A konyhai palackok méretei

Bármely háziasszony álma a konyhában lévő hely kényelmes szervezéséről. Az egyik legérdekesebb és többfunkciós megoldás sok konyhai fejhallgatóban egy üveg.

A konyhai palackok méretei

A konyhai palackok méretei

A konyhai palackok méretei

Típusok és méretek a konyhai termékekhez

A palack (gyakran a rakománynak nevezik) – Ez általában egy tartós fém rúd kosár, amelynek visszahúzható mechanizmusa és korlátozói, amelyekre szükség van a termékek biztonságos helyre, különböző palackok, fűszerek vagy törölközők. Az ilyen kialakítás célja bizonyos konténerek tárolása egy helyen, ezért közelebb kerül a konyhaszekrényhez, és sok formatervezés is telepítve van még mindkét oldalán is.

A konyhai palackok méretei

A konyhai palackok méretei

Először a palackban csak borot tárolt. Az ilyen állványban lévő palackok elhelyezkedése segített felszabadítani az asztalon lévő helyet. Napjainkban ez az eszköz funkcionálisabb lett a szokásos tervezés változása miatt. A palackot egyre inkább az élelmiszer megőrzésére használják, így mostantól mosószerekkel, törülközőkkel és egyéb konyhai eszközökkel rendelkező palackok. Az utóbbi esetben a rendszer a mosogató mellett van felszerelve.

A konyhai palackok méretei

Ennek a helynek a fő előnye a kényelem.

 • Minden palack és tartály egy helyen van;
 • Itt sok dolgot helyezhet el;
 • A konyhai fülhallgató teljes befejezése.

A konyhai palackok méretei

A konyhai palackok méretei

A konyhai palackok méretei

Vannak hátrányok:

 • Ha a kisgyermekek a házban élnek, akkor egy ilyen doboz hosszú ideig üres lesz, mivel nagyon veszélyes tárolási tartályokat tárolhat különböző folyadékokkal ilyen hozzáférhető helyen;
 • Ha a palackot fele töltsük fel, akkor a fiók megnyitásakor eshet;
 • Jelentős költség az eszköz;
 • kényelmetlen tisztítás és mosás.

A konyhai palackok méretei

A konyhai palackok méretei

A strukturálisan palackok két fő csoportra oszthatók.

 1. Beépített. Kombinálják a bútorokat, az alsó dobozba helyezve, de vannak a felső lehetőségek is. Gyakrabban van egy olyan szerkezet, amely két szintet tartalmaz, amelyek speciális vezetőelemeket tartanak. A méretek alkalmasak a dimenziós palackokhoz. Az ilyen eszközöket is visszahúzhatónak nevezik.
 2. Külön szakaszok. Ezek külön-külön kerülnek végrehajtásra. Általában a nonszenszben vannak elhelyezve, hogy a meglévő tervezés segítségével nyugodtan illeszkedjen a konyha együttesébe, és hogy bármilyen szabványos konyhához igazíthassák. A méretek lehetővé teszik, hogy ne csak magas palackokat tároljon, és mindenféle tartályt – gyakran használják itt. Az ilyen termékek méretei 100 mm és 150 mm között lehetnek. Ezenkívül nem csak a túlméretezett dobozok vagy a magas palackok megőrzésére szolgálnak, hanem nagyszerű helyvé válnak az edények tárolására.

A konyhai palackok méretei

A konyhai palackok méretei

A rakományt teljesen autonómnak tekintik. Ezek egy helyen, valamint a mobilon – gyakrabban, mint a hordozható típusúak. Az utóbbi helyét kényelmesen megváltoztatják a helyzet függvényében.

A vendégek érkezése során az ilyen palack az étkezőasztal mellett helyezhető el, hogy minden ital elérhető legyen, és az ünneplés vége után a kamrába kerülhet.

A konyhai palackok méretei

A termékek egyéb jellemzői

A palack funkcionalitására szintre osztható.

 • Kétszintes. A palack alakjának leginkább felhasználóbarát változata. Egy palack bármilyen méretű, két polc közötti csatlakozókba helyezhető.
 • Háromszintű. Sokkal kevésbé kényelmesek, mint a két szintű eszközök, de több elemet is elhelyezhetnek. A hagyományos formák palackjait üzenetet kell tennie, mert az állandó helyzetben nem illeszkednek.
 • Többszintű. A nagy konyhák esetében számos szinten releváns termékek lehetnek, enyhén szinte teljes egészében az emberi növekedésben. A magas palackokat és a kis üvegeket a savanyúságokkal és a tálcákkal tisztítsa meg, és sokkal többet.

A konyhai palackok méretei

A konyhai palackok méretei

A konyhai palackok méretei

Annak érdekében, hogy az üvegen belüli üvegáru, az üveg belsejében nem esik le, és nem cseng, ha a design használata, akkor jobb, ha a tankok speciális elválasztók belsejében van. És a legnagyobb kényelemért A kopogtatott kosár használata esetén a közelebbi modelleket kell kiválasztania – a design lágy és teljesen csendes lezárását biztosítja.

 1. Alsó szekrény. A palack legjobb helyszíne az alsó szekrény szintjén létesíthető – nagyon kényelmes, mivel minden, amire szüksége van a főzéshez vagy a tisztításhoz. A szem szintjén elhelyezése nem értelme, mivel a munkaterület és az autómosó mindig az alábbiakban helyezkedik el.
 2. Felső szekrény. A palack rögzítése a felső szinten azt jelenti, hogy az elhelyezést nem olyan gyakran használják. Ez például az ünnepélyes esetek vagy bankok számára készült ételek lehetnek. És itt is tárolható és bor.
 3. Szekrényoszlop. Egy másik nagyon népszerű kilátás – Cargo szilárd konyha a magas szekrényben oszlop formájában. Már megtalálható itt, nem elég standard méretek, az ilyen termék homlokzatának szélessége 150-200 mm lehet, és a keret magassága 1600-1800 mm. Az ilyen paraméterek rovására a szakaszok száma 4 vagy 5 darab, és a palackok elhelyezésének ismerős formái mellett különböző tálcák, raklapok, horgok és egyéb keresett elemek is lesznek.

A konyhai palackok méretei

A konyhai palackok méretei

A konyhai palackok méretei

A rögzítés módszerei

A kosár minden alkalommal rögzítse.

 • Az oldalról való rögzítés. Az ilyen visszahúzható palack méretét, amely a fülhallgatóhoz van csatlakoztatva, legfeljebb 200 mm. Nem választhat nagy szélességet, különben jelentősen túlterhelheti a hordozóelemeket, ami a bontáshoz vezet.
 • Rögzítés alulról. A legmegbízhatóbb és fenntarthatóbb lehetőség. Ez az üveg általában a szekrények között helyezkedik el. Ilyen csúszó típusú elem, olaj vagy fűszerek elhelyezhetők, egyes termékek állnak rendelkezésre. Így elengedhetetlen a főzőedények folyamata. Egy palackot vehet fel egy kis fiókkal, gyümölcsökkel és zöldségekkel.

A konyhai palackok méretei

A 250 vagy 300 mm-es szélességű rakomány a nagy méretű konyhák számára készült. A polcok alapvető szélessége nem csak sok palackot tesz lehetővé egy ilyen adaptációban, hanem a termékek, valamint az ételek is.

Hogyan válasszuk ki?

A legmegfelelőbb kialakítás kiválasztásakor figyelembe kell vennie a következő pontokat.

 • A rakományban tartandó tételek.
 • Súlya, amit meg kell adnia. Ebből közvetlenül függ a szükséges anyagok kiválasztásától és az alkalmazandó tartozékok típusától.
 • Helyméret, amelyet kitölteni szeretne.
 • Vásárlási költségvetés: opció kiválasztani ezt – olcsó vagy drágább megoldás.

A konyhai palackok méretei

A konyhai palackok méretei

Vannak alapvető paraméterek a rakomány helyes választásához, csak kettő közülük vannak.

 • A méret. Annak érdekében, hogy az olajjal és a kis fűszerekkel ellátott rakománytartályok tárolására elegendő kis palackot kapjon 100 mm-rel. Ha ott akarsz befogadni, és a tisztítószerek, valamint a különböző tisztítószerek, akkor jobb választani az átlagos szélességi rakományt – akár 150 mm-ig.
 • A polcok száma. A standard palackok 2 polcot tartalmaznak. Az alját a palackokhoz, a felső – túlméretezett konténerekhez osztják fel.

A konyhai palackok méretei

A konyhai palackok méretei

Gyártók

Fontolja meg a tisztességes rakománygyártók példáit.

 • Vibo. Ez egy híres olasz gyártója a kiváló minőségű kiegészítők a konyhában. Bármely tér leghatékonyabb felhasználása az a fő, amelyet itt használnak struktúrák létrehozásakor. A termékcsaládban számos különböző érdekes lehetőség megtalálható az eredeti ötlethez.
 • Blum. Ausztria cég szakosodott visszahúzható rendszerek. BLUM TANDEMBOX PLUS egy olyan speciális szakasz palackozott modellek csökkenni fog íze minden igényes háziasszony.
 • Kessebohmer. Vállalat Németországból, kiváló minőségű konyhai kiegészítők gyártásával. A fő különbség a termék más cégek – a termékek azonnal szembetűnő a kreativitás a funkcionális és a tervezési.

A konyhai palackok méretei

A konyhai palackok méretei

A konyhai palackok méretei

Sok palackozott formaterületnek komplex szerkezete van, amely segít a konyhai tér leghatékonyabb használatában. Jó megoldásokat választhat a kevésbé híres márkáktól. Különös figyelmet fordítson az ilyen márkák, például a Kalibra, Chianti, valamint az FGV – Megkülönböztetik a jó minőségű, tartós bevonatok és a közelség által használt simaság.

A konyhai palackok méretei

A konyhai palackok méretei

A konyhai palackok méretei

        A helyesen kiválasztott méretű palackozott méret és mélység kialakítása lehetővé teszi, hogy elrejtse a konyhai fülhallgató elegáns homlokzata mögött.

        Hogyan szereljünk egy palackot, nézd meg az alábbi videót.

        Kamat cikk
        ( Még nincs értékelés )
        Ossza meg barátaival
        123
        Megjegyzés hozzáadása