Zlato szőlő

 • Szerzői: Vaselily Ulyanovich
 • Célja: Asztal
 • Bogyó szín: Amber Sárga
 • Íz: harmonikus, fényszerecske aroma
 • Érési idő (szűrő): Nagyon korai
 • Érési idő, napok: 95-105
 • Fagyállóság, ° C: -24
 • Súlycsomó, g: 700-1200
 • A virág típusa: Oboy
 • Luna sűrűség: Közepes

Lásd az összes jellemzőt

A ZLATTO egy jó szőlőfajta, gyönyörű klaszterekkel és finom bogyókkal, ezért széles körben elterjedt és meglehetősen kereslet.

Az eltávolítás története

A Zlatto asztali szőlője köszönhetően Vasilia Ulyanovichnek köszönhetően a helyettese, aki a mascot fajták és Kishmish Novocherkassky segítségével hozta létre.

Leírás

Annak megértése érdekében, hogy ez a fajta szükséges-e a telken, meg kell vizsgálni annak jellemzőit, valamint pozitív és negatív tulajdonságait.

Érlelési idő

A nagy klaszterek 95-105 napig érnek, a szőlő érlési időszaka nagyon korai.

Brozdi

Csokor kúpos alakú és közepes sűrűség, súlya körülbelül 700-1200 g. Kiváló szállíthatósággal rendelkezik. A gyümölcsöt közeli és hosszú távolságokat szállíthat.

Bogyók

Nagy gyümölcsök érlelődik borostyán-sárga evett bőrrel és hús-lédús húsával. Ovális forma. Egy szőlő súlya körülbelül 10-12 g.

Íz

A bogyóknak harmonikus íze van, és nem túl erős, diszkrét szerecsendió aroma.

Hozam

A magas hozamú minőségű, rendszeres, bőséges és kiváló minőségű betakarítást biztosít.

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Zlato szőlő

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Zlato szőlő

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

Zlatto nem túl szeszélyes minőségű, de a nő egészséges és termékeny kultúra, meg kell tudni, hogy néhány árnyalatok a termesztés.

Leszállás

Szőlő – Southern Plant, amely szereti a meleg éghajlati viszonyokat, de ez a fajta a területen meglehetősen hideg éghajlatot termelhet. Ha a leszállás fontos választani a megfelelő helyet, és jó felkészülni.

Ideális lehetőség a palánta leszállására, egy épületfal, de lehet egy kerítés a terület déli oldalán. A falaktól körülbelül fél méterre kell visszavonulni, és (ha a tenyésztési leszállást egyetlen szőlővel), ásni egy lyukat, amelynek mélysége 60 cm. Ha 2-3 szőlőt kell ültetnie, akkor 60 cm mélységben és szélességben kell ásni. A gyökér táplálás körülbelül 40 cm mélységben helyezkedik el.

Közel (a leszállási gödör hossza vagy az árok hossza) 2-3 sorban a huzal feszült. Az első sor a talaj felett helyezkedik el 30 cm magasságban. Az 1 és 2 sor közötti távolságnak 40 cm, 2 és 3 – 50 cm között kell lennie.

Zlato szőlő

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

Zlato szőlő

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Zlato szőlő

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Zlato szőlő

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Zlato szőlő

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

Obroat virágok, így a fajta képes önfelvételre irányítani.

Ritkítás

Mielőtt az üzem menedékét el kell vágni. Az első évben csak egy menekülés 3-4 szemről hagyja el a Saplau-t. A második évben 2 csekély maradt mindegyik 3-4 szemmel.

A szemek 40-45-ös bokor optimális terhelése, a szőlőt 6-8 szemre vágva.

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Zlato szőlő

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Zlato szőlő

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

A fajta képes -24 fokig ellenállni a fagyok ellen. Télen a szőlőt többféleképpen fedik le.

 • Sebesség fűrészporral, ágakkal és levelekkel, a táblák tetején helyezkednek el;

 • A szőlő fölött az íveket körülbelül 30 cm-es tengerszint feletti magasságba helyezzük, az anyagot megnyújtják (3 rétegben), amely megőrzi a hőt.

Betegségek és kártevők

A Zlatto ellenáll a penész, az oidium és a szürke rothadáshoz 2 ponton. Annak elkerülése érdekében, fertőzött vagy kártevő támadások, megelőző intézkedéseket kell elvégezni mind speciális alapok és a népi módszerekkel. Ez segít megtartani a szőlőt egészségesnek, és nem veszíti el a minőségi betakarítást.

Zlato szőlő

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

Zlato szőlő> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

Zlato szőlő> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

Zlato szőlő> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

Zlato szőlő> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

A szünetek megfelelő körülmények között hosszú ideig tárolhatók.

Értékelések áttekintése

A szőlő kellemes harmonikus íze van. Néhányan úgy vélik, hogy nem csak friss formában használható. Nagyon korán élvezheti a szőlőt.

A kultúra gondozása könnyű, ha kényelmes éghajlati viszonyokban növekszik. Kellően időben táplálkozás, vágás és öntözés, hogy a fokozat jó és finom betakarítást adott. Nagyon hasonlít sok kertészre, és széles körben használják.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása