Vallok szőlő

 • Szerzői: Vishenetsky Nikolai Pavlovich
 • Bogyó szín: Fehér
 • Íz: Kellemes muskotással és körte ízzel
 • Érési idő (szűrő): Nagyon korai
 • Érési idő, napok: 105
 • Fagyállóság, ° C: -24
 • Súlycsomó, g: 684, külön alulgombák elérése 1000
 • A virág típusa: Oboy
 • Luna sűrűség: sűrű és nagyon sűrű
 • Bőr: Közepes

Lásd az összes jellemzőt

A különböző gabona fajták tenyésztése és terjesztése, nem csak szakemberek. Egy közönséges amatőr kísérletezhet a fajtákon, és valódi büszkeséget teremthet. A fenntartható és produktív fajták kereszteződésével létrejött kulturális növények egyedülállóak és ízlés.

Az eltávolítás története

Ukrajnában, Kirovogradban egy amatőr tenyésztő létrehozott egy hibridet, amely nem rosszabb a szakemberek által okozott fajtáknál. Nikolai Pavlovich Vishnevetsky kiválasztott élményt, átkelő szőlő talizmán és csillag. Az új fokozat a “VALEK” nevet kapta. Ez a szőlő kiderült, hogy ellenálljon a kemény éghajlatnak, így gyorsan elterjedt az Oroszország kertjei és kertek felett.

Leírás

A gravitációs üzem folyamatosan ellenáll a nedvességnek vagy a hőmérsékletcseppeknek, de nem tetszik túl nedves talaj. Általában a szárak gyökerezik. Az erős szőlő gyorsan növekszik és egyenletesen érkezik a szezon végéig.

A szőlő hosszú távon szállíthatók az áruk és az ízveszteség nélkül. Az asztali szőlőfajta friss formában, valamint a fehérbor vagy természetes gyümölcslé tömeggyártás céljából készült.

Érlelési idő

A korai érés lehetővé teszi, hogy élvezze az érett bogyókat a csokrok végén. A virágzat 10 nap alatt virágzik. A vintate összegyűjthető 110 nappal a vesék feloszlatása után.

Brozdi

Nagyon sűrű fürtök kúp alakúak. Az átlagos súlya egy klaszter – 684 g, egyéni kefék elérése 1-2 kg.

Bogyók

A nagy fehér bogyók 170-190 g / dm3 cukrot és 5-6 g / dm3 savasságot tartalmaznak. Az egyik bogyó súlya körülbelül 10,1 g, hossza 3 cm, és a szélesség kissé több, mint 2,5 cm. A gyümölcsök gyengén ovális vagy lekerekített formában vannak. A bőr közepes, érezte a fogakat. Húshús és lédús, a mag – 2 csont.

Íz

Édes savanyú ízű, jól expresszált szerecsendió utáníz. Bőr bőr, könnyű dörzsölte.

Hozam

A frució 2-3 éves. Minél idősebb a bokor, az ecsetek és a bogyók legnehezebbe. Nagy növekedéssel és magas termőre termelésével rendelkezik.

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Vallok szőlő

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Vallok szőlő

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

A talajt oxigénnel kell gazdagítani, és rendszeresen lebontják, rendszeresen forog, a gyomok eltávolítása. Az öntözőrendszer évente háromszor haladja meg (száraz időszakokban legfeljebb 5 iresetes időszakban). A többi mezőgazdasági technika hasonló a többi szőlőfajtához: tér, műtrágya, növényi kezelés, megelőző intézkedések a betegségek és rovarok ellen.

Leszállás

A szabadság-szerető kultúra 80 cm mélységben ültetett lyukba ült. Szigorúan megfigyelve a 3 méteres távolság a kirakodások között, elkerülheti a bogyók árnyékolását és kaotikus érését.

A növény nem elsajátítható mocsaras talajokban. Leszállás a dombon, a megvilágított, a déli oldal mély földi vízzel felgyorsítja a fejlesztési folyamatot. Az ország talajának kedvezőnek tekinthető.

A VALEK-t a falak mentén ültethetjük, így a gyökérrendszer jellemzői miatt több mint egy méterrel rendelkeznek.

Locsolás

Ha a különböző VALEK-t öntözi, figyelembe kell vennie a folyamat helyességét. A tenyészet öntözéséhez kissé megnedvesítik a leveleket, hajtásokat és talajt. Az extra nedvesség kiküszöbölése érdekében eltávolítanunk kell a földet vagy a viharvizet (vízelvezetés).

Podkord

A késő őszén, a fagyok kezdete előtt, egy 50 cm-es árok. A 10 kg túlterhelt trágya és 100 gramm tiszta fa hamu keveréke van.

Vallok szőlő

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

Vallok szőlő

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Vallok szőlő

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Vallok szőlő

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Vallok szőlő

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

A virág típusa oboe, ezért nem igényel megfelelő fajokat vagy rovarirtókat. Maga más fajták jó beporzója.

Ritkítás

A vintage megfelelő feldolgozásától függ a kényszerítés lehetőségétől. Kora tavasszal, mielőtt a vesék virágzik, tegye a szőlő tetejét, távolítsa el a lépéseket. Virágzás után gyenge hajtások. A bokor megszakításának növekedése, a tápanyagokat fürtökkel újraelosztják. A metszőüzemek bukása a levél után történik. A folyamat a nyüzsgés alakját adja a jövőbeni betakarítás helyes érleléséhez.

A sérült, árnyékoló levélbogyók fejlesztése pontosan elvégezhető. Az ágból nem lehet több, mint 5 levelet eltávolítani.

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Vallok szőlő

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Vallok szőlő

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

A növény ellenáll -24 ° C-ra fagyva, de a fiatal palánták jobbak a menedékben télen. A fűrészpor gyökerei és egy sűrű menedékhelyek gyökerei megszabadulnak a fagyok hatásaitól. A birtoklási hőmérséklet kialakulásával a magvak nyitva vannak, így a hajtás nem rothad.

Betegségek és kártevők

Nagy ellenállás a gombás betegségekkel és rothadással. Ritkán csodálkozik az oidium vagy a penész. Az érési időszak alatt érdemes figyelmet fordítani az operációs rendszerre. Nem csak rovarok, de a madarak enni a betakarításban.

A WASP-k elleni küzdelem, a következő intézkedésekre szól:

 • A közeli tengely fészkek észlelése és ártalmatlanítása;
 • kártevők különleges csalisal;
 • A bokor védelmére szolgáló hálózat használatával segít a madaraktól is.

Vallok szőlő

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

Vallok szőlő> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

Vallok szőlő> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

Vallok szőlő> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

Vallok szőlő> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

A száraz, szellőztetett és hűvös helyiségek garantálják a gyümölcsök megőrzését 3 hónapig. A termék a hűtőszekrényben tárolható. A gyümölcsöket 2 hétenként ellenőrizzük, az ellenőrző spray vízzel. Az érintett bogyókat eltávolítják. Sérülés esetén az ecset több mint fele dobja ki az egész csomót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása