Szőlő rumeika

  • Szerzői: Balabanov Andrey Fedorovich
  • Célja: Asztal
  • Bogyó szín: a fényes piros és a sötét málnaig
  • Íz: harmonikus
  • Érési idő (szűrő): Nagyon korai
  • Érési idő, napok: 95-100
  • Fagyállóság, ° C: -23
  • Szinonimák nevek: II-6/10
  • Súlycsomó, g: 500-700
  • A virág típusa: Oboy

Lásd az összes jellemzőt

A legtöbb kertész egy bizonyos ponton a szőlőszőlő ültetésére szolgál. Rumeika – nagyszerű a kezdőknek, mert nem nagyon igényes gondoskodás.

Az eltávolítás története

A leírt fajta szerzője Balabanov Andrei Fedorovich rögzítette.

Leírás

Ez egy asztalfajták a szőlőnadrágon. A gravitáció típusára utal, ezért különös figyelmet kell fordítani az időben történő metszésre. Legfeljebb 2 virágzat van kialakítva a menekülésen.

Érlelési idő

Rumeyka nagyon korai fajtákra utal 95-100 napos érettséggel.

Brozdi

A breakdi mérsékelt sűrűségű kúpos formában van. Mindegyik tömege 500-700 gramm lehet. A kertészkedéseket kertészekkel nem figyelték meg.

Bogyók

A bogyók színe eltérhet, fényes piros, és vannak sötétbíbor. Ami a bőrt illeti, meglehetősen eszik, bár közepes sűrűsége.

Belső lédús gyümölcsök, húsos pép. Vinogradin ovális kiterjesztett forma. Mindegyik 10-11 gramm súlya.

Íz

Az ízét harmonikusnak becsülik.

Hozam

Rumeika egy nagy hozamú minőségű, amelyre értékelik. Bár ez nem az egyetlen méltóság.

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Szőlő rumeika

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Szőlő rumeika

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

A szőlő szőlőfák a falakon, a készleteken vagy az ívek felett termeszthetők, nem kell annyi helyet, ha óvatosan ki kell vágniuk.

Az első évben korlátozza a növekedést csak három függőleges szár. Őszben kössön egy szőlőt a vezetékre, csak egy menekülést vág, hogy ösztönözze a növekedést a következő évben. Fontos, hogy a szárakat elegendő távolságot tartsuk egymásnak, hogy biztosítsák a szükséges légáramlást és a gyümölcsök érlésének helyét.

Leszállás

A szőlő szőlőültethető az év bármely időpontjában, kivéve a tél kivételével. Gyakran késő őszi a legjobb idő, mert az első vágás azonnal megtörténhet.

Ha a növényt megvásárolták az óvodában, és túlterheltek a tartályba, érdemes megcsinálni néhány gyökeret. A leszálló gödörnek elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy ott legyen a gyökérgolyó.

A szerves műtrágyákkal ellátott termékeny alapot az alján helyezzük el. Saplot elalszik a földön és öntözött. A jövőben naponta szükség van a vetőmagra, amíg a vetőmag megrázza. Az alvó szőlő kisebb ellátást igényel havonta, a következő leszállást, amíg el nem oldja a veséket tavasszal.

Szőlő rumeika

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

Szőlő rumeika

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Szőlő rumeika

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Szőlő rumeika

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Szőlő rumeika

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

Amikor a bokrokon lévő sor virágok vannak kialakítva, a szőlőt önállónak tekintik.

Ritkítás

A vizsgált fajta rövid vágás. A közelmúltban ültetett szőlővektorok esetében az első két év során eltávolítja az összes színt. A következő három évben csak néhány szőlőszőlő maradt a menekülésen. A teljes terhelés csak az ötödik évre ajánlott.

Általában minden vágást nagyon korán kell elvégezni tavasszal, míg a szőlőnek még mindig kell elkerülnie a károkat. További könnyű vágás szükséges, de csak bizonyos körülmények között. Mindig használjon sterilizált eszközöket.

Az első néhány év a legnehezebb. Amint a szőlő eléri az ötéves korát, technikai vágás szükséges.

Locsolás

A szőlő általában nincs szükség további nedvességre, ha a szabadban termesztik, kivéve a nagyon száraz hónapokat. Az öntözést tovább kell végezni, ha a gyümölcsök érik, de hosszú ideig nem volt eső.

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Szőlő rumeika

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Szőlő rumeika

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Alárendelt

Mint mindenki a kertben, a szőlő, táplálkozás szükséges. A nyílt talajon növekvő szőlők esetében egy jól kiegyensúlyozott műtrágya n. P. K. A növekedés megkezdése előtt februárban vagy márciusban használható. A kálium hozzáadása pozitív hatással van a hozamokra.

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

A Rumeika fagyállóságának szintje -23 fok. Ez az átlag, tehát a különböző régiókban való leszálláskor, ahol a hőmérséklet a télen ez a mutató alá eshet, a padlóanyag használata szükséges.

Betegségek és kártevők

Penész – a szőlőtermesztés legnagyobb veszélye. Gyorsan elronthatja a lombozatot és a gyümölcsöt, olyan formákat, ahol rossz levegőáram van.

Ebben az esetben a legmegfelelőbb opció a magas spektrumú fungicid használata lesz.

A rovarokból kész rovarirtókat használnak. Gyakran segít a fokhagyma infúziójában. Bármilyen morzsikakivonat alapú rovarölő kell ijeszteni sok rovar, és természetesen, akkor is használhatja a biológiai védekezés.

Szőlő rumeika

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

Szőlő rumeika> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

Szőlő rumeika> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

Szőlő rumeika> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

Szőlő rumeika> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

A szőlőt körülbelül 7 napos hűvös körülmények után tárolják.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása