Szőlő hajnalban nem rendellenes

 • Szerzői: Pavlovsky E.G
 • Célja: Asztal
 • Bogyó szín: Fényes lila
 • Íz: Muscata
 • Érési idő (szűrő): Nagyon korai
 • Érési idő, napok: 100-105
 • Fagyállóság, ° C: -23
 • Súlycsomó, g: 670
 • A virág típusa: Oboy
 • Könnyed károsodás: Fenntartható

Lásd az összes jellemzőt

Megnövekedett hajnal – ez egy erőteljes és szerény ultrahed szőlőfajta, amely meleg éleken élőhelyre származik. Szerencsére ő, a korai fokozatok nagy részében, a hidegebb régiókban.

Az eltávolítás története

A fajta a fáradhatatlan munka miatt jelent meg. G. Pavlovsky, aki a talizmán híres fajtái és bíboros fajtái. A tehetséges tenyésztő az új hibridben kapott, ami a szülői fajtákból származó legjobbak, a hozam, a megvetés, a szállítási lehetőség, a csodálatos íz. A szőlő hajnalát friss formában fogyasztják, asztali és desszert borok készítésére, gyümölcslevek formájában, kompotálása, lekvárok, dzsemek formájában.

Földrajz elosztás

Kezdetben a fokozat az Oroszország és a szomszédos országok déli régióiban termesztett termesztésre vonatkozik: a Fekete-tenger és az Észak-Kaukázus, Kuban és Krasnodar terület, Moldova, Krím és a Downe Steppes. Azonban a korai érlési időpontok a hidegebb területekre álltak rendelkezésre. Megismerkedtem vele, és jó növényeket kapok Altai-ban, az urálokban, Primorye-ben.

Leírás

A hibridet a déli régiók termesztésére tervezték, ahol képesek feltárni azokat a tulajdonságokat, amelyekre a szülői fajták odaítéltek.

Tőlük a leszármazotta elvette a legjobbat, és egyedülálló tulajdonságokat szerzett. Például nemcsak ellenáll a súlyos betegségeknek és az alacsony hőmérsékleteknek, hanem a szállítmányozhatóságnak, a csodálatos eper utáníznek, rózsaszín jegyzetekkel.

A nagy ellenálló magas bokrok egy erős rugalmas szőlőt adnak, ami szinte a teljes hosszúságú. Fényes zöld, háromcsillapított közepes méretű levelekkel borított hajtások. A virágosok megegyeznek az összes fajtával.

Érlelési idő

A hibrid egy nagyon korai fajta, míg a növekedési időszak kezdetétől 100-105 napig érlelés időtartama van.

Brozdi

Nagy kúpos és hengeres klaszterekben bogyókat gyűjtenek a középső ecsettel, néha laza sűrűségben. A gyümölcs súlya 670 gramm, de ez nem a határ. Mindez az éghajlati és agrotechnikai viszonyoktól függ. Legfeljebb 1 kilogramm növekszik a tökéletes sziklákkal. A dekoratív tulajdonságok nagyon magasak – színes kefékek maguknak fényes akcentussá válnak, bármilyen asztali ünnepi.

Bogyók

Nagy lekerekített fényes lila bogyók, súlya 12-16 gramm, mint egy mágnes, vonzza a figyelmet. Sűrű, lédús, ropogós hús 2-3 csontos borítású, vékony bőr, amely szinte soha nem érezhető evés közben. Mindazonáltal megmentheti a bogyót a szállítás során a deformációból. Szőlő cukorja 200 g / dm³, savasság 6 g / l.

Íz

Zarya Muskaya – Ez egy kifejezett nutmess íze csodálatos rózsaszín-eper hosszú utóízzel.

Hozam

A hibrid a magas hozamú fajtákra utal, hogy ha szokatlan ízű, akkor nem lehet, de örülhet. Ahogy azt mondják, ez a bogyó nem sokat történik – egy bokorból akár 20-25 kilogramm összegyűjti.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

A megfelelő leszállás és a későbbi ellátás egy egészséges szőlővel ellátott kertész biztosítja, és garantálja a jó hozamokat.

Leszállás

Délen, tavasszal vagy ősszel kirakodott. A hidegebb éghajlatú övezetekben a növényi palánták nem ajánlottak az ősszel, mert nem gyökerezik, ami azt jelenti, hogy télen meghalnak. Az új hibrid a mérsékelt világítással ellátott sima helyeket preferálja. Nyitott területek a sunging naphoz, hogy ellenjavallt – egy bogyó “süthet”, de az állandó árnyékolás nem lehet. A bokroknak szüksége van egy zónára, amelynek bizonyos része a napfénynek.

A talajnak táplálónak, lélegzőnek kell lennie, semleges savassággal. Landing algoritmus:

 • A kutak szabványos – 80x80x80 cm;

 • A foszfor-potash műtrágyák hozzájárulnak a komposzt hozzáadásához;

 • Az alján elrendezik a törmelék vagy törött tégla vízelvezető réteget;

 • Ugyanakkor az öntözési cső telepítve van;

 • Ezután öntsük a földréteget 30 cm vastagsággal;

 • Szerelje be a vetőmagot, gondosan megragadta a talajt, hogy ne károsítsa a gyökérrendszert;

 • Ezután a talaj szorosan szorosan szorosan, 2 vödör vizet öntöttünk, és egy gördülő kört mulasztott.

A követelmények egyszerűek, de segítenek az egészséges növény számára, amely hosszú és jó gyümölcsöt képes.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

A hibrid virágzik a peremvirágokkal, és nincs szükség további beporzásra.

Ritkítás

A fajta szándékosságát a vágásban is befolyásolja, vagy inkább az éves vágás hiányában. Egészségügyi intézkedéseket hajtanak végre a szőlő lerövidítéséhez, 6-8 szemmel.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

Annak ellenére, hogy az eredeti eredet szerint a fajták képesek ellenállni a negatív hőmérséklet -23-ra, még mindig van menedékre, ha hideg területeken növekszik. A szőlőt eltávolítják a Steller-ből, a lehető legnagyobb mértékben a földre. A következő lépés a huskiens, nád, széna és mások szigetelése. Ezután továbbra is fedezi a mezőgazdasági, a burkolatot, a filmet és elalszik a Földet. Súlyos fagyokkal, a legjobb, ha a hó felett öntjük.

Betegségek és kártevők

A Pavlovsky szőlő tehetségének köszönhetően a funga betegségek – 2,5 pont. Neki, csak a farkasok és a lebegő, akik a virágzás idején élvezni fogják őket. Oss fajta hajnal nem szörnyű, de a madarak enni érett édes bogyók. Ennek megelőzésére, a növény kezeljük 2-szer gombaölő megkezdése előtt a virágzás, helyettük tetszés egy réz-szulfát oldat. A kártevők elleni küzdelemnek meg kell akadályozni, mert sokkal nehezebb megszabadulni tőlük. A rovarirtóként használhat olyan gyógyszereket, mint “DNO”, “Sumycin”, “Nitrafen”.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

A szőlő legfeljebb két hónapig tartó hűtőszekrényben vagy különleges tárolási létesítményeknél, amelyek hőmérséklete nem magasabb, mint +7 fok. Jó szellőzés és mérsékelt páratartalom.

Értékelések áttekintése

A Grapes Dawn A legtöbbBath nagyszámú véleményt kapott a kerekekből a webhelyeikben. Sok ember, mint sokoldalúság – A gyümölcsök tökéletesen ellenállnak a szállításnak és a tárolásnak, finom és illatos bor, kiváló gyümölcslevek és kompótkezelés. Nem kevésbé pozitív visszajelzések maradnak a fajta megjogossága, a betegségek ellenállása, az állandó metszés szükségességének hiánya miatt. Nos, természetesen a lenyűgöző és csodálatos íze nem tudott sok figyelmet fordítani.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: