Szőlő guna

  • Szerzői: Ns. Sukatnik, Lettország
  • Célja: Univerzális
  • Bogyó szín: sötét rózsaszín
  • Íz: egy öv aromával
  • Érési idő (szűrő): Korai
  • Érési idő, napok: 95-100
  • Fagyállóság, ° C: -25
  • Súlycsomó, g: 100-150
  • A virág típusa: Funkcionálisan nők
  • Luna sűrűség: Középsűrűség

Lásd az összes jellemzőt

A szőlőlfajták étkezése nem túl híres, de méltó a figyelem. Olyan és a guna fajta, amelyet gyakran a középső sávban termesztettek. Ez a hibrid a kék lett fajta és a zöld francia a végén lila-rózsaszín gyümölcsök, nagyon kellemes ízű. A fokozat erősebb, gyakorlatilag nem sérül meg a kártevők és betegségek. Nagyon racionális, hogy több bokrot tartalmazzon ebben a csodálatos változatban a szőlőskertben.

Az eltávolítás története

A fajta egy tehetséges lett tenyésztő által származik. Sukatnikom. 1959-ben történt, hogy új hibridet szerezzen, a szerző átkeltette a Daviez Zila fajtát és a Madeleine Anhevin. Megállítja a zila – a helyi lett fajta, amely tökéletesen növekszik a balti állapot körülményeiben, nem különbözik a magas hozammal, a kefével 20 bogyóként, de a helyi körülményekhez, a kék bogyókhoz igazodik. Madeleine Anhevin – francia vintage asztali szőlő, zöldes-fehér bogyók, a nap napja egyszer széles körben elterjedt Oroszország és Ukrajna déli részén.

Földrajz elosztás

Mivel az északi hibrid a balti államokban, az orosz középső sávban kerül elosztásra. Moszkvában, Tver, Leningrad régiókban a nem megfelelő kultúra rajongói termesztik.

Leírás

Szőlőszőlő korai érlelési szőlő vörös bogyókkal. 6-8 kg-t gyűjthetsz a bokorból. Sokoldalú fajta, belőle bort vagy étkezést tehetsz. Édes hús finom és Belch. Bőr Berry Sűrű, lejtős juice. Ez a szőlőfajta jó kompatibilitást biztosít. A Frost -25 fokos, hogy a fajta ígéretes még a középső sávban. A merev bőrnek köszönhetően jó szállítható. A pluszok közé tartozik a penész és az oidium ellenállás. Gyakran ez a szőlő önkényes.

Érlelési idő

Koraira utal, egy nem szakszervezeti kultúrában termesztik a középső sávban. A bogyók érlésének ideje 90-100 nap. A nyártól függően a moszkvai régió változata augusztus végén – szeptember közepén.

Brozdi

A menekülésre kiterjedő fedelek száma – átlagosan 1,5-1,8. Breakdi kicsi, súlya 100-150 gramm, közepes sűrűség. Hosszúságok – akár 15 cm-ig.

Bogyók

Ez a fajta gyümölcsöt kerek vagy ovális alakú, sötét rózsaszín színű. A pép egy kicsit nyálka, az élelmiszer bevétele során, az érintett illatnak érezhető. Berry tömeg – 4,5-5 gramm. Édes és kissé savanyú. A héja rovására a hűtőszekrényben tárolható, jól szállítva.

Íz

A bogyók édes ízű ízűek, íze egy kicsit hasonlít Isabella, mert a fokozat a kék fajtából származik.

Hozam

A bokor termesztési körülményeitől függően 6-8, vagy akár 10 kilogramm. De a jó termésért, léteznie kell egy nagyon mély réteg termőföld, így a gyökerek, ahol fejleszteni. Lehetetlen friss trágyát készíteni, de a visszacsévélés rengeteg szükséges anyagot ad.

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

Ha a gunát a középső sávban termesztik, óvatosan kell megközelítenie az egyes szakaszokat. A legfontosabb – válassza ki a megfelelő helyet. Ne illessze az észak felé néző lejtőket, a helyet egész nap a nap boríthatja. És nem illeszkedik a nehéz, alacsony szellemű, agyag talajok, egykori tőzegek. Ez a kultúra kényelmes körülményeket igényel.

Egy bokor tavasszal ültetik, hogy ideje legyen szorosan. Egy előre betakarított gödörbe ültetett, vízelvezető eszközzel és műtrágyával és humuszokkal. A helyet a nap folyamán jól kell fedezni, különben a bogyók lehetnek elegendő napsugárzás, nem fognak okozni.

Leszállás

A bokor alatt lévő gödörök ősszel készülnek. Legalább 60 centiméter mélységnek kell lennie, és jobb, mint 1 méter. Jól leeresztett: az alsó részen vannak olyanok, tégla zsetonok vagy kövek a vízelvezetéshez. Ezután a homokréteg, majd egy termékeny föld a folyosón túlnyomó trágya, hogy nitroammoszint.

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

Virágok a szőlőben kizárólag nőstény, figyelembe kell venni ezt és a földet a bokrok családok közelében.

Ritkítás

Őszi bokor levágott, anélkül, hogy vágás lenne, rossz gyümölcs lesz. Ha a fokozat díszítőként ültet, akkor nem vághatja meg. Csak tedd a bokrokat az Arbor körül, csak gyenge és beteg ágakat vágtunk. Amikor az ige leszállás, az őszi eltávolítja az összes hajtást 1 centiméter átmérőjű. A menekülésre, hogy 3-5 vesét hagyjon.

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Alárendelt

Szőlő, mint a kultúra, és különösen guna, szeret gazdag talajt. Nagyszámú műtrágyát igényel – jól átdolgozott trágya, szőlő ásványi komplexumok.

A zöld tömeg kiterjesztéséért felelős nitrogén, a menekülés növekedése tavasszal történik, mint karbamid vagy nitrát. Foszfor szükséges a virágok és gyümölcsök kialakulásához, a szuperfoszfátot a virágzás elején vezették be. A kálium felgyorsítja az érlést, közelebb van az őszhez. A réz, a bór és a cink is szükséges a növény kialakulásához, ezek a nyomelemek speciális komplexeinek részeként járulnak hozzá.

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

A havas télen túlterheltek és menedék nélkül lehetnek. Garázsfajtának ajánlott, aztán nem távolítják el a téli, és általában tökéletesen elsöprő.

Betegségek és kártevők

A fajta ellenáll a penész, az oidium, a penész fő betegségeinek.

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

A Browdi a hűtőszekrényben tárolható.

Értékelések áttekintése

A visszajelzések szerint a Guna jól tolerálja a téli telefont, a hozam átlagos. Azok, akik nem szeretik az isabelite ízét, forraljuk el ebből a fokozatból.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: