A Bosch főzőpanelek jellemzői és modellje

A Bosch Cooking Panels a minőségi és jól ismert minta a globális piacon. A növekvő fogyasztói kereslet a nagy megbízhatóság, a széles modell közelében és egyszerű használatának köszönhető.

Sajátosságok

A Bosch főzőpaneleket ugyanazzal a német aggodalommal állítják elő, amelynek termelési létesítményei a világ számos országában találhatók. A Gigant Enterprise 1886 óta vezeti a történelmét, és az egyik legismertebb világ márkájú termékeket termel.

Jelenleg a Bosch magas pozíciókkal rendelkezik a háztartási készülékek piacán, és az elektronikus és elektromos berendezések előállításának első tíz vezetője között van.

Az első főzés panel beperelte a gazdálkodó szállítószalag 1962, rögtön felkeltette a fogyasztók figyelmét a kiváló munka- adottságok és szokatlan design. A cég napjainkig számos olyan modellt termel minden olyan ízre, amely megfelel a magas nemzetközi szabványoknak, és képes kielégíteni a kérelmeket a legigényesebb ügyfelektől.

A Bosch Cooking Panel egy háztartási készülék, amelynek célja, hogy forró ételeket készítsen, lapos lemez formájában, rézszekrényből és egy bevásárlóközpontból megfosztva. Az eszköz ideális lehetőség azoknak az embereknek, akik nem használják a sütőt, valamint a külön beágyazott szélszekrények tulajdonosait. A modellek ugyanolyan jól néznek ki mind a kis konyhák, mind a tágas szobák, harmonikusan illeszkednek a belső térbe, bármilyen modern stílusban díszítve.

Minden kivétel nélkül a főzőfelületek megfelelőségi tanúsítványokkal rendelkeznek, garantálják a használatuk kiváló minőségét és biztonságát.

A magas fogyasztói kereslet és egy hatalmas számú pozitív visszajelzések magyarázzák a német technológia számos tagadhatatlan előnye a többi vállalat modelljei előtt.

 • Annak ellenére, hogy a legtöbb raktár panel keletkezik Németországon kívül, a legmagasabb minőségi márkát minden mintában nyomon követik. Ez a csúcstechnológiai berendezések és a kiváló minőségű komponensek használatának köszönhető, valamint szigorú kontrollok mindegyik termelési szakaszban.
 • A paneleket egy hosszú élettartam különbözteti meg, és nem képesek nem egy tucat évet szolgálni. Ráadásul a szolgáltatási központok varázslója ritkán törik a BOSCH technikát, amely ritkán törődik és nyaralja a garanciális esetek maximális százalékát.
 • A főzőpanelek széles választéka hatalmas mennyiségű gáz- és elektromos modellt tartalmaz, amelyek nagymértékben megkönnyítik a választást, és lehetővé teszik, hogy bármilyen típusú hőenergiát választsunk.
 • Minden főzőpanelet vonzó megjelenés jellemzi, és a közvetlen feladatok végrehajtása mellett gyakran a konyha központi dekorációjává válik.
 • A műszerek nagyobb funkcionalitást mutatnak, amelyet számos lehetőség jellemez. Ez nagymértékben leegyszerűsíti működésüket, és kényelmes és érthetővé teszi.
 • A modellek elektronikus “kitöltése” nagymértékben ellenáll a feszültségcseppeknek, és ritkán problémákat okoz hibákat.
 • A modellek több szélességű opcióban is rendelkezésre állnak, amely lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy panelt a konyhai fülhallgató bármely méretének és a konyha bármely területének kiválasztásához. Például a kis helyiségekben kis méretű minták szélessége 45 cm-ről.
 • Az összes elektromos panelek energiahatékonysága megfelel az A osztálynak, amely biztonságossá teszi őket a leggazdaságosabb eszközök kategóriájára.

A főzőpanelek mínusza meglehetősen magas költséget tartalmaz, amelyet az a tény, hogy A márka mögött mindig egy kicsit többet kell fizetnie. kívül, Az elektromos modellek telepítése jó és meglehetősen friss elektromos vezetékeket és továbbfejlesztett kábelt igényel.

Ez a sok minta nagy teljesítményének köszönhető, mivel a kopott hálózatok nem tudnak ellenállni az ilyen terhelésnek. Ezenkívül az indukciós modellek néha nehézségek merülnek fel a pótalkatrészek jelenlétével, mivel gyakran kell megrendelni a gyártó gyárából.

Nézetek

Jelenleg a vállalat három fajtát gyárt főzőpanel: gáz, elektromos és indukció.

Gáz

A Bosch gázpaneleket számos modell képviseli, amelyek száma közeledik 50. A gyártásuk anyaga rozsdamentes acél, zománc bevonat és üvegkerámia. Abszolút minden gázeszköz van felszerelve gázvezérlő funkcióval, azonnal megállítani a gáz hozzáférést véletlenül kihalt égőben. Ezenkívül a minták elektromos gyújtású rendszerrel vannak felszerelve, amely a mérkőzések vagy piezosigálok használatának szükségességétől származik.

A Bosch gázpanelek megkülönböztető jellemzője egy ellip alakú égő jelenléte, amely lehetővé teszi, hogy az ételeket nemcsak hagyományosan, hanem ovális ételeket is készítsen. A serpenyőhöz tartozó rácsok öntöttvasból készültek, a sarkuk megerõsített konstrukcióval rendelkeznek, lehetővé téve, hogy biztonságosan tegyenek nehéz tartályokat a lemez szélén. A KORFork kapcsolók nem melegítik a láng égőből, könnyen elforgatható, és lehetővé teszi, hogy pontosan beállíthassa az égési intenzitását. A gáz, a kiadott kimenet és a kombinált modellek mellett egy gázégővel sikeresen ötvözi az elektromos fűtőelemet. A gázpanelek hiányosságai között meg lehet jegyezni, hogy a szenzoros kontroll és az időzítő hiánya, amely sok tulajdonos szerint gyakran hiányzik a Bosch modellekben.

Elektromos

A független Bosch Hall Education bemutatja a leginkább számos eszközcsoportot, és számos funkciót és designt mutat be. A kínálatuk magában foglalja mind a költségvetési mintákat is, amelyek öntöttvas égőkkel vannak ellátva, és klasszikus fehér színű és modern fekete készülékek, amelyek rejtett üvegkerámia fűtőelem alatt vannak felszerelve. A fűtőkörök üvegkerámiamintákban kombinálhatók kiterjesztett ovális zónákba, amelyek lehetővé teszik, hogy a főzési ételeket a brazierek és a kazan.

A vezérlési módszerrel az elektromos modellek mechanikai és elektronikus úton vannak osztva. A mechanikát nagyobb valószínűséggel lehet telepíteni a mintákra öntöttvas égőkön, míg az elektronika a legtöbb üvegkerámia modellek integrált attribútuma.

Majdnem minden panel van felszerelve egy hangzásidővel, amelyen az edény, amelyet az edény készen áll, és a legtöbb high-tech mintákat védi a gyermek beavatkozás, a hőkezelési funkció és a halasztott indítási lehetőség.

Indukció

Beágyazott panelek, amelyek az indukciós területnek való kitettség miatt működnek, a legmodernebb típusú lemezek, és figyelembe veszik a legújabb innovatív technológiákat. Az ilyen modellekben elektromos spirál vagy gázégő helyettesíti az indukciós tekercset, amelyet közvetlenül a főzőfelület alatt helyezünk el. A tekercs az elektromágneses sugárzás kialakulásában van, amely hozzájárul az aljzat felé mozgó vortex áramok kialakulásához. Ennek eredményeképpen csak az edények alja van a hőnek, közvetlenül érintkezésbe kerül a panel felületével.

Ennek köszönhetően a főzési zóna felületének hátralévő része hideg marad, ami jelentősen növeli a födém biztonságát, és nem vezet a szoba fűtéséhez. Ezenkívül a pont expozíció miatt az indukciós lemezek az összes képviselt panel legizgalmasabbak, és lehetővé teszik, hogy jelentősen csökkentse az energiafogyasztást a főzéshez. Ezenkívül a tápegység jelenlétének köszönhetően a fűtési hőmérséklet meglehetősen pontosan beállítható, és növekedése vagy csökkenése szinte azonnal bekövetkezik.

Az indukciós lemezek másik pozitív felhasználási pontja a teljes környezeti biztonságuk és az égéstermékek hiánya ellentétben, például gázmodellekből. Az eszközök működése nem vezet a levegő vágásához, és hozzájárul a kedvező mikroklíma megőrzéséhez. Szinte minden folyamat teljesen automatizált, és az irányítási rendszer egyszerű és érthető. Az indukciós tekercs csak akkor kezdődik, amikor az edények a főzési területen találhatók, és amint a serpenyő vagy a serpenyő eltávolítása a tűzhelyből eltávolításra kerül, a felület teljesen hideg lesz.

Együtt számos nyilvánvaló indukcióval együtt más típusú panelekhez, még mindig vannak hátránya az ilyen kályhákból. Ezek magukban foglalják az alumínium és üvegáru használatának lehetetlenségét, amelyet az indukciós mezők hatásainak immunitása okozza. Használja ebben az esetben csak öntöttvas, zománcozott és acél ételeket. Ha a gyártás anyaga kételyeket okoz, akkor ellenőriznie kell egy mágnével, akinek az edényekhez tartozó ragasztója azt mondja, hogy meglehetősen alkalmas az indukciós panel számára.

Az ilyen helyzetekből származó kimenet lehet egy indukciós lemez megszerzése, amelynek következtében az ételek használata lehet, hogy bármilyen típusúvá válik.

Népszerű modellek

A Bosch táblák modelltartománya nagyon széles. Az alábbiakban a legnépszerűbb minták, hivatkozások, amelyekre gyakrabban találhatók az interneten.

 • Electrofanener Bosch PKE611D17EEEE Ez egy 4-alapú fekete színű modell, amely maradék hőjelzőkkel rendelkezik, amelyek az égő hűtésének mértékét mutatják, és nem teszik az égést. A modellnek hangzása és a fűtőelemek blokkoló gombja van, ami nagyon kényelmes, ha kisgyermeke van. Az égők képesek kezelni 17 módban, és az érintőpanel segítségével vezérlik. A modellkapacitás 6,6 kW, az égők átmérője – 21, 18 és 14,5 cm, az 56x49x4,5 cm-es műszer dimenziói 7 kg. Az eszköz költsége 17.990 rubel.

 • Modell Bosch Pie631FB1E Ez egy villanyszerelő üvegkerámia felületű, 59,2×52,2 cm méretű és 7,4 kW névleges kapacitása. A vezérlőpanel a készülék elején található, és automata edényfelismerési funkcióval és hangóra van felszerelve. A készülék tartalmazza a panel blokkolását és a maradék hőjelzést. A terméknek 4 égője van, fekete színben, és 25 180 rubel.

 • BOSCH PEE611FB1E panel Az üvegkerámiával borított négy elektromos égővel ellátott, záró gomb, az égő hangzása és az eszköz elején található érintőképernyős vezérlőpult. A modell 59×52 cm méretű, egy évvel garanciával rendelkezik, és költsége 32,990 rubel.

 • Indukciós főzőpanel Bosch PEE645BB1E Fekete, és üvegkerámia felületű. A modell megfelel az A. energiafogyasztási osztálynak, elektronikus vezérlési és érzékszervi kapcsolókkal rendelkezik. A készülék teljes ereje 4,6 kW, az égők mérete 18, 14,5 és 21 cm. A készülék fel van szerelve a maradék hő, az elektronikus időzítő, és képes felismerni az edények jelenlétét a tűzhelyen. A terméket 58,3×51,3×5,5 cm méretekben állítjuk elő, súlya 12 kg és költségek 31,990 rubel.

 • Indukciós kazán Bosch Pie611Bb1e A POWERBOOST gyors fűtési rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a 2 literes serpenyővel vízzel forraljuk, mindössze 3,5 perc alatt. A központ célja a TouchSelect technológiát, amely könnyű és kényelmes eszköz menedzsment és a képesség, hogy ellenőrizzék a munkafolyamatot. A lemez felületét hagyományos szivaccsal jól mossuk, míg az egész élettartam egy újnak tűnik. A készüléket 59,2×52.2 cm méretekben állítják elő, és 40,990 rubel.

 • Elektromos modell Bosch PKE645B17 Hilight gyors fűtési rendszerrel van felszerelve, és 4 égővel rendelkezik. A panelt sokk-rezisztens üvegkerámia felület jellemzi, amely nem hajlandó elnyelni a zsírt és más szerves szerveket, meglehetősen könnyen tisztítható. A kályha fel van szerelve az újraindítási funkcióval, amely a fűtési állapotban lévő összes hubárt vezeti, és a hangzási időzítőt a megadott idő után leválasztja a fűtést. A modell 58,3×51,3 cm méretű, védelmet nyújt a gyermekek beavatkozása és a költségek 21,990 rubel.

 • Elektromos panel Bosch PKB645F17 képviseli a 2013-as gyűjteménymodellt, hatalom 7,6 kW, és képes dolgozni 17 módban. Az eszköz előállított fekete színű, méretei 58.3×51.3×4.1 cm és, továbbá a hagyományos kerek, felszerelt ovális és 2-kontúr égők. Mindegyikük Hilight-szel van felszerelve, és védelmet nyújt a gyermekektől. Ezenkívül az égők képesek túlcsordulni a víz a víz után a serpenyőben. Az eszköz költsége 18 990 rubel. Hasonló mutatók és modell Bosch PKN645F17R. A készülék fekete színű, látványos ezüstkerettel van ellátva, a fenti funkciók és költségek 25 000 rubel.

 • Electrofanener Bosch PKN645B17 Hilight technológiával és négy égővel felszerelt, amelyek közül az egyiknek radiális bővítő zóna és egy másik ovális. Ez lehetővé teszi az élelmiszer-halak és mesterek, valamint a serpenyő és a nagy átmérőjű serpenyő előkészítését. A készülék fekete színben készült, és rozsdamentes acélból készült látványos keretben van felszerelve. A modell méretei 58,3451,3 cm, költség – 23,990 rubel. Hasonló jellemzők, a Bosch PKF631B17E modell rendelkezik. A készülék 6,6 kW teljesítményű, képes 9 módban dolgozni, és 24 000 rubel költsége.

 • Gázmodell Bosch PPP6A8B91R A bézsban előállított, 4 független égővel és egy edzett üveg munkanappal rendelkezik, amely, amely ellentétben a zománcfelületekkel, nagyon könnyen tisztítható. A készülék egy elektrojiga-val van felszerelve, az egyén minden dombra öntöttvas rácskal, és teljes kapacitása 7,5 kW. A modell gázvezérlő funkcióval és fúvókával van felszerelve a léggömb gáz csatlakoztatásához. A panel 59x52x4,5 cm méretű, súlya 13 kg, és az ár 27,990 rubel.

 • BARBAR GAS MODEL BOSCH PCC6A5B90R 3 burrow és erős korrózióálló, öntöttvas rácsok. A Korforks 9 energia üzemmódban működhet, és elektromos üzemanyaggal van felszerelve. Ezenkívül az egyik égő a WOK technológia szerint jelentősen csökkenti a főzési időt. Termékméretek 58.2х52h4,5 cm, ár 26 990 rubel.

Hogyan válasszuk ki?

A Bosch főzőpanel kiválasztásakor figyelembe kell venni néhány műszaki paramétert, amelynek fő része az eszköz ereje. Tehát, ha a terméket számos családra választják, a legjobb megoldás egy nagy, 4-korfikus modell, amelynek kapacitása több mint 7 kW. A termék típusát illetően a választás a vevő házának és személyes preferenciáinak gázosításától függ. Tehát sok fogyasztó a gázpanelekben előnyben részesítik a kombinációt, lehetővé téve, hogy ne szakítsa meg a főzési folyamatot, ha hirtelen kikapcsolja a gázt vagy a villamos energiát.

A következő technikai idő, hogy figyeljen – a panelgyártó anyagot. Ha úgy dönt, akkor szem előtt kell tartani, hogy a rozsdamentes acélfelületek alaposabb ellátást igényelnek, mivel az ujjlenyomatok nagyon jól látható nyomai. Ugyanez vonatkozik az üvegre is. Az ilyen eszközök napi mosást igényelnek, különben rendetlennek tűnnek.

Az indukciós modellek megvásárlásakor szem előtt kell tartani, hogy az ételek nem alkalmasak számukra, és szintén meg kell szerezniük a serpenyőket és a serpenyőket egy lapos fenékkel és speciális címkével ellátva.

A választás további kritériuma további funkciók jelenléte. A nagy hatású eszköz fő munkájához természetesen nem lesz, de a működés kényelmes és kényelmes, képes lesz. Az ilyen lehetőségek magukban foglalják az ovális és kiterjesztett főzési zónák jelenlétét, amelyek nagyon kényelmesek, ha hosszúkás ételeket főznek, vagy egy nagy edény gyakori használatával. Más esetekben elvégezheti a szokásos modellt, és nem túlfizetheti a funkciót, amely esetleg nem kell kihasználnia.

Használati utasítás

Annak érdekében, hogy az eszközök működése kényelmes és biztonságos legyen, Számos egyszerű ajánlásnak kell megfelelnie.

 • A gáztisztító panelek telepítése és összekapcsolása csak gázszolgáltatási szakemberrel kell elvégeznie. Ezenkívül a felnőtt családtagoknak kötelező utasításokat kell végezni a gázhasználati szabályokról.
 • Az elektromos és indukciós modellek függetlenül csatlakozhatnak a hálózathoz. Ehhez el kell olvasnia az eszköz csatlakoztatására szolgáló eszközt, és telepítené, ellenőrizze, hogy ellenőrizze a kábel és az aljzatok állapotát.
 • Minden modell üzemel villamosenergia kell ellátni külön automatát, amely kikapcsolja a készüléket étkezés esetén vis maior körülmények.
 • A gázberendezések használata csak működő szellőztetés és egy particionált ablak jelenlétében engedélyezett, amely az égés fenntartásához szükséges oxigén beáramlását biztosítja.

Javítás

A szervizközpontok megszüntetését kizárólag a német felszereléssel rendelkező Bosch főzőpanelekkel kell bevonni. Ez nem csak a mechanikai bontásokra vonatkozik, hanem akkor is, ha a rendszer hibát jelent, vagy fel kell oldani. A panelek DIY javítását nem lehet végrehajtani a high-tech csomópontok jelenléte miatt, mint például az indukciós tekercsek és a Hilight rendszerek.

A kivételek elektromos öltések öntöttvas lemezekkel, amelyek, amikor kimegy, könnyen megváltoztatható az újra. Ehhez elegendő a felső fedél eltávolítása, leválasztása és eltávolítása a fúvott “rohadt”, majd cserélje ki egy új.

A következő videóban várja a Bosch PKE 611B17E üvegkerámia főzőlapját.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: