A konyhai asztalok színei

Az idő nagy része a konyhában töltött emberek. A belseje helyességéből sok, például az összes családtag hangulatától függ. Különösen ez befolyásolja a színskálát.

Ha a helyiségnek van egy befejezése, ahol csak a válogatás nélküli sötét árnyalatok főként jelen vannak, akkor ez egy ilyen helyen nem lesz nagyon kellemes. Hogy ez ne történjen, nagyon óvatosan kell felvenni a befejező anyagokat és bútorokat. Mindennek tökéletesnek kell lennie.

A konyhai asztalok színei

Érdekes lehetőségek

Ha ragaszkodsz erre a szabályra, mindig a magasságban leszel. Egy kicsivel kell kezdeni. Vegyünk legalább egy konyhaasztalt. A bútorok ez a része egyszerűen szükséges Kombinálja a COLOR HAMME-t. Tekintsük példamutató konyhai asztali tervezési lehetőségeket az árnyékával kapcsolatban.

A nagy étkezőasztal szignifikánsan különbözhet a falaktól és a mennyezettől. Ebben az esetben azonban a pultot harmonizálni kell a kárpitokkal, amely díszíti a székeket, vagy függönyökkel, párnákkal, mozaik kötényével a tűzhely felett.

By the way, a konyhai asztal kiválasztása más elemek hátterében a tökéletes tervező döntés. Képzeld el egy konyhát egy csomó szekrényekkel és sötét szekrényekkel, és a középső asztalon egy tökéletes fehér abrosz. Hozzáadhatja ezt a csodálatot ugyanolyan fehér függönyökkel.

A konyhai asztalok színei

Vagy opció, ha az asztal tartós üvegből vagy műanyagból készül. Ebben az esetben a székeket tökéletesen kombinálni kell az asztallal. Kiegészítés szolgál Nikkelezett szerelvények. Így létrejön az egész belső tér. Ez a design futurisztikus irányú.

A konyhai asztalok színei

Mozaik asztali dekoráció mérkőzések a keleti stílusban. Ez azt jelenti, hogy minden szoba meg kell felelnie ennek a választásnak.

A konyhai asztalok színei

Hogyan válasszunk színsikert?

A konyhaasztal és a székek színének helyes kiválasztásához számos tényezőre van szükség:

  • tervezés– lehet az ország, a barokk stílusa;
  • Négyzet – egy kis konyhában nem különösebben “gyaloglás”;
  • Az anyag, amelyből a fülhallgatót készül: ha egy fa nélkül a szennyeződéseket, majd az asztalra kell tenni a tiszta fából;
  • A családtagok száma.

A konyhai asztalok színei

És nagy szerepet is játszani forma (A táblázat lehet kerek, téglalap alakú, ovális vagy más konfiguráció) és tervezés (összecsukható asztal, csúszó és így tovább). Még mindig szükségesnek kell tekinteni a székek számát és minőségét. Az étkezési terület fő eleme a szemet, ne zavarja senkit, és ne sérüljön meg a sikertelen árnyék pszichéjét. Most tekintse meg a leggyakoribb színek lehetőségeit.

A konyhai asztalok színei

Fekete A konyhaasztal jól kombinálható szőke fali tónusokkal és mennyezetgel. Vagy kiválaszthatja azt az opciót, ahol egyáltalán lesz fehér Konyhai készlet, amely tökéletesen “hígít” a szoba sötétségét és egy fekete vagy sötétbarna asztalt. A székeknek teljes mértékben meg kell felelniük a munkalapok kialakításának. Töltse ki ezt az uniót sötét függönyökkel.

Egy ilyen lehetőség a konzervatív gondolkodású embereknek megfelel.

A konyhai asztalok színei

Tej vagy bézs. Ezek a színek jól vannak kombinálva bútorokkal, mint sötét árnyalatok (fekete vagy barna) és könnyű hangok (fehér vagy rózsaszín).Ezért az ebben az opcióban végzett munkalap mindig szálra néz.

A konyhai asztalok színei

Elefántcsont – Ez egy olyan szín, amelyet az emberek szeretnek gyönyörű ízléssel. Ennek a színnek a tabletopját székekkel kell kombinálni, és tökéletesen fényesnek kell lennie.

A színes fülhallgató és függöny lehet sötét (fekete, barna), vagy szürke vagy halvány rózsaszín.

A konyhai asztalok színei

A pult szürke A szín mindig nagyon nyereséges lesz. Ez a változat alkalmas minden tervezési stílusra.

A konyhai asztalok színei

Aki szereti a természetességet, választhat a színt Megver, amely tökéletes a természetes fából készült bútorok festéséhez. A technológia azonban messzire lépett. Most bármely más anyagból felveszi a bútorokat, és a Wenge színe megegyezik vele. Ez a változatot csak könnyű árnyalatokkal ötvözi.

A konyhai asztalok színei

Zöld A tabletop színe megfelel azoknak, akik szeretik az aktív életet. A kombináció az azonos színű fejjel segít abban, hogy mindig nagy szellemekben legyen. A zöld árnyalatok hozzájárulnak az étvágy fejlődéséhez, így az ilyen választás nyilvánvalóan nem téved.

A konyhai asztalok színei

Különleges Narancssárga és piros színek előnyeik és hátránya.Ezek egyrészt izgatják az étvágyat emberben, másrészt – a gumiabroncs. Ha úgy dönt, hogy egy pultos sikoltozó hangokat választ, próbálja meg kombinálni egy fejkörrel, amelyet világosszürke, halvány rózsaszín vagy fehér árnyalatú. Ez megnyugtatja a képzeletet.

A konyhai asztalok színei

Kék és lila. Ez a színek nagyon specifikusak és optimisták, nagyon eredetiek.

Az ilyen árnyalatok munkatervei jól illeszkednek fehér mennyezet és falak.

Adja hozzá ezt az uniót hófehér székekkel, és hagyja, hogy a konyha kék vagy lila legyen. Sikereket nyújtanak Önnek.

A konyhai asztalok színei

A konyhai asztalok színei

Sárga és árnyékos mész nagyon friss és étvágygerjesztő. Azok, akik nem használják az innovatív megoldásokat, jobb, ha elutasítják az ilyen kialakítást. De ha helyesen kombinálja a fehér (valamint a bézs vagy a krém) árnyékot és sárga, akkor meglehetősen eredeti lesz.

Ugyanez mondható el a Lyme színről. Nyári hangulat kerül rendelkezésre, ha mindig a konyhában van, ahol olyan fényes és örömteli hangok vannak.

A konyhai asztalok színei

A konyhai asztalok színei

A konyha világos lesz, ha a befejezését veszi lila vagy kék. Az ilyen árnyalatok falak és étkezési asztala jól harmonizálódik a fehér konyhai fejhallgatóval.

A konyhai asztalok színei

Nem mindenki szereti az innovációt. Néhányan, ha minden a házban természetesnek tűnik. Bútorok “tölgy alatt»Hogy lehetetlen kielégíteni a természetesség szerelmeseinek minden kérését. Ebben az esetben a táblázatnak hatalmasnak kell lennie, és szokatlan formában kell lennie. A székeknek ugyanolyan irányba kell illeszteniük.

A konyhai asztalok színei

A konyhai asztalok színei

A tervezői tippek segítenek kiválasztani a megfelelő színskálát a konyhában.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása