Szőlő Muscat Black

  • Célja: Műszaki
  • Bogyó szín: fekete, vastag peuine
  • Íz: harmonikus, gyenge szerecsendió aromával
  • Csontokkal: Igen
  • Érési idő (szűrő): Közepes teljesítmény
  • Érési idő, napok: 137-149
  • Fagyállóság, ° C: -18
  • Szinonimák nevek: Cayaba, Red FrontInnansky, Cagliament Muscat, Muscat Cagliabansky, Moskato Nehru, Muscat és Pl Gran Noir, Rother Frontignan, Fie Mushkay
  • Súlycsomó, g: 75-90
  • Hozam: 40-100 c / ha

Lásd az összes jellemzőt

A Muscat Black szőlő számos szinonimája van – Cayaba, Red FrontInnansky, Feben Muskay és mások.

Az eltávolítás története

Még mindig a szőlő eredete Muscat Black továbbra is ismeretlen. Úgy gondolják, hogy ez a fehér muskotás mutációja. Az első megemlítés e minőségben a XIX. Században kezdődik. Először felfedezték a Krími-félszigeten a déli oldalon.

Földrajz elosztás

Az öregedés érdekében meleg éghajlatot igényel, így elsősorban a Krímben és a Franciaország déli részén növekszik. Nagyon szeszélyes fagyok, nincs nagy fagyállóság.

Leírás

A fekete lekerekített formájú fény zöldségéből levelek. Külső felület Shine nélkül, Matte, Discore lemezek közeg. Redanizált foltok jelennek meg a leveleken, amikor a bogyók érése.

Ez a fajta alkalmas meleg éghajlati növekedésre. A megfelelő gondossággal jó minőségű betakarítást ad, amely jó tárolási időszakot és magas szállítási időt biztosít.

Érlelési idő

Az érés tekintetében az átlagos lakkszőlőfajták. Általában egy teljes munkaidőben 137-149 nap a betakarítás öregedésének megakadályozásától. Az érés megkezdése – szeptember, de gyűjts össze a csokrokat, hogy a cukorcukor bogyókban hagyja.

Brozdi

A klaszterek meglehetősen sűrűek, henger alakúak, kis pengékkel, és súlya körülbelül 75-90 gramm.

Bogyók

A különböző alakú gyümölcsök gyümölcsei, gazdag fekete színű, vastag peuin, rugalmas az érintéssel, tartós bőrrel és finom lédús hússal. Minden bogyó 2-3 magból származik. Minden bogyó átmérője 15-19 mm, átlagos méretnek tekinthető.

Az öregedés során a színük sötétkékről telített feketere változik. De a bogyók léje nem rendelkezik színgel, átlátható.

Íz

Harmonikus íze van egy gyenge szerecsendió aromával. Mivel ez a fokozat telített cukorral, a mazsolából készülnek. A szükséges kivonattal a 30% -os cukor felhalmozódott fürtökben, ami lehetővé teszi, hogy a “Golden Field” vörös bort készítsen egy gyönyörű csokorral, nem pedig más mogyorószőlőfajtákból származó alacsonyabb borokkal. És kombinálva a szőlő aleahiko, hogy megkapja a gyönyörű bor “Muscat Black Massandra.

Hozam

A gyümölcs nélküli hajtások aránya és az őket általában 61% -ot és 39% -ot helyettesítik. De az idő múlásával a csere vesék termelhetnek gyümölcs nélküli szőlőt, ahonnan a termés nem kevesebb gyűjtése, mint a fő gyümölcs nélküli hajtások. A fajta hozama magas, és 40-100 center tágas a négyzet hektárjával.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

A szőlő fokozatja nem olyan, mint a nagyon nedves és erősen lime talaj. Szüksége van egy meleg éghajlatra és mérsékelt öntözésre. Valamint a felesleges hajtások időszerű vágása.

Leszállás

A legjobban a napsütötte. A talajnak mérsékelt páratartalmúnak és légáteresztőnek kell lennie. És alkotnak kis bokrokat, és ne adj nagy terhelést.

Ahhoz, hogy összegyűjtse az első betakarítást, a leszállás elejétől 4 évig kell haladnia. Bár az első betakarítás 2-3 évig megjelenhet a kikapcsolódás után.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

Nem igényel további beporozást, talán mindkét nemi virágok jelenléte miatt önálló szennyezett. Zajaz általában nagyon nagy, és zökkenőmentesen megy egy oszlopba.

Ritkítás

Ez a szőlőfajta új hajtások vágása szükséges. Nem lehet erősen növekedni a feleknek, mivel ez befolyásolhatja a betakarítás minőségét.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

Nagyon alacsony fagyállósággal rendelkezik, így nem alkalmas az északi régiók növekedésére. Bár később, mint más mókátok termelnek veséket, és nem olyan kitettségnek van kitéve. A jó termés megszerzéséhez további menedéket igényel.

Betegségek és kártevők

Ez a fajta szőlő meglehetősen ellenálló a gombás megbetegedések, például a szürke penész, és jóval ritkábban, mint a többi szerecsendió fajták. De nagyon fogékony az ilyen betegségekre, mint Cherver, penész, meglepődik egy klaszter-szórólap.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

Gyűjtött bogyók jól átkerülnek a közlekedésre, és megtarthatják a frissességet és a kereskedelmi megjelenést. A termés a napfénytől távol van, lehetőleg hűvös helyen, hogy meghosszabbítsa az eltarthatóságot.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: