Szőlő bogatyr

  • Szerzői: Kalugin Victor Mikhailovich
  • Bogyó szín: Sötétkék, sűrű pruinnal
  • Íz: harmonikus
  • Érési idő (szűrő): Ranestered
  • Fagyállóság, ° C: -22
  • Súlycsomó, g: 700-1200
  • Luna sűrűség: Közepes
  • Bogyó alakú: barreloid
  • Berry méret, mm: 30 x 48
  • Súly bogyó, g: 20-30

Lásd az összes jellemzőt

Több mint 8 ezer szőlő van a világon. Mindegyikük rendelkezik saját jellemzőivel és egyedülálló ízével. Tekintsük részletesebben az alábbi fajták közül – a bogatás szőlő.

Az eltávolítás története

A Bogatyr tenyésztési formája szerzője Victor Mikhailovich Kalugin, amelynek hibrid szőlője minden évben egyre népszerűbbé válik. Azok, akik érdeklődnek a tenyésztési szőlő, szívesen vásárolnak minden kiválasztási újdonságot. Sok faj már megmutatta a tisztességes eredményeket a hozamukban. Mikhailovich Viktor Ukrajna egyik legnagyobb szakasza van, ahol új fajok közül választhat.

Leírás

Bogatyr – Vintage asztal. Különbözik a nagyon nagy és édes bogyók, magas hozam, egyszerűség a termesztésben. Óvatos.

Érlelési idő

Megközelítőleg érlelés következik be augusztus 25-31. Az érés ideje 120-125 nap az első csírák megjelenésétől.

Brozdi

Nagy, lazán, mozgatható. Hengeres alakja van, súlya 700-1200 g. Néha 2 kilogramm érhető el tömegükben.

Bogyók

Az ovális, hordóforma bogyók vannak változatok. Az érettségi szín színe sötétkék, majdnem fekete. Nagyon nagy, külön bogyó a 30×48 mm méretig növekszik, és súlya 20-30 gramm.

Íz

A vintage nagyon magas minőségű. A gyümölcsök bőre puha, a hús húsos, nagyon sűrű, ropogós, magas szahara felhalmozódása, kiegyensúlyozott sav, harmonikus íz.

Hozam

A növekedési erő magas, a szőlő nagyon jól illeszkedik. A magas termékenység miatt a normalizáció szükséges. A szőlő gyümölcsök nem repednek a felesleges nedvességtől.

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

A Bogatyr szőlője nem rendelkezik sajátos termesztésében. Ragaszkodhat a szabványos rendszerhez.

Leszállás

A beszállás előtt ki kell választania egy helyet. A napsütéses oldalon kell lennie. Ha a szőlő nincs elég napfény, a termés nem lesz édes. Ezenkívül szem előtt kell tartani, hogy a szél ne vezethessen. A leszállás legkedvezőbb a déli oldalon. Lehetőleg a falak mentén ültetett. Ha a fal mentén szőlőt rendezünk, nincs lehetőség, 1,8-2 m magasságú magasságot készíthet.

A palánták ültetéséhez a következőket kell tennie. A földön 85 cm-es lyukat készítünk a mélységben és annyi szélességben. Az alján körülbelül 25 cm magasságú humusz és földréteget helyeztünk. A réteget egy réteg, és 300 g szuperfoszfátot és potash műtrágyát, valamint 3 liter fa hamut adunk hozzá. Ezután a Trance a Földön 10 cm magasságban, majd körülbelül 5 cm tiszta talajt adunk. A végén egy Holmick egy rohamban, a központban, ahol a vetőmag leszáll. 3 víz vödör vödör. Amikor a talaj szabadon lesz, fel kell robbanni, körülbelül 10 cm mély. Víz és szakadás A Föld többször szükséges 2 hetes intervallummal.

Leszállás után rendszeresen vízzel kell elviselni, és lazítsa meg a földet, hogy az oxigén jobb legyen a gyökereihez. Ezenkívül megtermékenyíti a talajt, és feldolgozza a növényt betegségek és paraziták ellen.

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

Virágok a szőlőben Bogatyr Ozoeple és a beporzásban nincs szükség.

Ritkítás

A metszés növeli a hozamot. Ezenkívül elősegíti a téli növény előkészítését, valamint a betegségek megelőzését és a kártevők támadásait. Elrontott ágakat eltávolítanak egy secateur vagy egy késsel. A részeket sima és kicsi, derékszögben kell elvégezni, hogy a sebek gyorsabban gyógyuljanak. Reloined hajtások Óvatosan eltávolítják.

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

Fagyállóság -22 ° C. Ez a fajta szőlő ajánlott az alsó formában.

Betegségek és kártevők

A gombás betegségek fennmaradása. Ellenáll a súlyos betegségeknek 2,5-3,0 pont.

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

A Bogatyr szőlő nagyszerű kilátása van a piacra, nagyon szállítva, kiváló közlekedéssel. Ennek köszönhetően jól van tárolva.

Azonban a szőlő károsodásának fő oka van. A lehetséges megjelenés megakadályozása érdekében bizonyos feltételeknek kell megfelelnie. A szőlő teljesen megszárad. A későbbi bogyók, annál jobbak. A helyet vastag falakkal kell választani, száraz, sötét, szagtalan, valamint szellőztetett. A raktárban lévő hőmérsékletet +1-től +5 Celsius-ig kell tartani. A szőlőterület tárolására szolgáló módszerek elég sok, akkor választhatsz. Ez használata engedélyezett fiókok vagy hordó kapacitású 8-10 kg, beszélő klaszter fa vagy parafa sawders; lógni a szőlőt a mezőkre; Hajtsa a polcokat 2-3 cm-es réteggel a szalmából.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: