Szőlő málna szuper

 • Szerzői: Vaselily Ulyanovich
 • Bogyó szín: sötét rózsaszín
 • Íz: harmonikus
 • Érési idő (szűrő): Korai
 • Súlycsomó, g: 574
 • A virág típusa: Oboy
 • Luna sűrűség: közepes sűrűség és laza
 • Bőr: Sűrű
 • Bogyó alakú: Extraly ovális, enyhén hegyes hegyekkel
 • Súly bogyó, g: 8,7

Lásd az összes jellemzőt

Szőlő, mint a felnőttek és a gyerekek. A tenyésztők gyakran kérlek, új érdekes fajtákkal rendelkező kertészek, javítják őket, megpróbálják megőrizni és megerősíteni a bogyók ízét és vonzó megjelenését. Málna szuper – a tenyésztés jó eredménye, pozitívan becsült sok dacket.

Az eltávolítás története

A fajta megjelent a Vasily Ulyanovichnek köszönhetően, aki a Victoria és Zagrev kereszteződésével hozta létre. A Málna Supere “szülei” a következő jellemzőkkel rendelkeznek:

 • korai termékenység;

 • nagy cukortartalom a bogyók összetételében;

 • A gyümölcs íze.

Leírás

A megjelenés vonzó és esztétikai, árucikk. Annak megértése érdekében, hogy érdemes-e egyfajta a telken, figyelembe kell venni.

Érlelési idő

A szokásos éghajlat alatt a korai érésű bokrok 3 hónapig képesek jó betakarítást adni.

Brozdi

Az esztétikai klasztereknek kúpos vagy hengeres gyönyörű alakja, valamint a középső sűrűség és a hűség, ami a bogyók miatt nem túl ragaszkodnak egymáshoz. Az egyik klaszter súlya átlagosan 574 g.

Bogyók

Érett gyümölcsök nagy, sötét rózsaszín, sűrű bőr és hús-lédús hús. Van egy hosszúkás ovális formája, a csúcs kissé hegyes. Az átlagos súlya egy szőlő – 8,7 g.

A leggyakrabban friss formában történő fogyasztásra használják, szintén előállíthatók gyümölcsleveket és kompótesteket is.

Íz

Az íze harmonikus, egyes esetekben torta és kellemes.

Hozam

A helyszíni hajtások jól fejlődnek, átlagosan 2 virágzattal láthatók. A vintage 3 évig összegyűjthető az ültetvények ültetése után a földön.

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Szőlő málna szuper

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Szőlő málna szuper

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

A kultúra mind nyitott talajban, mind az üvegházhatású körülmények között termeszthető. Ahhoz, hogy kiváló minőségű betakarítást szerezzen, és az egészséges növény megőrzésének tisztában kell lennie néhány árnyalattal.

Leszállás

A leszállás folyamatában a talajban a málna szuper osztályának figyelembe kell vennie a telek más fajtáinak jelenlétét. Szükséges, hogy a palánta ezt követően nem vette át valaki más területét. E fajterülethez egy erősen megvilágított területet kell választanod, hogy a gyümölcsök megvásárolhatják a fajtát, világossá és gyönyörűvé váljanak. Az árnyékolt területeken a bogyók halvány színt vásárolhatnak, mivel gyakran zavarják őket más fajtákkal.

Szőlő málna szuper

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

Szőlő málna szuper

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Szőlő málna szuper

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Szőlő málna szuper

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Szőlő málna szuper

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

Obroat virágok, amelyek nem igényelnek pollinátorokat.

Ritkítás

A vágás fontos része a termesztésnek, időszerűnek kell lennie. Megszabaduljon a nem pronomikus hajtásoktól. Rendszeresen meg kell tenni, mivel képesek sok hasznos elemet húzni az üzemből, ami segít csökkenteni a terményt. A gyümölcsök gyenge minőségűek.

10-12 csúcs maradt a jó folyamatokon. A kefékben lévő bogyók érlelési ideje alatt a levelek elkezdődnek, amelyből szükséges, hogy megszabaduljon, hogy a gyümölcsök megfelelő mennyiségű napfényt kapjanak.

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Szőlő málna szuper

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Szőlő málna szuper

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

A fajta -25 fok. Télen menedékre van szüksége.

Betegségek és kártevők

A kultúra átlagos ellenállása a különböző betegségekkel és kártevői támadásokkal szemben. A fajta fő ellensége a wasps, hogy az illat a bogyókból származik.

Szőlő málna szuper

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

Szőlő málna szuper> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

Szőlő málna szuper> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

Szőlő málna szuper> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

Szőlő málna szuper> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

Brozdi jól tárolt. Ez a minőségi fokozat a szülőpárból kölcsönzött.

Értékelések áttekintése

A kertészek úgy vélik, hogy a málna szuper teljesen helyettesíthető a nem produktív és szeszélyes szőlő, mivel jó fagyállósággal, magas hozammal és tisztességes mentességgel rendelkezik különböző betegségekkel szemben. A fajta értékelhető a kedvezőtlen időjárás és a magas szintű szállítási teljesítmény jó toleranciájára, amelynek köszönhetően kiváló minőségű klasztereket termelhet, és szállíthatja őket más régiókba.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása