Szőlő szponzor

  • Szerzői: Pavlovsky Evgeny Georgievich
  • Célja: Asztal
  • Bogyó szín: Fehér
  • Íz: Muscata
  • Érési idő (szűrő): Korai
  • Érési idő, napok: 115-120
  • Fagyállóság, ° C: -23
  • Súlycsomó, g: 632
  • A virág típusa: Oboy
  • Luna sűrűség: közepes sűrűség és laza

Lásd az összes jellemzőt

Minden amatőr kertész szeretné, hogy szerény szőlője felejthetetlen ízű. Az ilyen szőlőfajtát szponzornak hívják.

Az eltávolítás története

A fajta szerzője lett az orosz Tudományos Coherer Poplavsky Evgeny Georgevich. Egyenes acél talizmán és Sprinter. A tenyésztő feladatot állapított meg, hogy olyan szőlőt hozzon létre, amely ellenáll a betegségeknek és az időjárás-klimatikus feltételeknek. És sikerült. Mivel a szponzor a közelmúltban növekszik, teljesen nem vizsgálták, de már megnyerte a bortajuták szívét.

Földrajz elosztás

Ez a fajta a közép- és déli régiókban terjed, esetleg annak a ténynek köszönhetően, hogy ez nem elég fagy. Az északi régiókban még mindig gyakorolják a szponzor termesztését.

Leírás

Ez a fehér szőlő étkező hibrid alakja. A bokrokat megfosztják, a szőlő jól érlelődik a teljes hosszban, a kétévesek bontásai aranybarna árnyalatot szereznek. Az ilyen hajtásokon redanizált csomópontok vannak kialakítva. Egy menekülés általában 2 virágzat. A lombozat nagy kerek alakú, sötétzöld színű, a nyírott faragott meghajtó szélén. Hosszú és tartós gyümölcsök, világos zöld. A fajta széna virágok, amelyek sok fajtában rejlik a Poplavsky által származtatott fajtákban.

Érlelési idő

A bogyók érlelése, a szőlő a korai fokozatra utal, a lejárat a növényzet kezdete után körülbelül 115-120 nappal fordul elő. Augusztus második felében már összegyűjti a betakarítást.

Brozdi

A breakdi kúpos formában van. Sűrűség laza vagy közepes. A klaszter súlya meglehetősen nagy, átlagosan 632 g súlyú. A jó mezőgazdasági ellátás és a kedvező időjárási körülmények között a megragadási tömeg elérheti az 1 kg-ot.

Bogyók

Bogyók fehér keféken, arany borostyán árnyalattal rendelkeznek. Ovális bogyók formája. Általában nagyok, elérik a súlyát 10,4 g-ig. Rossz időjárási viszonyok esetén néha láthatja a borsót. A húst és a lédús testet a középsűrűség bőre borítja, amely az evés során enyhén fáj. És a bőr nem repedés, amely jellemzi a fajta szőlőjének jó szállíthatóságát. A bogyók a magok, de vannak kevesen vannak. Ennek a fajta bogyóságai ellenállnak az OSAM-nak, valamilyen oknál fogva, hogy repülnek ki őket, így a bogyók nem fognak elrontani.

Íz

A bogyók teljes idős elöregedése után az étkezés közben egy fényes szerecsendió íze érezhető, ami nem nagyon jellemző a fehér szőlőfajtákra.

Hozam

A szponzort egy nagyon magas hozam jellemzi, egy bokor összegyűjti akár 45-50 kg kiváló bogyót.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

Hogy növelje ezt a szőlőt, jobb választani egy telket, amely a napsütötte oldalon van, mert a fokozat szereti a hőt és a fényt. Az ömlesztett ágyon jobb ültetése, hogy az öntözés és az esőzések során a víz nem áll a célhelyen. Az erős túlterhelés rosszul befolyásolja a szőlő gyökereit.

Leszállás

A növényi szőlő jobb tavasszal, de az ültetési kútok meg kell kezdeni az őszi főzést. A mélység mélységében 75 cm, a szélességben körülbelül azonos. Az így létrejövő kút megtermékenyíteni kell, mert erre szükség van a talajkeverékkel 1-től 1-ig terjedő komposztdal. Mielőtt kirakodna az ültetési anyag gyökereit, vágja le és tegye a vizet körülbelül naponta. Aztán a palánta a lyukba helyezett, a gyökerek elterjedése, elaludt a földön és foglalkozik. Miután az ültetett vizet meleg vízzel kell önteni. A hideg víz nem ajánlott használni, mivel a növény sokkot kaphat, és a növekedés lelassul.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

Mivel a fokozat kötélvirágokkal rendelkezik, a legtöbb esetben az öngyűjtés következik be. És szintén lekérdezhető rovar.

Ritkítás

Mint sok fajta, ez a szőlő is megköveteli a vágást. A száraz és sérült folyamatok teljesen eltávolításra kerülnek, a többiek vágják, a szőlő 5-6 vese. Ezt az ősszel, és tavasszal megteheti.

Locsolás

Az öntözési szőlő havonta 2-szer szükséges. Ha az esőzések gyakran mennek, akkor az öntözés kevésbé gyakori, az esőzések, a víz körülbelül hetente egyszer. Egy bokor 2 víz vödröt igényel. Fontos, hogy a föld nedves 45 cm, ez egy ilyen mélységben a gyökerek.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Alárendelt

A vegetatív időszakban kétszer táplálja a szükséges növényt. Az ásványi műtrágyák és szerves anyagok műtrágyaként használhatók. Tökéletesen megfelelő trágya.

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

A fagy, a fajta nem túl stabil. A legalacsonyabb hőmérséklet, amely átadja a fokozatot, -23 ° C-ot, így a télen a szőlőt a talajra és elrejti.

Betegségek és kártevők

A kártevők és a betegségek változatossága meglehetősen stabil. Prophylaxis esetében elegendő párszor a szezonban a szőlőt bármilyen betegség ellen. Ez szintén védi a szőlőt a rovaroktól.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

A szőlőt hűvös helyen tartják, más régiókba való szállítás kiválóan. A bogyó jó bőrének köszönhetően a gyümölcsök nem törtek fel és megőrzik kereskedelmi megjelenésüket.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: