Szőlő Minszk rózsaszín

 • Szerzői: Belorussia
 • Célja: Univerzális
 • Bogyó szín: sötét rózsaszín
 • Íz: Labroskova
 • Fagyállóság, ° C: -harminc
 • Súlycsomó, g: 258
 • A virág típusa: Oboy
 • Luna sűrűség: sűrű és nagyon sűrű
 • Bőr: Vékony, folytatás
 • Megjelentek: Fém x hibridek pollen keverékével

Lásd az összes jellemzőt

A szőlő minsk rózsaszín pontosan megérdemli a figyelmet a fogyasztók körében. A szakértők hangsúlyozzák, hogy sok más fajta kiváló a gyakorlati tulajdonságaiban. Ezt a típust jól ismert fémfajta alapján kaptuk, de jelentősen eltér.

Az eltávolítás története

Rendezés Minszk rózsaszín kifejlesztve az 1950-es évek elején a Minsk Biológiai Intézet alkalmazottai. A következő tenyésztők – Govorukhin, Savchenko és Rybakov vett részt a kísérletben. A program az volt, hogy a különböző palánták hibrid fajtáinak pollenét a fémes fajták, már bizonyították. Ennek eredményeként a szőlő minőségének jelentős javítása volt. Észrevehetően növelte a hideg ellenállását.

A kísérlet további pozitív hatása a gombás betegségekkel szembeni fokozott ellenállás. Olyan célok, mint az íz és az aroma javítása is. Hivatalosan regisztrált Minszk rózsaszín szőlő 2005-ben. A jelenlegi osztályok nyilvántartásában a Minsk hibrid nevű. Itt az ideje, hogy találkozzunk vele.

Földrajz elosztás

Ez a növény alkalmas az északi régiókra. Biztonságosan használható a középső sávban. A fagyállóság elegendő:

 • Novgorod régió;

 • Leningrad régió;

 • Ural és szibériai régiók.

Leírás

Érlelési idő

Minszk rózsaszín – kifejezett korai fokozat. A növényzet kezdete és a gyümölcsök végső érése általában 105-110 napig tart. A bogyók belorusz éghajlatának körülmények között az ősz elejére történő visszaállást sikerül visszaállítani.

Brozdi

Hengeres alakjuk van. A kefékben lévő gyümölcsök összegyűlnek szűk vagy nagyon szoros. A csokrok tömege átlagosan 258 g-ot érhet el.

Bogyók

Minszk rózsaszín szőlő, sötét rózsaszín hangon festett. Cukor tartalom 1 cu. A DM 220 és 250 g között van. Szakértők megjegyzik a jellemző labrusky ízét. A szőlő húsát lédús, de úgy érzik, a nyálkahártya. Középméret Berry és Middleweight Mass 2,8 g, nem testű puha bőrrel borított.

Íz

Sok leírásban a szokásosság hangsúlyos, hogy a kultúra ízének használhatósága. És ünnepeljük az eper utánízét is. Hasznos, hogy figyeljen a magas színvonalú cukrokra. A termék alkalmas friss gyümölcslevekhez. A nagyszerű ízét harmonikusan kombinálják egy elegáns aromával.

Hozam

A fajta magas hozamú csoportra utal. Az 1 bokor általában legalább 8 kg gyümölcsöt tartalmaz. Kedvező feltételek mellett ez a mutató eléri a 12 kg-ot. 1 szőlő számlák 3-4 kg. Ezen a szint túllépése nem megfelelő, és veszélyezteti az üzemet.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

Leszállás

Bármely talaj alkalmas Minszk rózsaszínre. Ugyanakkor a legjobb megoldás már régóta felismerték Chernozem. Kimerült talaj, mielőtt a leszállást javasoljuk, szerves műtrágyákkal telített. Az időjárásállóság az őszi és a tavaszi leszálláshoz alkalmas minőségű. Javasoljuk, hogy mérsékelten nedves földet, helyszíneket választsák.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

Mivel a szőlővirágok vágják, a beporzókkal nem kell gondoskodniuk. Hideg esős időben, hogy a bokrokat saját. Pollinálhat más fajták pollenét.

Ritkítás

Fontos egészségügyi és formáló vágás. Az extra hajtásokat szisztematikusan tisztítják. Minden ágon 5-7 szemet kell hagynia. A trönkök sérülését egyébként fertőtleníteni kell. Feltételezzük, hogy kicsi és egyenetlen konstruktív klasztereket vágott.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

Az üzem állványosan ellenáll a megfázás -30 fokra. Normál körülmények között a menedék szinte nincs szükség. De a leghidegebb területeken való használatra még mindig megfelelő. A por nem szükséges. De a spunbondra van szükség.

Betegségek és kártevők

A fajta állt tolerálja penész. De ő szenved a szürke rothadás terjedésében. A megelőző feldolgozást 3-szor kell tenni a szezon alatt. Az OIDIUM átlagos ellenállása jellemzi. A kártevőket nem észlelték.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

Érett gyümölcsök nem tárolhatók több mint 1 hónapig. Ugyanakkor, helyük a bokoron vagy a szerepek gyűjteménye nem játszik. Legjobb recepció – fagyasztása vagy kötélszőlap tisztítás után, a levágás abszorpciójával. A szakértők a raktározást fából vagy műanyag dobozokban ajánlják. A tartály szellőzése nagyon fontos.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: