Szőlő Kishmish Citron

  • Szerzői: Zagorulko Vitaly Vladimirovich
  • Célja: Asztal
  • Bogyó szín: Fehér
  • Íz: A citron típusú táplálkozással
  • Csontokkal: Nem
  • Érési idő (szűrő): Korai
  • Érési idő, napok: 110-115
  • Fagyállóság, ° C: -21
  • Szinonimák nevek: Limonchik
  • Súlycsomó, g: 1200

Lásd az összes jellemzőt

Szőlő, mint a kertészek által ismert kultúra, hosszú ideig. Annak ellenére, hogy hosszú története az alkalmazásban, kevés sikere megtalálni a megfelelő megközelítést e növény. A modern hibridek nagymértékben egyszerűsítik a tenyésztésüket, és bőséges hozamokat adnak. Az ilyen osztályok közé tartozik a Kischimish Citrom.

Az eltávolítás története

Egy új hibrid formát eltávolították viszonylag a közelmúltban egy Lover Grapeter Vitaly Vladimirovich Zagorulko. Az új fokozat 3 gramm medionitáshoz tartozik. A kiválasztási hibrid ugyanabból a családból kiemelkedik, mint Kishamis Volodar.

Leírás

A Kishmisha neve egy citromos citrom, mert van egy könnyű citromsav ízlés. A fajta a fajta túlnyomórészt technikai. Kiváló desszert és étkezési hibák kiderül, de friss formában használható.

Érlelési idő

A korai osztályokra utal. 110-115 nap elteltével technikai érettség következik be. Lehetőség van az első gyümölcsöt augusztusban – szeptember elején. Meg kell azonban jegyezni, hogy az Oroszország régiói számára átlagos klimatikus körülmények között a szőlőbokrok nem ajánlottak. Túlterhelés eltolódik a növekvő szezonban.

Brozdi

Van egy henger alakú, közepes sűrűségű. Az egyik klaszter súlya elérheti az 1200 g-ot.

Bogyók

A bogyók formája az ovális ovális-ovoidból változik. A fehér szín gyümölcseiben nincs csont, puha rudima találkozhat a hús és a lédús. Egy bogyó súlya eléri a 3,5-4 g-ot. Közép-sűrűségű bőr, szinte soha nem érzi magát.

Íz

A fokozat vonzó a harmonikus ízével, a táplálkozás kombinációjával a citrom típusú citrus jegyzetekkel.

Hozam

Fajta fajta. Egy bokorból 9 és 12 kg közötti összegyűjthető. Jó szállítási mutatókkal rendelkezik. Van egy feszített betakarítási időszak.

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Szőlő Kishmish Citron

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Szőlő Kishmish Citron

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

A növény gondoskodik az ellátás során. A kiválasztott napelemek növekedéséhez. Szükség van a vázlatok ellen. Előnyösebb az oldal déli vagy délkeleti oldalán. És nem szabad megragadni a falak mentén és a fák mellett. Bármely árnyékolás negatívan tükrözi mind a bogyók minőségét, mind a bokor virágzó fejlődését.

Jó növekszik a termékeny, jól leeresztett talajokon. Sughous talaj előtti felszerelés. Készítsen humuszt, komposztot, fa hamut. Egy évvel később megismételte az etetést. Ezt követően az elkészített telken lévő szőlő el lehet ültetni.

Az öntözésnek mérsékeltnek kell lennie, mérsékelten bőségesnek kell lennie. A kizárásoknak szükségük van a gyökérrendszerben lévő víz stagnálására, ami reinclinerhez vezethet. A legjobb a csepegtető öntözés megszervezése a szőlőültetvényen.

Szükséges a tavasz és a téli táplálás. A tavaszi etetés egy löket, ásványi műtrágyák (nitrogén, foszfor, kálium) készítése. Ez lehetővé teszi, hogy a növény aktívan növekedjen a hajtások és levelek, valamint a gazdag betakarításhoz.

De az ásványi műtrágyáknak óvatosnak kell lenniük, különösen nitrogénnel. A többlete negatívan befolyásolja a bokor termését és egészségét. Abban az esetben, ha a talaj termékeny, nincs szükség további étkezésekre.

Leszállás

Az ültetéshez egy meglehetősen volumetrikus gödröt készítünk: 40 80 cm-rel és 60 cm mélyen. A gyökereknek tágasaknak kell lenniük. A leszálló gödör elalszik rétegekkel. Először van vízelvezetés. Lehet kavics, törött tégla, zúzott kő. Ezután homok, humusz, utolsó réteg – termékeny talaj.

A gyökér nyakát kell fizetni. 5 cm-rel mélyül. A palánta ültetése után egy kis holmik készült, a gödör szakadt és bőven öntözés. Távolság a palánták között 2 m, a sorok között 3 m.

A felkészült autumn dugványok jó mutatók vannak a gyökeresedéssel.

Szőlő Kishmish Citron

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

Szőlő Kishmish Citron

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Szőlő Kishmish Citron

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Szőlő Kishmish Citron

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Szőlő Kishmish Citron

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

Cishmish citration OBROY. Emellett a növényi szőlő-pollinátor szükségesség eltűnik. A gyümölcs petefészek közel 100%, erő nélkül. A szőlő jól érez.

Ritkítás

A curnestic növény erős ellenálló. Ezért az időszerű vágás, amelyet ősszel, betakarítás után végeznek. Átlagosan 6-8 vese. Távolítsa el a malacokat és hajtja a gyümölcsöket. Egy ilyen vágószalaggal jó gyümölcsökkel.

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Szőlő Kishmish Citron

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Szőlő Kishmish Citron

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

Hibrid téli ló. A leesés -21 fokig tartó hőmérsékletet vesz igénybe. A szőlőt szükségszerűen a téli fedezi, amely ebből a szintből 5-10 fokos csökkenést jelent. Ez lehetővé teszi, hogy megkeményítse a tenyésztést, amely pozitívan tükröződik a növény fejlődésében.

Betegségek és kártevők

A QITRON KISMISH átlagos mutatókat mutat be a fertőző betegségek szembesülésében. A gombás betegségekkel szembeni ellenállás, a Mildu és az Oidium 3,5 pont. Ezért a szezont többször megelőző kezelés végzik.

Nem kevésbé árt az alkalmazandó madarak és rovarok, különösen a darázsok. Édes, illatos bogyók, mint a nagyon sok, így minden csokor rejtőzik egy rács-táska.

Szőlő Kishmish Citron

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

Szőlő Kishmish Citron> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

Szőlő Kishmish Citron> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

Szőlő Kishmish Citron> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

Szőlő Kishmish Citron> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

A csokorok jól fekszenek, miközben nem veszítenek el a nyersanyag megjelenését és ízét körülbelül egy hónap.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása