Szőlő memória tanár

  • Szerzői: Pavlovsky Evgeny Georgievich
  • Célja: Asztal
  • Bogyó szín: Sötét vörös
  • Íz: harmonikus, szerecsendió
  • Érési idő (szűrő): Nagyon korai
  • Érési idő, napok: 95-105
  • Fagyállóság, ° C: -23
  • Súlycsomó, g: 500-1000
  • A virág típusa: Oboy
  • Bánat: Nem

Lásd az összes jellemzőt

A tanár memóriájának masszív felsõ szőlőszőlője meghódította a legtöbb szőlő szívét. A növények megjelenése és ízletes aromája az íz és a harmónia ínyenc telítettségét vonzza. Ez a fajta termesztése nem csak a kedvéért megszerzése termés, hanem esztétikai élményt – ez biztosítja szemlélődés erős és buja kultúra.

Az eltávolítás története

A név a szőlőfajta beszél magának: az ő új tenyésztő amatőr Evgeny Georgievich Pavlovsky dedikált memóriával tanára – a legenda Vinogradar készség és. DE. Kostrikin. 2015-ben, a fajta-ben elnyerte a díjat a kategóriában „Consumer Sympathy” keretében a „Solar Border” profil verseny, és a következő évben nyújtottak be állami nyilvántartás. Ebben az esetben a hibrid tesztek nem érkeztek ezen a napon.

Pontosan azt mondhatjuk, hogy a tanár memóriájának hibrid fokozatának “szülei” – a talizmán típusai és a bíboros – koraisággal, fagyállósággal és sok betegség mentességével. Ugyanakkor a kiválasztási anyagot kiváló íz, szerecsendió aroma és étvágyfajok különböztetik meg.

Földrajz elosztás

Az állami nyilvántartásban szereplő felvétel szerint a tanár memóriájának gyümölcskultúrája nőhet az egész Oroszországban. De az északi régiókban és a mérsékelt éghajlat mellett a szőlőbokrok a menedékház alatt vannak.

Leírás

A bokorot egy zöldséggel és terjedéssel, betűkkel több világbarna lövés, amely 5-7 m-re emelkedik. Sötétzöld levelek, öt-szeresedényes, nagy méretű.

Érlelési idő

Meg kell érni a gyümölcsöt 95-105 nap. Ez lehetővé teszi a változatosság számára egy nagyon korai érési időszak gyümölcskultúrái számára. A szőlő jellegzetes jellemzője, hogy az érett klasztereknek nem feltétlenül kell azonnal lőni a bokrokkal. A bokor kivonata segíti a gyümölcsök mennyiségének növelését. A Perevani szőlő megtartja ízeik jellemzőit, és nem veszíti el az árut.

Brozdi

Közepes sűrűségű és tömeges braddie. Méretük 40-60 cm hosszúságú tartományban változik, mindegyik klaszter súlya 500 és 1000 g között.

Bogyók

Nagy, ovális, sötétvörös, jó tömeggel. Az egyes szőlő súlya 10-15 g. Egy sűrű, ropogós hús 1-2 csont. Az igényelt cukortartalom – 18-22% 6-8 g / l savtartalommal. Sűrű bőr lehetővé teszi, hogy a gyümölcsök már fenntartani egy áru megjelenés, védi őket a repedés még a szezon elhúzódó esőzések. A bogyókat ugyanazon ütemben tartják a keféken.

Íz

Kóstolja meg a minőségi bogyókat 10 ponttal 10 pontban. A szakemberek úgy vélik, hogy az íze harmonikus, megjegyzi a dióféléket egy csokorban és könnyű virágos utóízben. A fajta gyümölcsei ragyogóan kiejtett szerecsendiószagot kapnak.

Hozam

A fajta nagy hozamú. 10-20 kg gyümölcs eltávolításra kerül egy bokorból.

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

Kiváló minőségű és nagyvonalú betakarítás megszerzése, egy különféle különbség. DE. Kostrikina, kell táplálni és hidratálni időben. Általánosságban elmondható, hogy megsérti és nagyon aratás.

Leszállás

Jobb, ha a tanár memóriájának szőlőit tavasszal ültetjük. A növény hosszú adaptációt és gyökerezést igényel. A tavaszi leszállást április második hetében tartják. A leszállási referenciaérték a meghatározott levegő hőmérséklete + 15 ° C és legalább + 10 ° C – talaj.

A legmegfelelőbb hely – a dombon, a napsütéses és a széltől védve, távol a vázlatoktól és a magas fáktól.

A fokozat nem kedveli a savas talajt. Legutóbbi lehetőségként semlegesítenie kell a mész savasságát.

Jobb, ha szerves és ásványi anyagokkal gazdag tápláló talajt választanak.

A sírást ősszel készítették, visszavonulnak a növények között 1,5-2 m, és sorok között – akár 3 m. Szükségszerűen a támogatás jelenléte.

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

A bokrok virágai vágás, amely nem igényel további beporozást, és 100% -os termelékenységet biztosít.

Ritkítás

A tavaszi szőlőszigetelés szaniter vágása. Ebben az esetben a betegeket eltávolították, törött ágakat. A bokor öntése ősszel tervezett: 6-8 szemmel. Az optimális a bokorra 30-40 vese. A gőzölés megértése.

Locsolás

Fiatal szőlő, tavasszal leszállt, először minden héten öntözött, havonta egyszer, és augusztusban az öntözés teljesen leáll. A felnőtt növényeket egy ilyen séma szerint öntözik: bőséges öntözés tavasszal, majd virágzás előtt és után, végül a betakarítás után. Minden egyes öntözés után laza és mulogál. A borítók érése során az öntözés nem készül.

A tanár memóriájának minősítése rosszul tapasztalja a szárazságot. Javasoljuk, hogy minden egyes bokor esetében 30-50 literre öntsük, tekintettel a kultúra korának és méreteire. Kiváló lehetőség a csepegtető öntözés.

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Alárendelt

Az ásványi műtrágyák a klasszikus séma szerint járulnak hozzá: rugó-nitrogéntartalmú adagolók a zöld tömeg növelésére, nyáron – kálium- és foszfor, szerves műtrágyák legalább 4-szer a növekvő szezonban.

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

A tanár memóriájának szőlőszőlője a mérsékelt és kemény éghajlat alatt álló régiókban fagyasztja a 23 ° C alatti hőmérsékletet, a növényt ellopni kell. Délen ilyen események nélkül tehetsz.

Betegségek és kártevők

A tanár memóriájának fokozata sikerült létrehoznia magát a gombás betegségek ellen. Ebben az esetben a megelőző kezelés legalább kétszer szükséges (a virágzás előtt és után). Népszerű előkészületek erre a célra: vas (réz) Kupp, “Falcon”, “Topaz”, “Ridomil Gold”.

Mivel a fajta viszonylag fiatal, míg nem az ideje, hogy megítélje stabilitását a betegségek és kártevők különböző formáira.

Nyilvánvaló, hogy egy nagy veszély származik a levélből és az érezhető kullancsból.

Baromfi-veszély. A csokor védelmére speciális zsákokat használnak, a bokrokat sűrű rácsokkal borítják. Édes csapdák a szőlőültetvény körül.

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

A sűrű bőr védi a gyümölcsöket a repedésből és más károkból a hosszú távú szállítás folyamán.

Hűvös helyen, a napfénytől távol, a szőlő több hónapig is hazudhat, anélkül, hogy a kereskedelmi típusvesztés és az ízlés elvesztése lenne.

Értékelések áttekintése

Bogyók jók a friss formában, mint eleme saláták, a gyümölcslevek, szószok és különböző ételeket, köztük sütés dekoráció és desszertek.

Ennek köszönhetően a cukor és a tanárok nagy tartalma ennek a fajta összetételében, egy finom burgundi bort kapunk vékony szerecsendió aromával.

Rózsaszín szőlőt felruházva antibakteriális és antivirális tulajdonságokkal, termel vörösvérsejtek mesék, eltávolítja a koleszterint, méreganyagok a szervezetből, erősíti az erek és az idegrendszer, hangok.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: