Szőlő artek

 • Szerzői: Guseva S.Ns.
 • Célja: Asztal
 • Bogyó szín: borostyán, hegyes rózsaszín csúcsával
 • Íz: szép, harmonikus
 • Érési idő (szűrő): Korai
 • Fagyállóság, ° C: -24
 • Súlycsomó, g: 1000-1200
 • A virág típusa: Oboy
 • Kóstoló minősítés, pontok: 8.9
 • Bánat: Nem

Lásd az összes jellemzőt

Az emberiség óta az ősi idők a szőlőültetvények termesztésében vesznek részt. A szőlőt friss formában használják, mind szárítottuk, és pálinkát is készítik. Az egyik új étkező szőlőfajta artek.

Az eltávolítás története

Kortárs Orosz Tenyésztő-Vinogradar Sergey Eduardovich Gusev hozta az óvodát a Dubovka Volgograd régió városában, az Artek-nek. A szakember már régóta foglalkozik a különböző szőlőfajták eltávolításában, szerzői jogokkal rendelkezik rájuk, különböző tanúsítványok.

Leírás

Artek az amatőr kiválasztás étkezési szőlő új hibrid formájára utal. A Novocherkasska és a Muscat Summer évfordulója kereszteződésével érkezett. A fajta szőlőszőlő eltávolítása és jól egyetért.

Érlelési idő

Ez a fajta nagyon korán érlelődik. A betakarítás 105-110 nap alatt van kialakítva és alszik, ez augusztus elején történik.

Brozdi

Nagyon nagy, étvágygerjesztő. A Grozdi nincs behatolása. A csomó maga kúp alakú, nem túl sűrű. Ez a szárnyal történik. Az átlagos tömege 1000-1200 gramm, és még több.

Bogyók

Az ovális formája, enyhén hosszúkás. A szín hasonló a borostyánhoz, rózsaszín csúcsával. A különválaszték bogyóinak mérete 46×26 mm. A szőlő átlagos súlya 16-18 gramm. Maga a hússzony meglehetősen rugalmas és lédús.

Íz

Az Artek szőlő íze kellemes és mérsékelten édes. A teljes érlelés után a bogyónak fényszerzője van. A fajta szőlőlé cukornái 21%. Az Artek fajta friss szőlő kóstolásának értékelése nagyon magas, körülbelül 8,9 pont.

Hozam

A Volgograd régióban a szőlő artek megmutatta magát hozamminőségnek. 3-5 szőlő szőlő található a szőlő szőlőn. Más éghajlati övekben a szőlőfajta termesztése még nincs teljesen tanulmányozva.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

ARTEK szőlő az ellátás során, bár számos tényezőt kell megfigyelni a növekvő folyamatban.

Kirakodást termel ez a fajta jobb a déli oldalról, ahol több, mint a nap.

A leszállóhely nem a vázlaton.

A szőlőszekrény közelében előre kell telepíteni.

Annak érdekében, hogy a szőlő szőlő nem sűrűsödik, érdemes periodikus vágást végezni.

Artek fajta szinte mindenféle talajban növekszik. Gyökérrendszere a talajfelszín közelében található, így a szőlő szőlő nedvesség és tápanyagok.

Leszállás

Tavaszi Artek szőlő tavasszal ősszel. Szőlőmagok beszerzése, válasszon egy túlterhelt szőlőt, és vágja le a dugványok két interstices. Válassza ki a leginkább egészséges és erős. Aztán csíráznak, és növényeket fertek a gyökérrendszer fejlesztésére. Egy hónappal később ültetett palántákat nyitott földön.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

Artek fajta virágok obo. Ők önfelvitelezések, és nincs szükségük a kereszteződésre. A szőlő virágzatát a szél beporolja. Ha az időjárás hűvös, és az esőzések séta, artek szőlője egy női színű színeknek szüksége van további beporzásra. A pamut gyapjú vagy szőrme esetében a pollen átkerül az egyik szenzorról a másikra.

Ritkítás

Az Arltek fajta-változatosságnak szüksége van, ami szükséges:

 • a hozam növelése;

 • a bogyók gyorsított öregedése;

 • a szőlő megvilágításának javítása;

 • A napelemek eltávolítása;

 • Fokozza a fagyálló szőlőt.

A fő vágás a tél után történik, amikor a fagyok fenyegetése áthalad. A nyári metszés segít csökkenteni a felesleges hajtások, levelek számának csökkentését.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

Ez a szőlőfajta ellenáll a rövid távú alacsony hőmérséklet -24 fokig. Ősszel a szőlő pörkölt lyuka tőzeg vagy fűrészpor. Gyakran előfordul, hogy a kertészeket a Fagy Fenyő élelmiszerek menedékhelyére használják.

Betegségek és kártevők

A betegség ellenállása 2 skálán van értékelve.5-2.7 pont. Ezért megelőző intézkedéseket kell végrehajtani. Rendszeresen.

Kora tavasz, mielőtt megnyitná a veséket – a réz megoldása.

A tavasz közepén, amikor az első levelek virágzik, szintén réz erőteljes.

A bootonizációs időszak alatt kolloid szürke.

Nyáron, kétszer permetezzük a gombafájás elleni kantárlással.

A vágás után az őszén – vasalható oldatával kezelték.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

Artek szőlő az érés korai fokozatára utal. Friss formában való használatra a hűtőszekrényben 0 és +7 fok közötti hőmérsékleten tárolódik. Tehát akár 3 hétig is lehet tartani. A fajta bogyók elsősorban az asztali borok gyártására szolgálnak.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: