A homlokzat eltávolítása és telepítése a Bosch mosogatógépen

Bárki egyetért abban, hogy a mosogatógép jelenléte a konyhában sokféle módon könnyen megkönnyíti a házi feladatot. Ez a háztartási készüléket kínálnak széles, és az egyik előnye, hogy sok modell lehet ágyazni a fülhallgatót, és telepítse a homlokzat, amely összehangolja a belső teret. Ha problémái vannak a Bosch mosogatógép elülső részének telepítésével, hasznos információkat kínálnak, köszönhetően, hogy megbirkózhat a feladat megoldásával.

Ami szükséges?

A mosogatógép homlokzatának felszereléséhez szüksége lesz egy eszközkészletre és további anyagokra, amelyek minőségi eredményt kapnak. Ez egy egyszerű eljárás, amely nem fog sok időt vesz igénybe. Ön maga is szüksége lesz egy bútorlapra, amely megfelel a design fülhallgatónak, majd menjen vissza az asztalhoz, egy mérőszalagmérethez, csavarhúzóhoz, csavarhúzóhoz és kötőelemhez. Ezután segítség nélkül megbirkózhat a feladattal.

Azonban meg kell ismerni a mosogatógép modelljének jellemzőit, hogy ne találkozzon a bajban.

Fontos kiválasztani az optimális hosszúságú csavarok készletét. A rögzítőelemek nem lehetnek túl rövidek, szorosnak kell lenniük a panelben. Így biztosítja a megbízható rögzítést. Javasoljuk, hogy egy papírsablont használjon, hogy a homlokzat legyen. Ami a csavarhúzót illeti, akkor csavarhúzót készíthet, de több időt vesz igénybe, így ha van eszköz, használja azt.

Hogyan kell telepíteni magát?

A homlokzat felszerelése a Bosch mosogatógépen egy adott rendszer szerint történik. A telepítés különböző módszerekkel végezhető, mindez attól függ, hogy a berendezés a fülhallgatóban vagy külön-külön lesz-e. Ha az első verzióról beszélünk, az ajtónak inspirálnia kell. Ez egy egyszerű manipuláció, különösen az ilyen népszerű márkából származó berendezéssel. Gyakran előírja az utasításokat.

Hogy a homlokzat elrejtése sikeres legyen, használja ki a következő algoritmust. Kezdetben a berendezés a kívánt magasságra van felszerelve speciális csavarokkal. Ha beágyazott technikát használ, akkor már készen állt egy kész mintával, így nincs probléma. Az elemeket speciális hornyokká kell csavarni, amelyek az egység egységén találhatók. Ezt követően a gyártó által használt csavarokat hosszú szerelvényekkel kell helyettesíteni. Ez a panel tartósabbá teszi.

A homlokzat más módon van rögzítve. Mielőtt rögzítené, kétirányú szalagot ragaszkodhat. Érdemes lesz 1,5 mm keresztmetszetű kábel. Szükségszerűen rozettát igényel. Minden ajánláshoz ragaszkodva könnyedén telepíthet egy dekoratív ajtót minimális idővel és pénzeszközökkel. A homlokzat egy olyan panelelem, amely bútorokból készül.

Köszönhetően elrejtheti a mosogatógépet, hogy ne rontja el a belső teret.

A panel a 45 és 65 cm mélységének aggregátumainak előnyei. Először is, nem kell felvenni a technológia színét, a gombok láthatatlanok, így a véletlenszerűen megnyomva vannak védve. Ebben az esetben a homlokzat elvégezheti a hangszigetelés funkcióját, és a működési zaj nem hallható, és ez már plusz. A hadviselést gyakran anyagként használják, amelynek átlagos sűrűség aránya van. A standard vastagság körülbelül 1,6 cm, és a film megismétli a konyhai fülhallgató textúráját, színét és textúráját.

A régi homlokzat eltávolítása

Ez a leginkább elemi szakasz. A panel eltávolításához a csavarhúzót kell használnia, csavarja le a tartót és szétszerelje az ajtót. Ezt követően elkezdheti telepíteni a dekoratív homlokzatot.

Hasznos ajánlások

Néha a homlokzat nem egyezik meg a méretben, így egy kicsit be kell illesztenie. Végezze el a méréseket, majd a kirakós játék olyan részét, amely nem teszi lehetővé a mosogatógép megnyitását. Néha át kell adnod a tartót, hogy tökéletesen illeszkedjen. Az alsó rész ivása és a technika lábai észrevehetőek lesznek, így a rés elronthatja a belső tér összetételét. Abszolút gondosan szükséges, hogy a zsetonok ne alakuljanak ki.

Használja a csiszolópát, hogy a felület sima legyen. Ha a homlokzat rajz vagy minta van, ez a módszer nem illeszkedik. A probléma megoldása a nyomtatással, nem kell eldobnia a skálázott részt. Használja ki a hurkokat, amelyeken egy darabot lóghatsz. Szabadon fog lógni a panel alján, lefedve. Így a megjelenés megmentésre kerül, és az ajtó akadály nélkül nyílik meg. Más hibák elkerülése érdekében használjon rulettet vagy egy vonalzót, amely mindent megtesz.

Fontos, hogy válassza ki a megfelelő hosszúságú az önálló sajtó, úgy, hogy nem ragad a hátsó panel, de egyúttal azt rögzíteni, hogy szorosan. Kibaszott a fogantyút ugyanolyan magasságban, mint a szekrények hátlapján. Amint láthatja, egy sor csavar, az ajtó maga a dekoratív panel telepítéséhez szükséges, és az eszköz mindent megtesz, és elindítja a mosogatógép működését.

A homlokzat felszerelése a mosogatógépre később.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: