Szőlő Emir

 • Szerzői: Kalugina kiválasztása.M
 • Bogyó szín: piros lila
 • Íz: harmonikus
 • Érési idő (szűrő): Korai
 • Érési idő, napok: 110-120
 • Fagyállóság, ° C: -23
 • Súlycsomó, g: 800-2000
 • Luna sűrűség: Közepes
 • Bogyó alakú: ovális kúp egy hülye tippel
 • Berry méret, mm: 52×30

Lásd az összes jellemzőt

A szőlő előnyben részesíti a hőt, és állandó ellátásra van szüksége. Jó termékeny talaj, támogatja és kényelmes éghajlati viszonyok hozzájárulnak a gazdag terméshez. A tenyésztők új fajtákat hoznak a mellékhatalmakhoz és betegségekhez. Az egyik ilyen fajták – Emir.

Az eltávolítás története

Az országgyártó Ukrajna. A Zaporizhia régióban, a falu Dnepropetrovka tenyésztő Viktor Mikhailovich Kalugin hozta a hibrid fajtát.

Földrajz elosztás

Az EMIR szőlő számos ukrán régióban nő, és kiváló eredményeket mutat.

Leírás

Vintage emir – magas, középső jobb. Világos zöld levelek. Fészer típus – levelezés. A növénynek van az első jel gyümölcse. A hibrid formák egyik legjobb formája.

Érlelési idő

Emir a korai fokozatra utal. Az érési időszak csak 110-120 napig tart. Augusztus utolsó évtizedében általában betakaríthatunk.

Brozdi

Középkefe sűrűsége, súlya 800-2000 gramm. Alakja henger alakú.

Bogyók

A nagy bogyók nagyon szépek, mintha nem valós. Egy bogyó mérete 52×30 mm. Szőlő színű vörös lila, annál közelebb az érés ideje, a gazdagabb szín. Emir hosszúkás forma, ovális kúp egy tompa hegyvel. Berry Súly 20-35 gramm. Még az eső időszakban is, az emir gyümölcsei nem repednek a felesleges nedvességtől.

Íz

A húsos ropogós húsnak harmonikus íze van. A fajta gyümölcsei eltűntek a faroknál kellemes ízűek. EMIR más társaikból megkülönbözteti a magas cukor felhalmozódását.

Hozam

Az új fokozat magas hozamhoz tartozik. Az erős szőlő ágakat különféle burkolatokon kell megtakarítani, szőlővel borítva.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

Lehet gyümölcs a fiatal, vékony hajtások. Gyümölcs vese zárja jó. A következő évben a rögzített növény élvezi bőséges gyümölcsöt. Birkózó szőlő gyorsan.

Leszállás

Nos, elegendő talaj nedvességtartalmú alföldön nő. Az Emir kezdeményezője olyan helyen nő, ahol a folyó áramlott. Napfényig igényes növény. Szőlő – Szabadság-szerető növény, és nem szereti a szorosságot, így ajánlott egy nagyobb gödör ásni. Általában tavasszal ültetik, a bokrok között 1,5-2 méteres, a folyosón – 3 méter.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

Hibrid emir önállóan. Nincs szükség további beporzási munkára.

Ritkítás

Szükséges minden évben elvégezni, távolítsa el a száraz, beteg ágakat.

 • Összességében az eljárást a növény eltávolítása után végezzük. A fiatal zöld hajtások eltávolításra kerülnek, nincs ideje növekedni. A szőlő zöld részét egy érett szőlő kis barna részével vágjuk.

 • Nyár megszabaduljon a száraz, felesleges ágaktól és a lombozat valamely részéből, hogy ne árnyékolja az üzemet.

Nagy jelentőségű a szőlő mesterséges képződése egy négyszögletes üzemanyag formájában.

Locsolás

A bokor ültetése után öntözésre van szüksége. Szezononként legalább 4-szer öntött.

 • Először tavasszal.

 • Aztán a folyás előtt.

 • Ezután, amikor a szőlő érett és színezést ér el.

 • Utolsó alkalom – a téli időszak előtt novemberben.

Az esős időjárás kiküszöböli a további öntözés szükségességét.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Alárendelt

A beszállás előtt humuszt kell készítenie, hogy a magvak erőteljes gyökérrendszere legyen. Ne hagyja figyelmen kívül ezt az eljárást, ha erős, jól fejlett növényt szeretne növekedni. 2 kg hamut, 0,5 kg nitroamofozki, 1 vödör földet adunk a nitrogénhez.

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

Az emir könnyen elviseli a hőmérséklet -23 ° C-ra. Súlyosabb éghajlat alatt jobb, ha a mezőgazdaságot lefedi a szőlő károsodásának elkerülése érdekében.

Betegségek és kártevők

A fajta ellenáll a sok betegségnek és kártevőknek, különösen az első években. De még mindig különleges készítményekkel kell megelőző intézkedéseket kell végeznie. Ellenáll a betegségek elleni védelemmel szemben 2,5-3,0 pont.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

A hasznos termék jobban használható. A sűrű bőr védi a szőlő húsát, és növeli a legfeljebb 2 hónap elteltével hűvös helyen. Az ilyen bőrt könnyen megrágja, és nem zavarja a szőlő ízét. A darazsak nem károsítják a gyümölcsöket. Az EMIR fajta bogyók alkalmasak házi borok, gyümölcslevek készítésére. Szállítási magas.

Értékelések áttekintése

A tapasztalt szőlő elégedett egy új fajtával. A bogyók továbbra is nagyok maradnak, és a következő évszakokban nem válnak kisebbnek. A gazdag betakarítás lehetővé teszi, hogy élvezze a friss szőlőt és előkészítse a jövőbeni készleteket.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: