44 cm széles szélesség és választásuk jellemzői

A háztartási készülékek hosszú ideig tartanak a modern konyhákon, és megbízható támogatást nyújtottak a gazdaságban. A mosógép és a hűtőszekrény mellett a mosogatógép ma nagyon igényes.

Gyakran a felhasználók a keskeny beágyazott mosogatógépet részesítik előnyben. Ez vonzza a programok és a tömörség hasznos és gyakorlati funkcionalitását. 45 cm széles szerelvény, amely a bútorok homlokzata mögött rejtve, tömören illeszkedik bármilyen tervezéshez.

Előnyök és hátrányok

Vásárlás előtt fontos megtanulni az összes funkciót és előnye a kompakt mosogatógépek 45 cm szélességét. Hasznos lesz megismerni magukat a beágyazott berendezések esetleges hiányosságaival. Előnyök:

 • olcsóbb lesz, mint egy független teljes méretű modell;
 • nem rosszabb a tervezés és a funkcionalitás széles modelljei;
 • kevés helyet foglal el;
 • csendes inverter motor;
 • rejtve lehet a bútor homlokzatához;
 • Egyszerű elektronikus vezérlés a kijelzőn vagy anélkül;
 • Van egy késleltető időzítő, gazdaságos mód és intelligens érzékelők;
 • Az év során legfeljebb 20 000 liter vizet és körülbelül 270 órányi szabad időt takarít meg;
 • Ideálisan tisztítja a különböző mosószerekkel való szennyezést;
 • A kifizető segédprogramok költsége csökken;
 • nem csak az edényeket mossák, mielőtt a képernyőkép és a fényesség, hanem a kiváló minőség is megszárad.

A legtöbb új modell rendelkezik olyan hasznos lehetőséggel, mint:

 • gyermekek elleni védelem;
 • A szivárgások megakadályozása “AQUA STOP”;
 • Jelzőgerenda a padlón;
 • munka félig boot;
 • A gyermekek edényeinek sterilizálása T 70-95 fokon.

Mínusz is.

 • A legfontosabb hátrányok, amelyek érdemesek a kapacitást. 4-5 fő családjára az ételek illeszkednek belsejébe. Meg kell jegyezni, hogy egy ilyen felszerelést nem mindig tervezték az általános főzőedényekhez.
 • Az ilyen struktúrák egy másik mínusza egymáshoz képest alaposan található. Ebben a tekintetben gyorsabban elhasználódnak.

Összehasonlítás 60 cm szélességű gépekkel

Mielőtt kiválasztaná egy keskeny mosogatógépet, fontos meghatározni, hogy mi a különbség a közte és a szabványos PMM között.

 • Dimenziók. A teljes méretű 60 cm-es modell nem alkalmas kis konyhára, és a 45 cm széles kompakt változata is megtalálható a szerény szobák méretével is.
 • Kapacitás. Egy standard mosogatógép kosárában nemcsak az edényeket helyezzük el, hanem egy pár serpenyőt, serpenyőt, sőt, sőt egy sütőlapot is. A főzés szerelmesei számára fontos.
 • Minőségmosás. Még ha ugyanazt a mosogató minőségét (az A betű megnevezése), a keskeny és szabványos gépek más módon tisztíthatók. A szokásos modellben az ételeket jobban tisztázzák, mivel egy tágas bunkerben több szabad hely van, a víz még a leginkább nehezebb helyeket öblít. 1 ciklus esetén a teljes agén mosogatógép 16 edénykészletből és még sok másból moshat.
 • Gazdaság. Még nagy méretekkel is lehetséges, hogy vizet és villamos energiát takaríthat meg. Ehhez speciális programok vannak, mint a mosás félig. Így csökkenthető az erőforrások pazarlásának csökkentése.

A kínált lehetőségek számával a keskeny mosogatógép alacsonyabb a szabványos verziónál. Építették a keskeny modell sokkal egyszerűbb, mint a szabványos PMM. De a tágas konyhában mindig van egy hely.

Nézetek

50 cm széles mosogatógépek három típusra oszthatók:

 • beépített;
 • részben beépített;
 • Különálló.

Magasságuk 80 cm-től 85 cm-ig 55 cm-es mélységig. Ez a paraméter nem különösebben különbözteti meg őket a teljes méretű gépekből. A PMM szélességének köszönhetően. Az egység is telepíthető a mosogató alá, bármely szekrényben vagy hiánypótló az asztallap, a nyitó közötti többi berendezés vagy bútor.

Átlagosan a kompakt gépek 5-10 programmal vannak felszerelve, és három különböző módon szárítják.

 • Hőcsere. Szárítja a forró kompot.
 • Kondenzáció. A víz elpárologtatása miatt a készülékeket szárítja.
 • Intenzív szárítás. Egy ventilátorral, forró fújással. Telepítve Premium gépek.

Beágyazott

A keskeny 45 centiméter modell lehet “elrejteni” a modern konyhai fejhallgató szélessége mögött 50 cm úgy, hogy senki sem tudja kitalálni, hogy valami az ajtó mögött található. Egy teljesen épített mosogatógépben, előnyök tömege: Az elülső kezelőpanel mindig gyermekektől zárva van. A beépített típusú modellek sokkal csendesebb egységes egységet dolgoznak. Először is, ez hozzájárul a szekrény belsejében lévő egység helyéhez. A homlokzat csökkenti a zajszintet.

Az ilyen típusú mosogatógép egyetlen hátránya, hogy csak egy niche és bárhol máshol telepíthető.

Ha ennek minden lehetősége van, akkor a mosogatógép ezen opciója sokkal jövedelmezőbb lesz, mint a szabvány megszerzése különálló PMM.

Különálló

A nyitott panelrel rendelkező helyhez kötött modellek több helyet igényelnek, mint a beépített. Ez a fajta mosogatógép a legegyszerűbb és legnépszerűbb. A PMM bármely elérhető helyen található a szobában, ami fontos, ha a konyha már felszerelt. A tervezési gépet különböző lehetőségek és színek között lehet kiválasztani. A fogyasztó kiválaszthatja a konyhai tér kialakításának stílusát. Egy ilyen mosogatógép előnyösebb a törés esetén vásárolni. Ha a mosogatógép sikertelen, nem kell szétszerelni a szolgáltatáshoz vagy alapos tesztellenőrzéshez.

A felhasználó vagy a mester teljes hozzáférést biztosít a technika összes fontos részéhez. Egy másik előny lehet alacsonyabb árat nevezhető a tervezés és a telepítés egyszerűségének köszönhetően. Csak egy adott helyen kell megkerülnie a mosogatógépet, és csatlakozzon a kommunikációhoz. A hátrányokból meg kell jegyezni egy kisebb teljesítményt, nagyobb zajszintet és a szűrők rendszeres cseréjét.

A különálló modellek a magasságban eltérőek. Néhány kompakt termék az asztali opciókra vonatkozik.

A legjobb modellek értékelése

A piaci fogyasztók nagyszámú kis méretű modellt mutattak be a különböző gyártóktól. Ezek közül a költségvetés és a prémium szegmens drága lehetősége. Nemcsak a funkcionalitáson, hanem a költségek is különböznek. Mindegyiküknek mind az előnyei, mind hátrányai vannak. Kínálunk, hogy megismerjük a legnépszerűbb PMM tetején található több modell és bélyegző felülvizsgálatát.

Hotpoint-Ariston LSTF 9M117 C

A osztályú mosás és szárítás. Gazdaságos vízfogyasztás. Szárítás után az összes edény 99% -os száraz.

 • Több mosási mód. A bunkerek kényelmes kitöltése.
 • Elektronikus vezérlés kijelzővel.
 • Energiafogyasztás 1 ciklushoz – 0,83 kW / h.
 • Mosási idő a szokásos cikluson – 3 óra.
 • Különleges programok Finom, Gazdaságos és autómosás Plusz áztatás és ciklus a félidőben.
 • Késleltetett indítási funkció (legfeljebb 12 óra).
 • Alkalmas univerzális mosószerekkel történő mosáshoz “3 in 1”.
 • Hangjelzéssel és fényjelzéssel felszerelt.
 • Az öblítőeszközök biztosítják.
 • Lehetőség van a kosarak magasságba állítani.
 • Az ember egy tálcával van felszerelve evőeszközökhöz és üzemanyagtartókhoz.

A felhasználók a PMM kapacitását és a beágyazás egyszerűségét jelezték. Kiváló minőségű és csendben mosó edények és finoman tisztítják a kristályt. Nem hagyja a fehér lemezeket az eszközökön.

Bosch SPS 40E12 ru

Mosogatógép keskeny gép által gyártott Németország vonzza a paraméterek, funkcionalitás és költség. A szélesség csak 45 cm van egy csomó teljesítmény: Legfeljebb 9 készlet edény (szokásos olvasni 4 lemez, 1 csésze, 1 csészealj, 2 kanál és annyi villa). Zajszint viszonylag alacsony.

Programozott több lehetőség: előzetes öblítés, gazdaságos módok, “Auto”, “Gyors”. A kézi vízhőmérséklet-hangolás 30-70 fokos tartományban lehetséges. Van egy kezdő késleltetési időzítő, a tartályt cserélve az edényekhez, figyelembe véve a magasságát, a “szülői felügyelet” és az “Aqua-Stop” rendszert. A PMM BOSCH márkák automatikusan meghatározhatják a mosószer típusát. Ez egy olyan költségvetési modell, amelyet csak 19 000 rubelben lehet megvásárolni.

CANDY CDP 4609

A kínai termelés ellenére a készülék jellemzői valójában nem rosszabbak az előző modellnél. A “Gyermekek elleni védelem” és a “Mosószertípus-felismerés” opció hiányának elvesztése. A többi paraméter esetében minden tisztességes szinten: kiváló minőségű mosás, jó kapacitás és teljesítmény, erőforrás-megtakarítás, alacsony súly. Ez a modell TM Candy a legolcsóbb mosogatógépek közül tekinthető: 12 000 rubel költsége. A mínuszok közül – vannak olyan értékelések a vásárlókról az alacsony minőségű részekre és a csere nehézségeiről.

Leran fdw 45-096 fehér

PMM Kína gyártás elektronikus vezérlési típusú egyidejű mosáshoz legfeljebb 9 készlet ételek. Csak 14 000 rubel költsége. A globális piacon, Leran védjegy bemutatják a közelmúltban, de már sikerült szert hatalmas elismerése a vásárlók miatt, megfelelő minőségű és olcsó.

Lehetséges mosás az “gyorsan” vagy “intenzíven” módban, valamint a gazdaság választása és más. A gép a következő funkciókra van programozva: halasztott indítás, szivárgásvédelem, “szülői felügyelet”, részleges terhelés. A kosarak állítható magasságban.

Minden tekintetben ez az olcsó modell megérdemli a magas színvonalú mosogatógép aggregátumok tiszteletbeli minősítését.

A különállóan állva a PMM-t érdemes megjegyezni több modellt.

ELECTROLUX ESF 9452 Alacsony

45 cm-es szoros gép, amely könnyen felszerelhető egy kis konyhában. Az ESF 9452 Alacsony egy elegáns modern designban van jelen. Gazdaságos lehetőség a villamos energia fogyasztására és a vízmennyiségre. Lehetőség van kiválasztani egy mosogató módot 6 programból. Vannak sójelzők és öblítés a készülékkel való kényelem érdekében.

DAEWOO Electronics DDW-M 0911

Számos hasznos funkció segít a mosogató edények kiváló minőségű és magas élettartamú folyamattal. Gyorsított módban és intenzíven mosható. Elmentési villamos energiát és vízkészleteket takarít meg. Jelzi a só jelenlétét és öblítését.

MIDEA MFD45S500 S

Keskeny mosogatógép független telepítési típus. Ebben a PMM-ben a belső felület rozsdamentes acélból készül. Legfeljebb 10 készletet moshatsz, beleértve a törékeny ételeket. Van egy különleges szemüvegtartó. Kényelmes helyeket helyezhet el a kristályból vagy vékony üvegből. Ez nem túl kényelmes a kosár használata a mérőlövények, a törlők és a serpenyők tisztításához. Ellenkező esetben az opció nagyon méltó ahhoz, hogy szabadon engedje magát a napi és fárasztó kötelességektől.

Választott kritériumok

Mosogatógépek kiválasztása otthoni – felelős folyamat. Fel kell vennie a modellt, amely más lesz az optimális specifikációkkal. A legprimitívebb tanács lehet a technika vizuálisan értékelése. A design nem befolyásolja a munka minőségét, de csak egy cukorkás csomagolásként nyalogatja a gullible vevőt. Meg kell választania a PMM-t, figyelembe véve a konyhát és a szabad helyet a telepítéshez. Fontos továbbá figyelembe venni a családtagok számát, a mosási ételek becsült gyakoriságát. A doboz maximális kapacitását az ételekhez, összehasonlítani kell a házban élő emberek számával. A 3-6 készlet doboz 1-2 fő számára optimális. Család 4 ember elég, mint 6-9 edénykészlet.

Több volumetrikus modell ideális a rajongók számára a vendégek, különösen a nagyvállalatok gyűjtésére. Vegyen egy gépet mosáshoz. A gyártó által megadott jellemzők alapján és más opciókkal összehasonlítva. Ezenkívül figyelmet kell fordítania a telepítési rendszerre a dokumentáció utasításai szerint. A cserélhető lakás számára függetlenül érdemes lesz.

A berendezések működésének és gyakorlati működésének kényelme a további funkciók jelenlétét, valamint az egyes modellek specifikációit és egyedi jellemzőit érinti.

Ezenkívül figyeljen néhány kritériumra.

 • Olyan anyagok, amelyekből a mosogatógép belső elemei készülnek. Rozsdamentesnek kell lenniük. Minél kevesebb a műanyag egységben, annál jobb.
 • Kosarak. Óvatosan kell kinézniük, mert sok éven át kell kihasználni ezeket a tartályokat. Kiváló minőségű végrehajtást, erőt és kényelmet igényelnek a letöltési folyamatban. A modern mosogatógépek 45 cm széles gyártók kezelhetik akár három teljes munkaidős kosarat. Valamint néhány tervek kiegészítik az evőeszközök és más rekeszek tálcáit. Minél inkább a funkcionális tartályok belsejében, annál jobb.
 • A munkaegység zajszintje. A mosogatógépekben ez a paraméter 45-52 dB lehet. Minél alacsonyabb ez a jelző, a csendesebb fog működni az egységet.
 • Opciók. Bármely hostess értékelni fogja a fejlett funkciókat, például egy éjszakai üzemmód jelenlétét (minimális zaj, amikor a készülék működik), fél betöltése (letöltheti a dobozt nem a teljes kötethez), a gyermekek ételek sterilizálása.
 • Víz- és villamosenergia-költségek. Ahhoz, hogy racionálisan alkalmazzák ezeket az erőforrásokat, szükség van a mosogatógép gazdaságának szintjére. Az energiafogyasztás magasabb lesz, ha a gép automatikus opcióval rendelkezik, kénytelen száradással. Minél nagyobb a mosógép teljesítménye, annál nagyobb a víz térfogata a mosás folyamatában.
 • Fontos tudni, hogy az új generáció keskeny mosogatógépe egyedi fúvókákkal van felszerelve, hogy 30% -os vizet takarítson meg. Ugyanakkor a munka minősége a megfelelő szinten marad.
 • Az energiafogyasztás az eszköz csatlakoztatásának árnyalataihoz kapcsolódik. Ha közvetlenül a forró vízhez csatlakozik, a tan használata nem lesz különösen intenzív, ez azt jelenti, hogy a fogyasztott számlák kevésbé lesznek. De fel kell készülned a víz kiadásának növelésére, ezért nehéz eldönteni, hogy mi a túlfizetés.

Természetesen lehetetlen tesztelni egy új mosogatógép munkáját a boltban. De mindig megismerheted a műszaki dokumentációt, amelyben a mosási osztály meg van adva:

 • A – a legmagasabb szint;
 • B – Kiváló;
 • C jó;
 • D – átlag felett;
 • E – kielégítő szinten.

Ezek a latin betűk a gyári tesztek eredményeivel vannak jelölve. Így magabiztosan bízhatnak. Mosogatógép vásárlásakor fontos kiválasztani a deklarált modellt, vagy a mosás minőségi osztályában. Ha lehetséges, ki kell választania a C osztálynál alacsonyabb eszközt. A D vagy E típusú osztály megvásárlásától.

A mosogatógép kiválasztásának kritériumainak mosása nem korlátozott. A PMM szintén fontos a gyártó által javasolt funkcionalitás szempontjából. Az egyes programok jelenléte a mosogatógép minőségét 45 cm szélességgel befolyásolja.

A szakértők szerint a modern keskeny modellnek rendelkeznie kell egy ilyen minimális funkcióval.

 • “Main” mód. Ez nem mindig így van, de fő célja, hogy az edényeket 60 fokos vízzel mossuk, 2-3 órán belül.
 • “Super” mód. Mosogató edények forró vízzel 90 percig.
 • Áztatás. Alkalmas az edényekhez, hosszú ideig állt a használat után.
 • “Gyors mód. Tökéletesen a mosogató konyhai eszközökkel és evőeszközökkel 40 perc alatt.

Ezek a funkciók szükségesek a 45 cm-es modern PMM mélységhez. A fejlett funkcionalitású modellek 10-15 programot használnak, de a mindennapi használatra elég és több felsorolt ​​lehetőség. Ami a szárítást illeti, nehéz beágyazni egy sekély 45-ös centiméter mosogatógépbe. Bár kiderült, hogy erőknek olyan gyártók számára, akik kompakt modelleket szereztek, ilyen szükséges funkcionális.

A tiszta edények mosása után az autóban maradványok maradnak. A vízcseppek áramlása, és minden termék természetesen megszáradt. A fejlett és energiaigényes modelleknél a konvektorok beágyazódnak, amelyek melegítik és terjesztik a meleg levegőt a dobozon keresztül. A szárítóételek sokkal gyorsabbak. Ha egy gazdaságosabb lehetőségre van szükség, jobb maradni az írógépen, ahol a szárítás természetes módon történik.

Nuances telepítés és működés

Először is meg kell határozni, hogy hol lesz a gép. Lehet, hogy szabadtéri konyhai szekrény, amelynek méreteit össze kell hasonlítani a mosogatógép méretével, figyelembe véve egy nagyon fontos árnyalatot: a szekrénynek kissé szélesebbnek kell lennie, mint a gép. A telepítési méretekkel való döntés a rendszer szerint az utasításokban elindulhat. A modern konyhai szekrények különböző háztartási készülékekhez igazodnak, így könnyű felépíteni egy mosogatógépet. De a PMM telepítéséhez szükséges alternatívák nem lehetnek. Ezután testreszabnia kell a meglévő szekrényt a mosószer méretei alatt. Vagy szerkonizálja az eszközöket, és készítsen egy szekrényt egy mosogatógéphez saját.

A kapcsolat számos szakaszból áll.

 • A hideg vízellátó tömlő a fúvókához van csatlakoztatva.
 • A tápegység csatlakoztatva van (különálló kábelezés az elosztópanelre kívánatos).
 • A tenyésztett vezetékek csatlakoztatva vannak a géphez, majd a csatlakozó érintkezőihez. A vezetéket egy speciális kábelcsatornába helyezzük.

Mielőtt az eszköz teljes működtetése az edények betöltése előtt meg kell vizsgálnia munkáját üresjáratban. Ez a megfelelőségi sorrend az utasításokban szerepel:

 • Ügyeljen arra, hogy vigyázzon a talajra;
 • Tilos megtalálni a készüléket a főzőpanel közelében;
 • A biztonsági vaslemezt a táblagép alá kell helyeznie, vagy egy fémezett védőfóliát kell ragasztani.

A konyhai készülékek biztonsága érdekében stabilizálószert kell vásárolnia. A gép lábai jobban beállítják, hogy a készülék a padlóra esik.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: