A konyhai modulok kiválasztása?

Ma sok gyártó a fejek moduláris készletéhez költözött. Ez lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy eldöntsék, hogy a bútorok elemei fontosak a konyhák számára. Most nem kell nyomnia a gyárilag kiszabott szabványokat. Ahhoz, hogy a megfelelő választás, meg kell vizsgálni a modulok lehetőségeit, hasonlítsa össze őket a konyhai, tervezési szándékkal és a funkcionális töltő fülhallgatóra vonatkozó kéréseivel.

Sajátosságok

A moduláris headset egy “konstruktor”, amelyből a kész bútorsor épül, vagy az egész konyha épül. Az alacsonyabb szintű és könnyű, keskeny méretű sorú szekrények nagyméretű térfogatú táblázatából áll.

Ön is megvásárolhatja és beágyazhatja a szekrények-oszlopokat a fülhallgatóban (ceruzák).

Mindegyik gyár maga választja ki a bútorok méretét – itt nincs általános szabály. A bútorok kiválasztása egy adott konyhában, meg kell előkészítenie a megfelelő teret a szabad helyet. A fülhallgatót az egyes modul szélessége tartalmazza. Figyelmet kell fordítani a padlóburkolat mélységére, hogy ne töltsön be a bejárati ajtón lévő átjárót, és más bútorobjektumok között mozoghatnak.

A búza és szekrény mélysége fontos a beágyazott technológiához: a főzőpanel, a sütő, a mosogatógép, a hűtőszekrény, mosás. Néha a konyhában beágyazott és mosógép.

Előnyök és hátrányok

A moduláris rendszer nagymértékben megkönnyíti a modern konyha elrendezését, és számos tagadhatatlan előnye is van.

 • A hostess maga választhat modulokat a szükséges töltelékkel. Nem lesz extra tároló rendszere, vagy hiányzik, mivel ez történik a standard gyári lehetőséggel.
 • A kiválasztott bútorok nem szükségesek telepíteni egy fal alatt, a moduláris rendszer lehetővé teszi, hogy megtörje a fejhallgatókat a szakaszon, és hozza létre a kívánt belső teret, amely teljesen lehetetlen a monolitikus bútorokban.
 • Idővel a csontozás beállítás megváltoztatható a modulok helyeken történő módosításával.
 • A gyárilag moduláris bútorokkal berendezett konyha olcsóbb lesz a regisztrált beépített.
 • Nagyszámú ilyen fejléceket termelnek különböző stílusokkal, színes és töltő rendszerrel, ami megkönnyíti az egyedi belső kialakítását.

Sajnos a moduláris fejhallgatóknak saját mínuszuk van.

 • A legtöbb esetben ez a költségvetési bútor, és az olcsó anyagokból származik.
 • A moduláris rendszer elveszíti a regisztrált beépített beépített, hogy nem érdemes “ilyen”, és nem tölti ki az összes helyet. A nehezen elérhető helyeken (a hátsó fal mögött és a bútorok teteje) por lesz por.
 • Nehéz tökéletesen felvenni egy konyhában egy komplex geometriával, ahol fülkék, kiemelkedések vagy Erker.

Tervezés

A fülhallgató felszerelése és felépítése előtt határozza meg az egyes modulok helyét, figyelembe véve a funkcionalitását. A munkafelület racionálisabb és kényelmesebb felhasználása a helyzet kialakításában, figyelembe kell venni a “munka háromszög” szabályt. Ez az, hogy a három fő munkacsoport lépésben van, vagyis, legfeljebb 2,5 m távolságra egymástól. A hűtőszekrényről, a lemezről és a mosásról beszélünk.

Ha a konyha szabványos geometriával rendelkezik, kiemelkedések és fülkék nélkül, a moduláris fejek vonala 4 módon helyezhető el.

 • Egy sorban. Ezzel az elrendezéssel a bútorok egy fal alatt vannak felszerelve. A keskeny téglalap alakú konyhához alkalmas hely. A hosszú fal elegendő modulot tartalmaz, de ugyanakkor a tér nem túlterheli a második bútorok sorát. A lemez és a mosogató egymás mellett helyezkedik el – egy működő felületi csővel. Ha a sor hossza lehetővé teszi, egy szekrény és büntetés beépíthető a fülhallgatóba.

 • Két sorban. Az elrendezés alkalmas egy szabványos téglalap alakú helyiségre, például 3×4 kV-re. M. Két vonal épül egymással (párhuzamos falak alatt). Ez az opció nagy családokhoz illeszkedik, mivel elegendő helye van a berendezéseknek és a konyhai eszközöknek. Nem használhat kétsoros elrendezést túl keskeny konyhában: egy típusú csövet szerez, mindkét vonal ajtajai zavarják egymást.

 • Mr. (szög). A leggyakoribb elrendezés típusa, ha két vonal headset konvergál egy sarokban. Megfelelő téglalap alakú és négyzet alakú konyhák. A szögletes verzió lehetővé teszi, hogy harmonikusan építsen egy működő háromszöget, tömören és kényelmesebbé tegye a többi modul többi részét. Nehézség fordulhat elő, ha vannak ablakok. A beépített bútorokat kiszámítja és az ablakot minden oldalról rögzíti. Vedd fel és állítsa be a modulokat a legegyszerűbbek között a Windows között sokkal nehezebb lesz.

 • P-figuratív. A bútorok három sorban épültek. Ezzel az elrendezéssel az ablak vagy az ajtó szükségszerűen a bútorsorba esik. A felső dobozok, valamint a radiátorral kapcsolatos problémák merülhetnek fel. Ilyen esetekben az akkumulátort egy másik helyre továbbítják egy keskeny függőleges modell kiválasztásával, vagy megtagadják a meleg padlót. Ha mindkét opció nem megfelelő, akkor a radiátornak be kell ágyaznia a modulba, és keskeny lyukat készít a szekrény felületén, hogy a meleg levegő keringjen.

A modulok típusai

A megfelelően átgondolt és elhelyezett modulok kényelmes és ergonomikus konyhai belső teret hoznak létre. Amellett, hogy a munka háromszög, a tárolási rendszer kell elhelyezni oly módon, hogy a legszükségesebb konyhai termékek mindig kéznél, és ritkán használt dolgokat, és háztartási gépek voltak a távoli modulokat. A fülhallgató felső és alsó sorai különböző nyitó rendszerrel felszerelhetők: swing, csúszás, emelés. A kiválasztási szakaszok megkönnyítése érdekében érdemes megfontolni a funkcionalitásukat.

Alsó sírok

A felső szinttől eltérően az alsó emeleti állványok mélyebbek és masszívak, mivel a főbb munkaterhelésre kerülnek. Az alsó szinten beágyazza a sütőt, mosogató, sütő, mosogatógép, fagyasztó. Az alábbiakban a háztartási hulladékok szakasza. A tumba alsó sora a lábakon van felszerelve, és mélysége körülbelül 60 cm.

 • A hagyományos tárolási helyek szabványos szekrény állványban találhatók. A nehéz ételeket, serpenyőket, serpenyőt helyeznek el. Az ilyen polcok tartalmazhatnak lisztet és croup tartalékokat. Minden tartalom az ajtók mögött rejtőzik.
 • Számos modul van egy visszahúzható rendszerrel. Néhány közülük azonos dobozokkal van felszerelve kis dolgokra. Másoknak van egy nagy alsó doboza a serpenyőben és a felső lapon – evőeszközök alatt.
 • A visszahúzható rendszerek közé tartoznak a háztartási vegyi anyagok palackozott és szakaszai.
 • A modulok azt találják, hogy egyidejűleg alacsonyabb polcok és felső visszahúzható fiókok vannak.
 • A mosogató alatti szabványnak nincs hátlapja. Nem csak mosogató, szűrők, vízcsövek és szekciók a szemét számára is.
 • A nagy háztartási készülékek moduljainak kiválasztása, győződjön meg róla, hogy megfelelnek-e egymásnak.
 • A vég és a felső sormodulok hajlított vagy ferde sarkokkal vannak ellátva. A zárt tumb mellett a szélsőséges szakaszok nyitott kiállítási polcok.

Felső fiókok

A felső szintű fülhallgató könnyebb mélységű, körülbelül 40 cm. Ez ugyanolyan magasságú, szuszpendált modulokból áll. De az opcionális szakaszok megvásárolhatók. Ezek a tűzhely vagy a munkafelület felett helyezkednek el, ahol a sínek telepítését tervezik. A felső modulok üveg homlokzatokkal rendelkeznek, részben nyitott polcok a fűszer alatt.

 • A standard felfüggesztett szekrény polcokkal és ajtókkal van felszerelve, amelyek elrejtő ételek, vízforralók, csészék, cukor, kávé, tea.
 • Az ételek szárításának szakasza a mosás felett van. A fenti ajtó enyhe sajtóval felemelhető, amely könnyű kézzel is könnyen megtehető.
 • A nyitott kiállítási polcok dekorációra, gyönyörű ételekre, csinos edényekre vannak tervezve, cukorral, cukorral, teával és fűszerekkel. A moduláris bútorok kiválasztása szintén kiállítási részeket is megvásárolhat, de emlékezni kell arra, hogy gyakori ellátást igényelnek, mivel a por felhalmozódik a kis tárgyakban.

Szekrények oszlopa

Ezek közé tartoznak a szilárd modulok, amelyek mindkét szinten haladnak meg. Ezek közé tartoznak a ceruzák, nagy szekrények ételekhez, hűtőszekszek. Gyakran ilyen szekrényekben Háztartási készülékek beágyazása: mikrohullámú sütő, kávéfőző, sütő. A fennmaradó tér tele van polcokkal és rejtve az ajtók mögött.

Ma a bútoripar széleskörű konyhai modulokat kínál. Homlokzataik utánozza a fenyőt, a tölgy, a cédrus, az almafa, az egészségesebb és könnyen kiválaszthatja bármilyen stilizált belső tereket.

Hogyan válasszuk ki a konyhai modulokat, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: