Szőlő szinidikat

 • Szerzői: Burdak Alexander Vasilyevich
 • Célja: Asztal
 • Bogyó szín: Belaya
 • Íz: harmonikus
 • Csontokkal: Igen
 • Érési idő (szűrő): Korai
 • Érési idő, napok: 115-125
 • Fagyállóság, ° C: -23
 • Súlycsomó, g: 700-1500
 • A virág típusa: Funkcionálisan nők

Lásd az összes jellemzőt

A szőlő szindikátus képes jutalmazni a kívánt választást. De először meg kell ismerned vele. És nincs olyan kevés érdekes és fontos információ.

Az eltávolítás története

A fajta fejlődése az Alexander Burdak tenyésztőjében foglalkozott. Ahhoz, hogy hibridet kapj, Viva Ike szőlőt és egy ajándékot használta Zaporozhye-t. A növény még mindig elég fiatal, és csak belép a kultúrába. Ezért meg kell érteni, hogy a tulajdonságokkal kapcsolatos összes információ még mindig előzetes. Bármely kertész, különösen a kockázatos gazdálkodás zónájában, kellemetlen meglepetéssel szembesülhet.

Leírás

Érlelési idő

Normál körülmények között meg kell várni a szőlő kialakulását 115-125 nappal a leszállás után vagy a vegetatív szezon kezdete. A tényleges időjárás azonban inkább áthelyezheti ezeket a feltételeket. És mégis a betakarítás az ősz elején meglehetősen igazi, még a középső sávban is igaz. Egy kedvezőbb területen (vagy meleg nyáron és kora tavasszal) a női gyűjtemény augusztus közepén előfordulhat.

Brozdi

Formájuk – átmeneti a hengertől a kúpig. A gyümölcsök helyének sűrűsége mérsékelten magas. A fürtök teljes tömege 700 g és 1,5 kg között lesz. Információ van, hogy néha egy kicsit magasabb, mint 2 kg. Ez a kellemetlen hatás, mint erőforrás, kizárt.

Bogyók

A szindikátus gyümölcseit kellemes fehér tónusba festjük; Más fajtákra vakcinázva, rózsaszín bogyók jelennek meg. Belül vannak csontok. Ezek formájában ezek a bogyók oválisnak hasonlítanak. Nagyságuk nagyon lenyűgöző. Egy szőlő tömege 15 és 25 g között.

Íz

A leírásokban mindig említsük meg a szindikátus ízének harmóniáját. A cellulóz szinte szó szerint görcsös. A társulásokat az uborka cellulózával okozza. Bizonyos esetekben a Muscat ápolója található. De nehéz elkapni, és elsősorban ínyencek és tastorok felismerhető.

Hozam

Pontos számjegyek most nyilvánvaló okok miatt. Azonban a szőlő mérete és a szőlőben lévő számuk jelentős reményeket inspirál. A fajta biztosan meglehetősen termékeny fajták között lesz.

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

Leszállás

A szervezet meglehetősen hagyományos és nem különbözik a munkát bármely más típusú szőlő:

 • Érdemes választani egy könnyű termékeny talajt;

 • Fontos a megfelelő napellenőrzés és a hideg szél elleni védelem;

 • A munkák elfogadása jobb a fagyok fenyegetésének vége után;

 • Ez kritikus lehet a gyökérrendszer szintjén;

 • Az árnyékolás teljesen elfogadhatatlan.

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

Ez a fajta funkcionálisan női virágokat fejleszt. Ezért a pollinátorok nélkül lehetetlenné válik. Érdemes megjegyezni, hogy számos forrásban valamilyen oknál fogva a szindikátus virágok valamilyen okból. Egy vagy más módon, eddig a beporzással kapcsolatos nehézségek panaszait észleli. A következtetés egyszerű – ha mesterségesen szükséges, akkor nem nehéz, mint más fajtákkal.

Ritkítás

A kultúra erőteljes növekedési jellemzője gyakrabban motiválja a vágást. Általában ezeket elvégzik, túlságosan deformált és csak beteg ágak eltávolítása. És érdemes megszabadulni mindentől, ami sűrűsödik egy bokor.

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

A kultúra megőrzése -23 fokig tartó hőmérsékleten történő megőrzése. Ez lehetővé teszi, hogy további menedékhelyeket tegyen a Fekete-tengeren, esetleg a Priazovsky településeken. De a középső sávban a téli menedéket szigorúan szükségszerűen szinkronizálja. Figyelmesen kell felszerelni, és ha lehetséges a természetes anyagoktól.

Betegségek és kártevők

Az átlag feletti fajta patológiáinak ellenállása. A hibridek tipikus betegségekkel szembeni ellenállását még nem vizsgálták. A kertészek egy része megjegyzi, hogy a fungicidek kettős feldolgozása elegendő a gombás betegségek megelőzésére.

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

A gyümölcsszállítás meglehetősen nagy. Különleges adatok Még nem tették közzé a fajta hozamok tárolására. Ha szükséges, mentse a szőlőt több mint 2-3 napig, a hűtőszekrénybe kell helyezni.

Értékelések áttekintése

A szindikátus bogyóinak mérete és ízlése teljes mértékben igazolja a tenyésztők elvárásait. A bejelentett téli keménység is megfigyelhető. A piaci feltételek teljesülnek. Jó, hogy a bogyók repedése a fajta számára nem jellemző. Általánosságban elmondható, hogy értékelése a fogyasztók kedvező, de néhány év alatt könnyen kitalálható egy helyzetben.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: