Vintage szőlő

 • Szerzői: Kalugin Victor Mikhailovich
 • Célja: Asztal
 • Bogyó szín: Red-Burgundy
 • Íz: harmonikus, könnyű muskotás
 • Érési idő (szűrő): Ranestered
 • Érési idő, napok: 110-115
 • Fagyállóság, ° C: -23
 • Súlycsomó, g: 700-1000
 • A virág típusa: Oboy
 • Luna sűrűség: Ruffle

Lásd az összes jellemzőt

Vintage – viszonylag új fokozat. A termesztése érdekében gondosan meg kell vizsgálni annak jellemzőit. Nagy jelentőségű, mind a leszállás és más cselekedetek megszervezése a bokrok gondozására.

Az eltávolítás története

A fajta fejlődése a híres tenyésztővel végzett. M. Kalugin. A munka célja az volt, hogy új asztali gyümölcsöt szerezzen. A fajta termesztési év ismeretlen.

Leírás

Vintage szőlő – az egyik legújabb szőlő. Ezt a növényet még mindig tesztelik. A betegségekkel szembeni ellenállás, a magas fogyasztói tulajdonságok és a termesztési lehetőségek lehetővé teszik a hercegnőt egy nagyon ígéretes választáshoz. Kalugin maga ragaszkodik ahhoz, hogy ez az egyik legjobb fejlesztése. A növény alkalmas az orosz terület nagy részére.

Érlelési idő

A kultúra a korai szolgáltatási csoportra utal. A gyümölcsök kialakulásáról a leszállás után vagy a növényzet kezdete után általában 110-115 napig szükséges. Egy adott évben a meteorológiai körülmények mindkettőt lerövidíthetik és nyújthatják be ezt az időszakot. Várják az érettség bogyókat az ősz elején.

Brozdi

Sok alak alakú ecset hasonlít egy hengerre, de van egy tiszta alakból. Teljesen önkényesen és fad. Bogyók az ecsettel összegyűjtötték. Az egyes sziklák tömege 0,7 és 1 kg között változik.

Bogyók

Számukra piros-burgundi szín jellemzi. A bőr vastagsága mérsékelten sűrű. A gyümölcsök űrlapja ovális és külső orsót hasonlít. A sűrített telek közepén található. A bogyó tömege eléri a 16 g-ot, egyes adatok szerint 20 g-ig.

Íz

Hercegnő harmonikus ízlést hagy. Ez egy szerecsendió fajtájára utal. Meglehetősen sűrű húsos hús. A héja nem érinti. A bogyók elég pár cukrot gyűjtenek.

Hozam

Fiatal bokrok Princedinets ad egy csomó darabonként 0,4 kg, a felnőttek – akár 0,7-1 kg. A termékenység meglehetősen stabil. Ismeretes, hogy 1 menekülés lehet 3 virágzat.

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Vintage szőlő

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Vintage szőlő

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

A fokozat óvatos gondoskodik. Az üzem ellenállása a növény különböző körülmények között nem teszi lehetővé, hogy támaszkodjon a szerencse. A fajta legutóbbi megjelenése nem teszi lehetővé az egyedi ajánlások létrehozásának lehetőségeit. A csemetéknek furcsa gyökérnek kell lennie. A növények közötti távolság – 2 m.

Leszállás

A leszállás során hasznos az általános terv ajánlásaitól:

 • Válasszon meleg és száraz, szélvédett helyet;
 • összpontosítson a meteófeltételekre;
 • növényi kultúra növényi palánttal;
 • Távolítsuk el a kirakodásokat a kerítések, házak és egyéb épületek közelségében;
 • Tartsa be 4 m-re más gyümölcsöket.

Vintage szőlő

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

Vintage szőlő

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Vintage szőlő

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Vintage szőlő

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Vintage szőlő

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

A növény széna virágokkal rendelkezik. Normál körülmények között nem szükséges speciális beportolási eljárások. Bizonyos esetekben nagyon rossz időjárás esetén szélsőséges intézkedésként szolgálnak.

Ritkítás

Vágja le a hercegnőt rövidre. Néha az átlagos metszés. A konkrét opció kiválasztását a bokor állapota és a kertészek által megoldott feladat határozza meg. Fontolja meg egy adott növény futamidejét. Minél magasabb a terhelés, annál aktívabban kell kirakodnia, hogy a gyümölcsöző erő maximális értékét a szükséges hajtásokra fordítják.

Locsolás

Megengedhető, hogy mind felületi, mind földalatti öntözést gyakoroljon. Szőlőcsomagolással, csak akkor, ha a fiatal palánták növekszik. A felnőtt kultúráknak sok mély gyökere van, és ezek egy ilyen módszer nem megfelelő. Az öntözési grafika figyelembe veszi a Föld állapotát és a megjósolt csapadékot.

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Vintage szőlő

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Vintage szőlő

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

A hideg szezon ellenállását még nem vizsgálták. Számos alkalmazás van, hogy -23 ° -os hercegnő nem rossz. Azonban erősítse meg vagy támogassa azt, hogy tovább. Érdemes megjegyezni, hogy még akkor is, ha minden ígéret helyes, a fagyvédelem még mindig szükséges az orosz terület nagy részében. Különleges menedékfolyamatokat még nem fejlesztették ki.

Betegségek és kártevők

Az átlag feletti gombás patológiákkal szembeni ellenállás. Ez azonban nem mentesül a megelőző kezelés elvégzésének szükségességéig. Ellenállás a betegségekhez, amíg a véget nem vizsgálták meg. Ezért a maximális óvintézkedésekkel kell maradni. A patológiák elleni küzdelemre vonatkozó intézkedések megegyeznek más fajták esetében.

Vintage szőlő

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

Vintage szőlő> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

Vintage szőlő> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

Vintage szőlő> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

Vintage szőlő> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

A magas cukortartalom nagymértékben bonyolítja a gyümölcsök megőrzését hosszú ideig. Ennek elérése a hűtőszekrényen kívül alig lehetséges. Még ebben az esetben a termés több mint 2-3 hónapot fog megtakarítani. A rövid felhalmozódás csak hűvös árnyékolt helyiségekben lehetséges. Alternatíva a feldolgozás, beleértve a borot is.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása