Virágos szőlő

 • Szerzői: Vnieviv im. én.ÉS. Potapenko. Szerzők – ya.ÉS. Potapenko, L.ÉS. Skipper, A.C, Skripnikova
 • Célja: Műszaki
 • Bogyó szín: Amber, erős viaszral
 • Íz: harmonikus, szerecsendió
 • Csontokkal: Igen
 • Érési idő (szűrő): Közepes teljesítmény
 • Érési idő, napok: 145
 • Fagyállóság, ° C: -25
 • Súlycsomó, g: 118-150
 • Hozam: 80 c / ha

Lásd az összes jellemzőt

Floral szőlő több mint 30 éve állandó sikert aratott a kertészeknél. Ellenáll a gombás betegségeknek és az alacsony hőmérsékletnek, valamint gyümölcsökből készült gyümölcslevek és borok remek ízű ízűek.

Az eltávolítás története

A virágos szőlőfajta a Novocherkassk Vnunviv nevű szakembereit hozta ki. ÉS. Potapenko: I. ÉS. Potapenko, L. ÉS. Skipper, A. VAL VEL. Skripnikova. A hibrid elfordult keresztezéséből származó szőlőből Észak pollennel fajták Muscat magyar, Muscat Fehér, Muscat Alexandria. Ezután az új szőlőt bizonyos körülmények között tesztelték, 1988-ban önálló hibridként használható.

Leírás

Ezt a technikai fokozatot alacsony feszültségű bokrok jellemzik, amelyek az átlag feletti növekedési erővel rendelkeznek. A levelek átlagosan méretűek, lekerekítettek, öt szemű közepes mélyedéssel; Fiatal szórólapok Zöld és Pubaces. Strenged és mély töltés. Éves érett menekülési vékony, sárgásbarna színű és sötét csomókkal rendelkezik. A hibrid obroat virágai.

Érlelési idő

A virágos fajták közé tartozik a virágos fajták. Általánosságban elmondható, hogy az érés ideje 145 nap. Egy melegebb éghajlatban, például Ukrajnában, 134 nap után érlelhet. Az összes aktív hőmérséklet összege a vesék szétszóródásának kezdetétől a technológiai érettséghez – 3600 fok. A borkészítés során teljesen szeptember közepére érhető el.

Brozdi

A fokozatú virágos eredetű átlagos sűrűségű csokrok. Ezek henger alakúak. Egy klaszter súlya 118-150 g. A hibridnek hajlamos arra, hogy erőteljesítsen, ami azt jelenti, hogy a szőlő különböző méretű lehet. A menekülésre vonatkozó fedelek száma 0,7.

Bogyók

Kerekített szőlő, bokor, erős viaszral. Bogyók fokozatú virágos közepes méret. Ezek jellemzik egy lédús hús, amelyben elég nagy csontok vannak. Bőr, mint minden technikai fajta, sűrű, de vékony.

Íz

A gyümölcsök harmonikusak, diófélékkel és aromával rendelkeznek. A cukortartalom 233 g / dm3. Savaság – 10,3 g / dm3. Friss formában használható, de leginkább, mivel minden technikai fajtát gyümölcslevek és bor előállítására termesztik. Borkóstolási értékelés:

 • Táblázat – 8 pont;
 • Desszert – 8,5 pont;
 • Sparkling – 9 pont.

Hozam

A Floral szőlő középkori fajtákra utal. A hozama 80 c / ha. A gyümölcsökkel való elszívás százalékos aránya 58.

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

Nem túl összetett hibrid a kultúrában. De tudnod kell, hogy a különböző virág kedveli talaj jó öntözés vagy egy közeli helyen a talajvíz. A hajtásai miatt káros.

Leszállás

Kilátás a szőlő virágos tavasszal a talajban, anélkül, hogy műtrágyákat készítene, mivel befolyásolhatják a bor ízét. Támogatásként a legegyszerűbb egyrétegű kijáratok használata. A déli régiókban, amelyek nagy törzsre vonatkoznak. A leszállási telek naposnak kell lennie, és az erős szélektől védett.

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

A virágos hibridet a hullámok jellemzik. Ez azt jelenti, hogy önhatékonyak, és nem igényelnek további beporozást. Ez a fajta virágként virágzik, június elejére. A fiatal menekülési virágkeféknek nem lehet több, mint 0,7, és felnőttnek – 1.4.

Ritkítás

A száraz és beteg szeszélyek kötelező szaniter vágása az ősszel gyakorol. Tavasszal a körülmetélést a hozam szőlő kialakítása érdekében végezzük. A fajta, a virágos ajánlott 4-6 szemet a lövésre hagyni. A bokrokat nem kell őrizni, jól szellőztetni és megvilágítani.

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

Ez a hibrid ellenáll a téli fagyok -25 fokra. De a fiatal hajtásokat meg kell erősíteni szalma, fűrészpor vagy lucfenyő tészta. A felnőtt bokrok még erős kihalás mellett is jól helyreállítottak a tavaszi nyári időszakban.

Betegségek és kártevők

A Floral szőlő nem vonzza a kártevőket. Mildu ellenállás (hamis gyötrelem) 3 pont. De gyengén ellentétes az Oidium (penész) és a kén rothadással.

Az oidium legyőzése során a foltok és egy szürkésfehér láng a levelek és a vesék megjelennek, az egész növény lisztnek tűnik. A megelőzésre porszürke és gombaölő szerek feldolgozása szükséges. A páratartalom és a hideg hozzájárul a szürke rothadás megjelenéséhez. A szőlő hajtása forralja és meghal. A megelőző célokra ajánlott a fungicidek bokrok kezelésére szezononként 4-szer.

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

Mint tudod, a szőlő technikai fajták nem alkalmasak hosszú távú tárolásra. A virágos fajta nem kivétel. Hosszú szállítás, amit túl rosszul szállít.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: