Szőlő győzelem

 • Szerzői: Negrul A.M. és Zhuravel M.VAL VEL., A Vira központi ázsiai állomásai
 • Célja: Asztal
 • Bogyó szín: Fekete penis raidrel
 • Íz: szép, harmonikus
 • Csontokkal: Igen
 • Érési idő (szűrő): késő
 • Érési idő, napok: 144
 • Fagyállóság, ° C: -18
 • Súlycsomó, g: 500
 • A virág típusa: Oboy

Lásd az összes jellemzőt

Victory fajta – kiváló választás az ország déli régiói szőlőjének, idővel tesztelt, nem rosszabb az új szőlőfajták hozamához és külső látványosságához. Az agrotechnikai technikák tiszteletben tartása alatt az Üzbegisztánból származó értékes ajándék örömmel fogadja Oroszország szőlőjét hosszú ideig.

Az eltávolítás története

A győzelmi fajta eltávolításra került a 20. század közepén Tashkentben a Taskentben. BROBLERS A. M. Negrul és M. VAL VEL. Zhuravel a hibrid létrehozására a Zakanansky szőlőjét keresztezve Muscat Hamburg. Kezdetben a győzelmi fajta Zoned és elosztott Üzbegisztánban. A termesztési zónát ezután kibővítették, sikeresen termesztették az ország déli régióiban. A fő tulajdonságok és jellemzők a keleti asztali fajtákra vonatkoznak.

Leírás

Helyes és oltott nyüzsgés vintage csíkos. Különböző, szép, dekoratív megjelenéssel. Lehetővé teszi, hogy kertészeti pavilon, pergol, ívek, teraszok használata. A közepes méretű lemezlemez, erősen szétválasztott, ötszárnyú, sima, világos zöld, a lap alján levő sörték becenevével. Halvány rózsaszín foltok jelennek meg. A jellemző tulajdonság rövid interstices. A fiatal hajtások zöld színűek, a napos oldalról kissé vöröses, ritka szőrszálak. Barna szőlő.

A fajta gyümölcse 3-4 éves növekedésre kezdődik. Megnyugtatja a szezonban.

A győzelem gyümölcsei mind friss formában, mind szárításhoz, téli tárolásra alkalmasak. A fajta fő tulajdonságai:

 • Gyenge fagyállóság:

 • A betegségekkel szembeni ellenállás magas, a kártevők átlagában, a gombás betegségek elpusztítása;

 • Magas szállítási és piacképesség;

 • Sylgorosphere;

 • Hosszú távú tárolás lehetősége.

Érlelési idő

A növekvő szezon 144 nap. A déli régiókban szőlő szeptember közepéig alszik.

Brozdi

Nagy, hosszú, elég laza, henger alakú klaszterek, sűrűség – átlag. Súly 300-500 g. A kefék lábai a rögzítés helyén lógnak a futáshoz, a minimális túrákhoz.

Bogyók

Nagyon nagy, fekete, 37 mm hosszú, 26 mm szélességű, plumatikus, enyhén hosszúkás alakú, vastag bőrrel borított, kifejezett, kék viaszlánc – pruhin. A bogyók átlagos súlya – 14-16 g, néha eléri a 25 g-ot. A hús lédús, húsos, 2-3 magot tartalmaz. De a magok nélkül találhatók.

Íz

Az érett gyümölcsök szukrászisak 26% -ra, savtartalomra 6,3 g / dm3. Az ilyen kombináció édes édes, frissítő ízű harmónia. A tastorok nagyra értékelik a szőlő győzelmét és a leginkább bemutatható nézetet a többi szőlőfajtához képest.

Hozam

A növény átlagosan 40-50% gyümölcs nélküli hajtások, az Escape 1.1. A legmegfelelőbb éghajlati viszonyokban a hozam eléri a 11-15 tonnát 1 hektárral vagy 10-12 kg-ot a bokorból.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

A talaj termesztése és a talaj nedvességének agrotechnológiájával szembeni győzelem. Közép-Ázsiában az osztályt öntözés kultúrájaként termesztik, télen menedékkel. Alkalmazzon nagy ventilátorképződést a függőlegesen telepített készleteken. Az érés során az öntözési szőlő nem, hogy elkerülje a bogyók károsodását és a penész megjelenését.

Megfelelő talajok a termesztéshez, a Loam. A savaságnak:

 • Gyengeség (pH 5.5-6.öt);

 • semleges (pH 6.5-7);

 • Sár (7-7,5).

A növény igényes a megvilágításról, nem közelíti meg a felszín alatti vizek.

Leszállás

A győzelem palántái, megfigyelve a legtöbb fajtára közös szabályokat: napos, emelkedett, hideg széltől védve. Tekintettel a gyors növekedés a bokrok és a hatalom területe egy növény, a köztük levő távolság kell bízni 1,5-2 m. A Trellis javítása a szőlő támogatásaként.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

Az obroat virágok, a beporzás speciális technikái nem szükségesek. Lehet végrehajtani a pollinatort a női virágos típusú fajtákhoz.

Ritkítás

A fajták jellemzői 10-12 szeme segítségével lehetséges. Tavasszal a gyümölcs nélküli hajtások eltömődése, 4-8 jól elterjedt szőlővel hagyva. A gyümölcs vesék nagyrészt a menekülés tetején találhatók, ezzel kapcsolatban hosszú vágást használnak. A bokrok túlterhelése, a szőlő kiskorúak és egyenetlenül érnek. Ennek elkerülése érdekében hajtsa végre a hajtások kétharmadát és a gőzölést.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

Az alacsony téli keménységű fajták kötelező óvatos menedéket igényelnek a télen.

Betegségek és kártevők

A szőlőültetvények oka lehet írástudatlan ellátás: vágás, nem időben, késői öntözés vagy túlzott talaj hidratálás, a fajta győzelemre gyakori gomba-betegségek megelőzésének hiánya. A felesleges nyári üledékek és az éles hőmérsékletváltozás növekvő gomba provokálhat. A küzdelem a fungicidek használatához, megfigyelve a feldolgozó üzemek dózisát és szabályait.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

Szőlő nagyszerű a téli tároláshoz. A minőségi fajták lehetővé teszik a bogyókat, hogy ne használjanak hosszú ideig, miközben megőrzik a bemutatható megjelenést és a friss termés tulajdonságait. Jelen van a gyümölcsök hidrofil kolloidok (poliszacharidok, pektinek, barnító anyagok), hozzájárulnak a szükséges mennyiségű víz gyümölcseinek megőrzéséhez.

A szőlő szárításkor a győzelem egy nagy mazsolát, kívülről hasonlít a szilva.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: