánnak megfizetni a hibrid fajtára egy ajándékot.

Az eltávolítás története

Ez a szőlő kiválasztotta Evgeny Pavlovsky G-t. Novoshlakhtinsk Rostov Régió. Ahhoz, hogy egy haditengerészet ajándékát kapjunk, keresztbe kerültek olyan formákkal, amelyek női virágos típusúak – egy talizmán és egy hibrid szépség. Az elsőnek új típusú sűrűségű jellemzőket és kiváló termelékenységet kellett volna adnia. A “leányvállalat” fajta szépségétől nagy ízű, telített színezést és betakarítási arányt kaptak. E két fajta kombinációjának következtében a mellbimbó ajándéka nem szerzett magas ellenállást alacsony hőmérsékleten és rezisztencia a gombás betegségekkel szemben. Az ilyen fajták kereszteződésének eredményeként kapott új típus jellemzői lehetővé tették őt, hogy meghódítsa a szőlő szerelmeseinek szimpátiáját.

Leírás

A nem elhagyott ajándék szőlőjét gazdagon növekvő bokrok jellemzik, amelyek szőlőit átfogó és erővel megkülönböztetik. A bokor fa törzse rendkívül hatalmas. A növényi levelek közepes és nagy méretűek lehetnek. Az öt éklevelű levelek színe közel van a sötétzöld árnyalathoz, és van egy minta egy web formájában, amelyet egy könnyű hang jellemez. Az elosztás földrajzában egy ajándékot termesztenek Oroszországban, valamint a FÁK-országokban.

Érlelési idő

A fajta szőlője korai tekinthető, mivel július végén érhető el – augusztus elején. Átlagosan az érés körülbelül 100 napig tart az első homályos vesék megjelenésétől. A virágzó bokor az első nyári hónap elején kezdődik.

Brozdi

Az ajándékok fürtjeit nem jellemzi kúp alakú forma, ritka esetekben henger formájában lehetnek. Az érett szőlő átlagos súlya egy csomóban 512 gramm. Az agrotechnika gondos betartásával azonban 1000-1500 g-os csomót lehet növelni.

Bogyók

A fokozat bogyókkal rendelkezik, amelyeknek megfelelő ovális formája van, amelynek tömege 8-14 gramm. Berry hús borított sűrű shell, amelynek sötét lila piros színű. A szoknyának sajátos esiknek köszönhetően a viaszhoz hasonlítva a héjat bogyók eszik során éreztem.

Íz

A mellbimbó ajándéka finom illatos ízű, amely ötvözi az édes szerecsendum jegyzeteit és a kis savanyítást. Az ilyen kombináció lehetővé teszi, hogy élvezze az eredeti csokorot.

Hozam

A hibrid fajta híres a magas hozamokról, amelyek elérhetik a 25 kg-ot az egyik szőlőbokorból. A bogyókat az átlagos szállítási mutatók nem különböztetik meg, így a termés szállítása óvatosan kell lennie, hogy ne repedjenek.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

A nagy hozamsebesség elérése egy gifting egy bokorból, amelyet a tenyésztés mezőgazdasági mérnöki céljára érdemes alapozni: a téli stroke, a normalizálás elvégzéséhez. A megfelelő megközelítéssel gazdagodhat a bogyók gazdag betakarítása, amelynek csodálatos íze van.

Leszállás

A fokozat tavasszal vagy őszi időben ültethető. Azonban előnyös lesz a növény tavasszal történő beillesztése, amely lehetővé teszi a bokrok számára, hogy jó gyökerezést végezzenek, és egy új helyen zavarják. A bokrok ebben az időben meg fogják erősíteni és felszívni olyan hasznos elemeket, amelyekkel könnyen elhelyezhetik a téli fagyot.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

A szőlő mindkét nemnél virágok vannak, ezért nem igényel további beporozást. Nagyban megkönnyíti a fajta gondozását.

Ritkítás

A kulturális metszést minden évben végzik. Ennek eredményeként az eljárás eredményeként a fagyágyazást vagy a beteg ágakat el kell távolítani. Ezenkívül érdemes néhány egészséges szőlőt kivágni, hogy csökkentsék a bokor fokozott terhelését.

Locsolás

A nyáron történő öntözési kultúrákat bőségesen kell elkészíteni. Azok a szőlő, akik kiterjedt tapasztalattal rendelkeznek, javasoljuk, hogy ezt az eljárást hetente háromszor végezzük. Ez optimálisan telepített csepegtető öntözőrendszer lesz. Érdemes megjegyezni, hogy az öntözést le kell állítani a növekvő szezonban, valamint néhány héttel az érett bogyók gyűjteménye előtt.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Alárendelt

UnderCalinks fontos gondozási esemény minden kultúrához. A szőlő ajándék nem a kiadás nem haladja meg. Az első adagoló az életének második évében költ. A növekedés ösztönzése érdekében érdemes a nitrogént tartalmazó műtrágyákat használni, és tavasszal hozza őket. Az őszi időszakban a szőlő a foszfortól és a káliumból származó műtrágyát igényli, ami segít egy olyan növény számára, amely hasznos elemekkel rendelkezik a jó telekkel.

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

A szőlőbokor egy ajándék képes ellenállni a csökkentett hőmérsékletnek, elérve a -22 Celsius fokot. A növény elterjedése a régióban a régióban egy meleg éghajlaton nem fog aggódni a menedékhelyén, és a hidegebb éghajlati övezetekben nem hagyhatja el ezt a szőlőt a télen szigetelés nélkül.

Betegségek és kártevők

Anylék ajándékának csodálatos mentessége van, ami nem szörnyű oidium és penész. Ezenkívül a fokozat szinte nem a gombás fertőzések, valamint a szürke rothadás hatásai.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

A fajta gyakran korai jellemzőket mutat, így a betakarítás augusztusban esik. Sűrű bogyók tárolhatók hűtőszekrényben vagy hűvösebb szobában. Az ilyen körülmények között eltarthatósági időtartam nem haladja meg a 3 hetet. A bogyók tökéletesen alkalmasak a gyümölcslé vagy a komplementek fő összetevőjeként. A szőlő hatalmas számú hasznos elemet tartalmaz, amelyek a bogyók friss formában történő alkalmazása miatt nyerhetők.

A szőlő ajándék a közelben nagy terjesztést kapott mind a magánszíneken, mind az ipari mérlegekben. Sok szőlő ünnepli a fajta kiváló tulajdonságait, mivel kedveli őket a finom és illatos bogyók magas betakarításával.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: